Προς το περιεχόμενο

LG 4 στις 7 οθονες με καμενα πιξελ

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταλαβαινω πως δεν θελεις να χασεις ενα μεροκαματο αλλα υπαρχουν παντα λυσεις.

Όπως λές φίλε μου πάντα υπάρχουν λύσεις. Στη προκειμένη περίπτωση η εν λόγω εταιρία δε μου πρόσφερε εναλλακτηκές λύσεις. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα πολύ διπλωματικό τρόπο προσέγγισης. Θα μπορούσε να μου πεί ότι οι κούριερ κάνουν μεταφορές 10 με 4 και τί ώρα θα μπορούσα να είμαι σπίτι για να μου την παραδόσουν. Να είσαι σίγουρος με ένα μικρό παζάρι και μερικές παραχωρήσεις από κάθε πλευρά θα είχε βρεθεί η λύση. Και γείτονα θα εύρισκα και αμάξι θα εύρισκα για να μου την φέρουν στη δουλειά και μεροκάματο θα ήμουν διαθετημένος να χάσω. Αλλά εδώ δε μου πρόσφερε εναλλακτικές λύσεις.

Το ίδιο πράγμα είχε σημβεί και πρίν δύο βδομάδες με το Πλαίσιο και την παραγγελία του νέου μου υπολογιστή. Πέρνω τηλέφωνο το πρωί για να ρωτήσω για ώρα παράδοσης και μου είπαν ότι ο μεταφορέας θα είναι στη περιοχή μου 12-2, ώρα βέβαια που σε καμία περίπτωση δε με βόλευε. Απάντησα ήρεμα και πολιτισμένα αν γίνεται μετά τις 4 και τί λύση μπορεί να βρεθεί. Μου απάντησε η ευγενέστατη κυρία ότι μπορεί να αφήσει το πακέτο στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής. Αυτό και έγινε. Δε με βόλευε ο συγκεκριμένος τρεόπος παράδοσης αλλά βρέθηκε λύση.

Η διαφορά εδώ είναι στο πλαίσιο έθεσαν ένα χρονικό ορίζοντα 2 ωρών, και μου προσέφεραν εναλλακτική λύση. Στην alman έδωσαν 6 ώρες χρονικό ορίζοντα και δεν έδωναν εναλλακτική λύση. Με τη σειρά μου και γώ, θα συμπεριφερθώ ανάλογα.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια λυση ειναι να περασεις απο τα γραφεια του courier το απογευμα,αλλα δεν ξερω ποσο κοντα σου ειναι.Μιλα κατευθειαν με το courier και οχι με την εταιρεία,θα σου βρουν λύση.

Δημοσ.

Ναι αλλα το πλαισιο εχει παντου μαγαζια και ετσι εχει την δυνατοτητα να κανει οτι λες. Η Αλμαν ειναι μια αντιπροσωπεια που κανει αντικαταστασεις μεγαλων εταιρειων. Δεν κανει μονο LG. Κανει belinea, Samsung , LG , Viewsonic και τις πουλαει κιολας οποτε μπορεις να φανταστεις τι δουλεια θα εχει το κουριερ καθε μερα.

Περνα εσυ απο αλμαν ενα πρωι και παρτην.

Δημοσ.

Ήρθε τελικά η LG και αυτή με καμμένο pixel. Πείτε μου τώρα τί να κάνω. Αν τους πάρω και τους μιλήσω με ελαφρώς έντονο ήφος εγώ θα φταίω? Από την άλλη γιατί έχω την αίσθηση ότι κάνουν ανακύκλωση στις οθόνες. Μάλλον θα πρέπει να ανταλλάξουμε serial numbers, να δούμε μήπως μας φέρνουν τις ίδιες αναμεταξύ μας.

Δημοσ.

Τα καμένα pixel μπορείς να τα χρεώσεις στην κακομεταχείρηση κατα την αποθήκευση και μεταφορά απο τους ανθρώπους του e-shop.

Δημοσ.
Πάρε καμιά σοβαρή οθόνη...

Πλέον είναι αργά. Χρήματα δεν υπάρχουν για να πάρω νέα. Αλλά και την παλιά τί να την κάνω?

Δημοσ.

dld paidia ama me thn egyhsh allaxeis thn othonh sou h opoia exei dead pixel, kai sou feroun allh me epishs dead den mporeis na thn allaxeis?! nomiza pws h egyhsh isxyei 3 xronia gia kathe othonh...

Δημοσ.

Συνέχεια μπορείς να την αλλάζεις. Μετά όμως από κάποιες μέρες από την αγορά (δεν θυμάμαι πόσες) δεν σου φέρνουν καινούρια του κουτιού, αλλά επισκευασμένη.

Δημοσ.

η Lg δεν αλλαζει οθονες, η alman το κανει.

Και ναι μπορεις να αλλαζεις ξανα και ξανα και ξανα οθονη με dead pixel πριν ληξει για ΟΛΕΣ ο συνολικος χρονος των 3 ετων και οχι για την καθε μια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...