Προς το περιεχόμενο

LG 4 στις 7 οθονες με καμενα πιξελ

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στείλω και εγώ το 1ο μου μήνυμα...

οι LG 1950SQ τι λένε σαν οθόνες, από θέμα ποιότητας εικόνας;;; Επειδή έχω δεί την 1915S, σαν μέτρο σύγκρισης είναι καλύτερες, χειρότερες η τα ίδια;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκέφτηκε κανείς ότι οι LG που έρχονται στην Ελλάδα μπορεί να ειναι B'διαλογής (από ποιοτικό έλεγχο κλπ κατασκευή) για καλύτερη τιμή ?

Οσο αφορά την εγγύηση και αντικατάσταση ,δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα στην ευκολία αντικαταστασης από την Αlman (που σαν εταιρία είναι ή του ύψους ή του βάθους σε υπηρεσίες),εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προιόντος ,ανάλογα ποιός διανομέας την εισάγει (με την άδεια και συμφωνία της LG Ηellas),και κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα ξαναπάρεις οθόνη που θα κάψει pixel (για τους λόγους που ανέφερα)

Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με την Alman για την αντικατάσταση της LG. Μου είπαν λοιπόν ότι ο courrier θα περάσει αύριο κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 4 το απόγευμα. Δεν άντεξα και της είπα μερικά. Μα καλά με τί αργόσχολους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν? Θα κάθομαι να περιμένω στο σπίτι τον courrier 6 ώρες, πότε θα θυμιθεί αυτός να περάσει? Τί άθλιοι που είναι. Μετά σου λέει on site και άλλες μαλακίες. Τί να το κάνω αυτό από τη στιγμή που δε μπορούν να με βρούν σπίτι.

Και στο πλαίσιο τα ίδια. Σου λέει δωρεάν παράδοση στον χώρο σας, αλλά θα είναι στη περιοχή σας ο μεταφορέας 12 με 2. Χαίρω πολύ θα χάσω ένα μεροκάματο για να περιμένω πότε θα έρθει ο μεταφορέας. Τελικά τους είπα να το αφήσουν στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής και πήγα με το αμάξι να το πάρω. Αλλά και κεί πρόβλημα γιατί δεν έχει να παρκάρεις.

Τα είπα και ηρέμησα λίγο.

Δημοσ.
Μόλις επικοινώνησα με την Alman για την αντικατάσταση της LG. Μου είπαν λοιπόν ότι ο courrier θα περάσει αύριο κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 4 το απόγευμα. Δεν άντεξα και της είπα μερικά. Μα καλά με τί αργόσχολους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν? Θα κάθομαι να περιμένω στο σπίτι τον courrier 6 ώρες' date=' πότε θα θυμιθεί αυτός να περάσει? Τί άθλιοι που είναι. Μετά σου λέει on site και άλλες μαλακίες. Τί να το κάνω αυτό από τη στιγμή που δε μπορούν να με βρούν σπίτι.

Και στο πλαίσιο τα ίδια. Σου λέει δωρεάν παράδοση στον χώρο σας, αλλά θα είναι στη περιοχή σας ο μεταφορέας 12 με 2. Χαίρω πολύ θα χάσω ένα μεροκάματο για να περιμένω πότε θα έρθει ο μεταφορέας. Τελικά τους είπα να το αφήσουν στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής και πήγα με το αμάξι να το πάρω. Αλλά και κεί πρόβλημα γιατί δεν έχει να παρκάρεις.

Τα είπα και ηρέμησα λίγο.[/quote']

Και γιατί δεν κανόνιζες να σου την φέρουν στην δουλειά σου την οθόνη;;;; ;)

Άλλος συγγενής/φίλος/γείτονας δεν υπήρχε κοντά να την παραλάβει;;;;;

Mερικές φορές πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. :?

Δημοσ.
Και γιατί δεν κανόνιζες να σου την φέρουν στην δουλειά σου την οθόνη;;;; ;)

Άλλος συγγενής/φίλος/γείτονας δεν υπήρχε κοντά να την παραλάβει;;;;;

Mερικές φορές πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. :?

Πρώτον δε πρόκειται να υποχρεωθώ σε συγγενής/φίλος/γείτονας και να τον κλείσω μέσα για 6 ολόκληρες ώρες. Εδώ δε δίνουν ένα χρονικό παράθυρο για την παράδοση της τάξης της μίας ώρας 10-11 για παράδειγμα αλλά 6 ολόκληρες ώρες. Θα πώ στον γείτονα μείνει 6 ώρες κλεισμένος μέσα στο σπίτι μη βγείς ούτε καν στο μπακάλικο για ψώνια, για να περιμένεις πότε θα έρθει η οθόνη?

Στη δουλειά επίσης δε μπορώ να τους πώ γιατί θα πρέπει να κουβαλήσω την παλιά μαζί μου. Δεν έχω πάντα στη διάθεσή μου αμάξι για να πώ θα την πάρω μαζί μου, τί θα κάνω θα τη κουβαλάω με το λεωφορείο?

Πιστεύω δε ζητώ παλαβά πράγματα. Μάλιστα παίζω με τους κανόνες τους. Η εγγύηση μιλά για 3 χρόνια zero pixel on site. Πουθενά δεν αναφέρει ότι θα πρέπει να πάρετε την Alman, εταιρία που συνεργάζεται η LG, για να κανονίσετε μαζί της την αντικατάσταση και σε ώρες που βολεύει τον κούριερ. Αλλά και αυτοί οι κούριερ δημόσιοι υπάλληλοι. 10-4 μπορούν μόνο γιατί μετά τις 4 κλείνει η εταιρία.

Δημοσ.
Πρώτον δε πρόκειται να υποχρεωθώ σε συγγενής/φίλος/γείτονας και να τον κλείσω μέσα για 6 ολόκληρες ώρες. Εδώ δε δίνουν ένα χρονικό παράθυρο για την παράδοση της τάξης της μίας ώρας 10-11 για παράδειγμα αλλά 6 ολόκληρες ώρες. Θα πώ στον γείτονα μείνει 6 ώρες κλεισμένος μέσα στο σπίτι μη βγείς ούτε καν στο μπακάλικο για ψώνια' date=' για να περιμένεις πότε θα έρθει η οθόνη?

Στη δουλειά επίσης δε μπορώ να τους πώ γιατί θα πρέπει να κουβαλήσω την παλιά μαζί μου. Δεν έχω πάντα στη διάθεσή μου αμάξι για να πώ θα την πάρω μαζί μου, τί θα κάνω θα τη κουβαλάω με το λεωφορείο?

Πιστεύω δε ζητώ παλαβά πράγματα. Μάλιστα παίζω με τους κανόνες τους. Η εγγύηση μιλά για 3 χρόνια zero pixel on site. Πουθενά δεν αναφέρει ότι θα πρέπει να πάρετε την Alman, εταιρία που συνεργάζεται η LG, για να κανονίσετε μαζί της την αντικατάσταση και σε ώρες που βολεύει τον κούριερ. Αλλά και αυτοί οι κούριερ δημόσιοι υπάλληλοι. 10-4 μπορούν μόνο γιατί μετά τις 4 κλείνει η εταιρία.[/quote']

Δεν εννοούμαι να υποχρεώσεις κάποιον να κάτσει μέσα 6-8 ώρες.

Αλλά όλο και κάποια γιαγιά/θεία/μητέρα/νοικοκυρά θα είναι στο σπίτι της για να βοηθήσει την κατάσταση.

Άλλο οι εταιρεία Αlman και άλλο η εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργάζεται.

Δεν είναι δικά της τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί όπως π.χ. του eshop που μπορείς να κανονίσεις κάποια ώρα για ραντεβού.

Προσωπικά δεν γνωρίζω καμμιά εταιρεία κούριερ που να σου δίνει ακριβές ραντεβού για παράδοση, νομίζω ότι κάποιες δίνουν επιλογές για παραδόσεις μέσα στις 4 πρώτες πρωϊνές εργάσιμες ώρες αλλά με πολύ παραπάνω χρέωση...

Όλες οι άλλες αναφέρουν στο περίπου ένα χρονικό όριο χ ωρών για τις παραδόσεις τους.

Ακόμα και με την Plextor που είχα νταραβέρια με αντικαταστάσεις μέσω της DHL ποτέ δεν μου έδωσαν ραντεβού (από την DHL) αλλά πάντα στο περίπου.

Δημοσ.

Με πετυχαίνεις στη περίοδο που μόλις οι δικοί μου φύγανε για το χωριό και είμαι ολομόναχος στο σπίτι. Δε ζήτησα συγκεκριμένη ώρα για ραντεβού αλλά όχι και αυτό 6 ώρες περιθώριο, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα σου φέρουμε την οθόνη. Άντε το καλοκαίρι που έχω λιγότερη δουλειά να λείψω μία μέρα αλλά τώρα δε γίνεται.

Δημοσ.

Εισαι υπερβολικός. Μόνο αυτό σου λέω. Όπως και εσυ εχεις δουλειά, ετσι κ αυτοί (courrier) έχουν κιάλλους πελάτες και δουλειές να κάνουν, απο κει και πέρα αν εσύ δεν μπορείς τότε ναι θα υποχρεωθείς σε γνωστούς, αλλιώς μπορείς κάλλιστα να πας να την πάρεις ο ίδιος.

Σιγά μην σε κυνηγάνε, μήπως να σε ψάξουν με GPS να στη φέρουν εκεί που περπατάς στο δρόμο? Τα ίδια ισχύουν και στην Αγγλία όπου μου αντικατέστησαν ενα plextor πρίν 4 χρόνια. Εκεί βέβαια οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να ακούνε και ενα ευχαριστώ, και όχι να τους βριζουν και απο πανω...

Σημασία έχει οτι θα πάρεις την οθόνη σου, απο κει και πέρα αν σου είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα πλήρωσε λίγα ευρώ και πες τους να στην παραδώσουν σάββατο...

Δημοσ.

Μην ξεχναμε το οτι στην Αθηνα η κινηση μπορει να καθυστερησει το κουριερ απο 30 λεπτα ως και 2 ωρες αφου δεν ερχονται με μηχανακι αλλα με αμαξι.

Και εφοσον δεν θα εισαι ο μοναδικος πελατης λογικο ειναι το 6ωρο που σου ειπαν.

Δημοσ.

Τί να πώ βρε παιδιά, ήλπιζα να βρώ έναν σύμμαχο και μου λέτε ότι είμαι υπερβολικός. Πείτε μου εγώ τώρα τί να κάνω. Είμαι μόνος στο σπίτι, δε μπορώ να λείψω από την δουλειά και δεν έχω πάντα αμάξι για να μου την φέρουν στο γραφείο. Και στο πλαίσιο απ'όπου την πήρα δεν αναλαμβάνουν να μου την αλλάξουν. Η εγγύηση λέει 3 χρόνια zero pixel on site. Δε λέει με την προυπόθεση ότι μπορεί ο κούριερ και δε συναντήσει κίνηση στο δρόμο και άλλα περίεργα. Προφανώς δεν έχουν να κάνουν με αργόσχολους για να είμαι κλεισμένος όλη μέρα στο σπίτι. Αλλά και αυτοί δεν μου βάζουν ένα χρονικό περιθώριο 2 ωρών, αλλά όλη την ημέρα. Ακόμα και αν μπορούσα να λείψω από την δουλειά με κλείνουν μέσα, ούτε στον μπακάλη να μη μπορώ να πάω να κάνω τα ψώνια. Τί να πώ.

Δημοσ.

Αν τους μιλησεις πολιτισμενα και τους πεις πως μπορεις μονο ενα συγκεκριμενο 2ωρο θα κανουν οτι μπορουν για να ειναι εκει το 2ωρο αυτο..

Δοκιμασε το...

Και αν παλι σου πουν πως δεν μπορουν πηγαινε την LCD σου σε καποιο γειτονικο, φιλικο σπιτι και δωσε εκεινη την διευθυνση ( με την προυποθεση πως εκεινο το ατομο θα ειναι σπιτι το 6ωρο ).

Λυσεις υπαρχουν αρκει να ειμαστε λιγο θετικοι.

Δημοσ.
Τί να πώ βρε παιδιά, ήλπιζα να βρώ έναν σύμμαχο και μου λέτε ότι είμαι υπερβολικός. Πείτε μου εγώ τώρα τί να κάνω. Είμαι μόνος στο σπίτι, δε μπορώ να λείψω από την δουλειά και δεν έχω πάντα αμάξι για να μου την φέρουν στο γραφείο. Και στο πλαίσιο απ'όπου την πήρα δεν αναλαμβάνουν να μου την αλλάξουν. Η εγγύηση λέει 3 χρόνια zero pixel on site. Δε λέει με την προυπόθεση ότι μπορεί ο κούριερ και δε συναντήσει κίνηση στο δρόμο και άλλα περίεργα. Προφανώς δεν έχουν να κάνουν με αργόσχολους για να είμαι κλεισμένος όλη μέρα στο σπίτι. Αλλά και αυτοί δεν μου βάζουν ένα χρονικό περιθώριο 2 ωρών, αλλά όλη την ημέρα. Ακόμα και αν μπορούσα να λείψω από την δουλειά με κλείνουν μέσα, ούτε στον μπακάλη να μη μπορώ να πάω να κάνω τα ψώνια. Τί να πώ.

Συμφωνώ μαζί σου και βρίσκω ότι έχεις δίκιο σε όλα.

Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Αν είναι να χάσεις ένα μεροκάματο για να αλλάξεις την οθόνη, καλύτερα να έπαιρνες μία που την εγγύηση την καλύπτει το κατάστημα αγοράς.

Δημοσ.

μου θυμίζεις την τραγικότητα του έλληνα που όποτε συμβαίνει κάτι, μία απεργια, μία κακοκαιρία τότε θυμόμαστε ότι δεν εχουμε φαρμακα, φαγητα οτιδήποτε.

κανόνισε να έχεις αμάξι και πες να την φέρουν στην δουλεια.

κανόνισε να λείψεις απο την δουλεία σου, κανε προμήθειες για ενα μήνα και κλέισου μέσα αυτο το τραγικό εξάωρο περιμένοντας τον Κούριερ,

κανόνισε να λείψεις δυο ώρες και να έχει αμάξι και πήγαινε απο κεί αφού εχεις κανονίσει να στην αλλάξουν επιτόπου.

πούλα την και πάρε μια με 10 καμμένα πίξελ εγγυηση και δεν θα σε απασχολήσε ποτέ το onsite.

Δημοσ.

Φίλοι μου δεν είμαι τόσο παράλογος. Αν αναλάμβανε το Πλαίσιο την αντικατάσταση της οθόνης δε θα κάναμε τώρα αυτή τη κουβέντα. Θα την έπερνα παραμάσχαλα και θα πήγαινα στο κατάστημα που απέχει μόλις 300 μέτρα από το σπίτι μου και θα την άλλαζα επιτόπου. Χωρίς να μπλέξω με την Alman, Zalman ή δε ξέρω και γώ με ποιόν άλλον. Αν μου έλεγε η LG ότι ξέρεται πρέπει να περάσετε από το τάδε γραφείο για να σας την αλλάξουμε θα το έκανα. Θα έχανα μια μέρα από την δουλειά και θα πήγαινα να την αλλάξω. Αλλά εδώ, ρε παλικάρια, παίζω με τους δικούς τους κανόνες. Μιλάμε για ON SITE αντικατάσταση (Do you speak any English?). Από τη στιγμή που είναι υποχρεωμένοι να μου τη φέρουν, δε θα χάσω ένα μεροκάματο για μία οθόνη. Εδώ δε χάνω μεροκάματο για το service του αυτοκινήτου, όχι για μία οθόνη. Μή τρελαθούμε κι όλας.

Δημοσ.

Βασικα ON SITE σημαινει πως στην φερνουν στο σπιτι και παιρνουν την χαλασμενη δεν σημαινει οτι θα παγωσουν τον χρονο την κινηση στην Αθηνα και θα παρατησουν ολους τους αλλους πελατες τους για να στην φερουν την συγκεκριμενη ωρα που θελεις εσυ.

Καταλαβαινω πως δεν θελεις να χασεις ενα μεροκαματο αλλα υπαρχουν παντα λυσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...