Προς το περιεχόμενο

LG 4 στις 7 οθονες με καμενα πιξελ

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η LG αξίζει μόνο για την εγγύηση της. 3 χρόνια on-site. Παίρνεις τηλέφωνο στο νούμερο που δωθηκε παρα πάνω και σου αλλάζουν την οθόνη στο σπίτι σου χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο εσύ.

Eisai prokatelimenos i piotita ton othonon lg ine anoteri apo tis perisoteres markes pou kikloforoun stin elada. Episis emena mou ekane ena active kameno pixel i othoni pou ixa (l1715s)meta apo 2,5 xronia !!! kai tin epomeni mou eskase courier !!!! me mia nea l1730s SFRAGISMENI parakalo. Telos gia to 3 xronia on-site ine se poles xores kai oxi mono stin ellada.

Δημοσ.
Παίρνεις τηλέφωνο στην Alman (τηλ 210 - 2409150) και σου έρχονται σπίτι σου με καινούρια. Μην μπλέξεις με πλαίσια και σία.

Φίλε μου τί δουλειά έχει η Αlman? Στο βιβλίο της LG αναφέρει ένα τηλέφωνο στο Μασχάτο της LGE.

Δημοσ.

Δηλαδή να μην πάρω πρώτα στο τηλέφωνο που έχει στο Manual. Ok και ποια είναι η διαδικασία? Τους παίρνω τηλέφωνο, κανονίζουμε ραντεβού και έρχονται την παίρνουν πρώτα και μετά από μέρες μου φέρνουν καινούργια ή έρχονται με την νέα μαζί τους και την αλλάζουν έτσι απλά?

Επίσης, να βεβαιωθώ ότι πρόκεται πράγματι για καμμένο pixel και μην έρχονται άδικα. Δε έχω δουλέψει με TFT οθόνη και δε γνωρίζω. Σε κάποιο σημείο πάνω δεξιά, σε μαύρο background, υπάρχει μια μικρή φωτεινή κουκίδα. Οι διαστάσεις της είναι μικρότερη από χιλιοστό και εμφανίζεται μόνο σε σκούρο φόντο. Σε λευκό φόντο δεν φαίνεται, όπως επίσης δε φαίνεται από μακρυά. Στην αρχή μάλιστα νόμιζα ότι πρόκειται για κόκκο σκόνης. Αλλά όταν πήγα να το καθαρίσω το είδα καλύτερα.

Δημοσ.

Κοίτα δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μπορώ να αναπαράγω αυτά που έχω διαβάσει εδώ.

Τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχεται courier με καινούρια οθόνη και παίρνει την παλιά. Χωρίς ελέγχους και ερωτήσεις.

Αν κάποιος διαβάζει και έχει προσωπική εμπειρία, μπορεί να επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Πράγματι πήρα πριν από λίγο στην LG και μου έδωσαν το τηλέφωνο της Alman. Αλλά δεν είχα το serial μαζί μου γιατί είμαι στο γραφείο.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Αγορασα πριν δεκα ημερες την L193ST και ειχε ενα καμμενο PIXEL!Την πηγα στα MULTIRAMA που την αγορασα και σε δυο μερες μου την αντικατεστησαν χωρις κανενα προβλημα!

Δημοσ.
Eisai prokatelimenos i piotita ton othonon lg ine anoteri apo tis perisoteres markes pou kikloforoun stin elada. Episis emena mou ekane ena active kameno pixel i othoni pou ixa (l1715s)meta apo 2,5 xronia !!! kai tin epomeni mou eskase courier !!!! me mia nea l1730s SFRAGISMENI parakalo. Telos gia to 3 xronia on-site ine se poles xores kai oxi mono stin ellada.

Mιλάω από προσωπική εμπειρία και σύγκριση της 1730, με τις άλλες οθόνες που είχα στο σπίτι μου εκείνη την περίοδο που είχα την LG, αλλά αυτές που περάσαν από μένα αργότερα.

Μακράν η χειρότερη οθόνη που έχω δει. Σε χρώματα, γωνίες θέασης, απόδοσης στην αναπαραγωγή DVD. Και ήταν και η πιο κουραστική σε πολύωρη χρήση.

Όσον αφορά την εγγύηση, αναφέρομαι στο 0 pixel (που ισχύει μόνο στην Ελλάδα) και όχι στο onsite.

Δημοσ.

Μην λεμε ανακριβειες οσο αφορα τις οθονες ωρε παιδες. Η LG ειχε και εχει την χειροτερη απεικονιση στις LCD οθονες της ( Αν και την εσωσε λιγο η συνεργασια της με την Philips τοσο στην ποιοτητα αλλα και στο Service. ).

Ο μονος λογος που τις παιρνουν ολοι ειναι γιατι εχει φτηνα μοντελα Low End αλλα και 3 χρονια εγγυηση για 0 pixel.

Προσωπικα εχω αλλαξει 3 Samsung 19αρια μοντελα και σε κανενα δεν βρηκα ουτε 1 καμμενο Pixel ενω σε LG ολο καμμενα pixel ακουω πως εχουν.

Και ναι η Alman αλλαζει τις LG , Viewsonic , Samsung και μαλιστα onsite ολες

αφου ερχονται και την παιρνουν απο το σπιτι σου αφηνοντας σου καινουργια.

ΥΓ : βγαζει 1 καλο μοντελο στα 19 και το παραδεχομαι αλλα ειναι πανακριβο για LG.

Δημοσ.

sinexeia episodiou, simera ir8ane 4 o8ones apo alman kai oi 4 me kamena pixel, auti ti stigmi to defect rate einai 8/11 o8ones i giro sta 75%. kala pame kai perimenoume tin epomeni tetrada na doume ti 8a ginei...

Δημοσ.

telikos apologismos 7 kales o8ones stis 14 sinolo pou pirame, 3 dromologia apo tin alman gia allages o8onis,meta apo mia vdomada kai epitelous kai oi 7 o8ones vgikane pixel free....

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι τα όποια e-shop δεν τις ανοίγουν καν τις οθόνες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.

Αυτό είναι όμως δίκοπο μαχαίρι. Αν στην έφερναν ανοιγμένη, πως θα ήξερες οτι δεν είναι μεταχειρισμένη αλλά απλά την άνοιξαν για να την ελέγξουν?

Δημοσ.
sinexeia episodiou, simera ir8ane 4 o8ones apo alman kai oi 4 me kamena pixel, auti ti stigmi to defect rate einai 8/11 o8ones i giro sta 75%. kala pame kai perimenoume tin epomeni tetrada na doume ti 8a ginei...

Μου φαίνεται ακραίο, και μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με το να ήταν ελλατωματική η παρτίδα. Το θέμα ειναι ότι αν το πάθαινες με ελλατωματική παρτίδα SONY θα είχατε φάει ήττα ενω με την LG τουλάχιστον σου φέρανε καινούριες και τέλος η ιστορία! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...