Προς το περιεχόμενο

LG 4 στις 7 οθονες με καμενα πιξελ

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες παρελαβα απο ε-σοπ για την εταιρια 7 οθονε lg 1950sq. Αφου ανοιξαμε τα κουτια και τις δοκιμασαμε η 4 απο τις 7 ειχανε καμένα πιξελ. ευτυχως που εχουνε εγγύηση 0-πιξελ αλλα ρε γαμωτο πανω απο 50% defect rate,αυτα δεν τα τσεκάρανε στο εργοστάσιο.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα όποια e-shop δεν τις ανοίγουν καν τις οθόνες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Ούτως ή άλλως, καλύτερα από π.χ. Sony, που του έκατσε κάποιου να έχει 3 καμμένα pixels και αλλαγή γίνεται στα 5.

Δημοσ.

εγώ πάντως είμαι κατα ευχαριστημένος.

από την στιγμή που έχουν εγγυηθεί 0 pixel σημαίνει ότι το έχουν ψάξει....

προφανώς θα έτυχε σε εσένα.

εμένα προς το παρόν , ένα καμένο Pixel σε τρεις οθόνες lg....και αυτό το κρατάω για γούρι.

Δημοσ.

na rotiso kati...???

pote einai pio pithano na emfanistei to kammeno pixel???

xoris logo exo tin entiposi pos an den to exei apo tin arxi, poli diskolo na emfanisei sti sinexeia...alla opos eipa, to ksero apo ... diaisthisi!!!! :P

(bourdoulas, ur sig rules!)

Δημοσ.
χθες παρελαβα απο ε-σοπ για την εταιρια 7 οθονε lg 1950sq. Αφου ανοιξαμε τα κουτια και τις δοκιμασαμε η 4 απο τις 7 ειχανε καμένα πιξελ. ευτυχως που εχουνε εγγύηση 0-πιξελ αλλα ρε γαμωτο πανω απο 50% defect rate,αυτα δεν τα τσεκάρανε στο εργοστάσιο.

Aπό αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι γίνεται με τις LG. Αν δεν είχαν την εγγύηση των 0 pixel (το οποίο ισχύει μόνο στην Ελλάδα), ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα αγόραζαν.

Για την ποιότητα απεικόνισης, ας μην κουβεντιάσουμε καλύτερα...

Δημοσ.

Επειδή μου έκατσε και μένα καμένο pixel στην 1915S που απευθύνομαι τώρα? Στο Πλαίσιο που την αγόρασα ή στην ίδια την LG? Και ποιά είναι η διαδικασία? Έρχονται την παίρνουν και μου φέρνουν νέα μετά από μία βδομάδα? Ή έρχονται με το νέο κομμάτι, ελένχουν την δικιά μου και απλά μου αφήνουν το νέο κομμάτι? Τί απ'όλα?

Δημοσ.

File Cronos (xathikes kanonise na vrethoume) apeuthinese stin LG kateuthian kai pio palia eixa akousei kai kala logia gia to service. Ego pantos 2,5 xronia pou exo tin 1715S eimai poli euxaristimenos

Δημοσ.
File Cronos (xathikes kanonise na vrethoume) apeuthinese stin LG kateuthian kai pio palia eixa akousei kai kala logia gia to service. Ego pantos 2,5 xronia pou exo tin 1715S eimai poli euxaristimenos

Ναι ρε, θα περάσω καμιά μέρα να τα πουμε. Εγώ σε λίγο θα πάω στο Πλαίσιο που την αγόρασα για να βρώ ένα καλώδιο και θα ρωτήσω και κεί. Και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.
Επειδή μου έκατσε και μένα καμένο pixel στην 1915S που απευθύνομαι τώρα? Στο Πλαίσιο που την αγόρασα ή στην ίδια την LG? Και ποιά είναι η διαδικασία? Έρχονται την παίρνουν και μου φέρνουν νέα μετά από μία βδομάδα? Ή έρχονται με το νέο κομμάτι, ελένχουν την δικιά μου και απλά μου αφήνουν το νέο κομμάτι? Τί απ'όλα?

Παίρνεις τηλέφωνο στην Alman (τηλ 210 - 2409150) και σου έρχονται σπίτι σου με καινούρια. Μην μπλέξεις με πλαίσια και σία.

Δημοσ.

Η LG αξίζει μόνο για την εγγύηση της. 3 χρόνια on-site. Παίρνεις τηλέφωνο στο νούμερο που δωθηκε παρα πάνω και σου αλλάζουν την οθόνη στο σπίτι σου χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...