users Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 γεια ξέρει κανείς αν και πού υπάρχει καλώδιο/adaptorας που να μπορώ να συνδέσω ένα IDE σκληρό δίσκο (χωρίς να είναι σε pc, αλλά σκέτος, μόνος του) σε μια θύρα USB (θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα στο laptop) ?? βρήκα ένα στα multirama αλλά μου φάνηκε ακριβό επίσης συγκριτικά με τις θήκες που κυκλοφορούν γιαυτή τη δουλεία, τι μειονεκτήματα έχει? δηλαδή αυτές οι θήκες έχουν ανεμιστήρα και τέτοια? εκτός απο προφύλαξη απο σκόνη και τέτοια
spirosta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Την ίδια δουλειά κάνει με τις θήκες αλλά στην θήκη είναι και ο σκληρός προστατευμένος και το κύκλωμα. Πάντως έχουν γύρω στα 30Ε δεν είναι πολύ φτηνά. Και πάντα έρχονται και με τροφοδοτηκό για το δίσκο.
users Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 na auto vrika http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DevicesCases&cp_id=61268
Susi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 παρε ενα κουτακι οπως λει ο spirosta, με 35€,και αυτομάτος εχει μετατρεψει τον IDE se USB2/fW,και ισε αρχηγος, και τον πας και οπου γουσταρις, και δεν εχει κανενα προβ.(απλα μην τον κουνας οταν δουλεει)..
dpolal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 To απλό καλώδιο κάνει πολύ καλή δουλειά σε περιπτωση που έχεις πολλούς δίσκους και θέλεις να τους αλλάζεις συχνά ή αν ασχολήσαι με επισκευές. Σε κάθε άλλη περίπτωση (ένας δίσκος δηλαδή) το κουτί είναι η καλύτερη από άποψη προστασίας.
Sorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Κουτάκι ViPower αν δεν κάνω λάθος. Μόνο με σύνδεση USB2.0 αλλά και μόνο 19€ απο Πλαίσιο. Έχω δύο και δουλεύουν τέλεια!
users Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 μπορεις να μου δώσεις λινκ γιαυτό? στο πλαίσιο το φτηνότερο που βρίσκω είναι το icybox τα Vipower τα έχει με 40ευρώ και άνω
S2Katana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Παντως καλυτερα να δωσεις κατι απραπανω και να παρεις κουτι με καλη απαγωγη θερμοτητας και αξιοπιστη λειτουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.