papillon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Έχω βρει ένα προγραμματάκι για μεταφορά δεδομένων απο pc σε Κ300i αλλά όταν συνδέω το κινητό με το pc βλέπει όλους τους φακέλους (εικόνες, ήχοι, βίντεο, θέματα, άλλα) εκτός από τα παιχνίδια. Πρέπει να διορθώσω κάτι στο κινητό ή να βρω κάποιο άλλο πρόγραμμα?
giankyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 egw pou exw ena bluetooth dongle, mou emfanizei mia epilogh sta files (ola ta files) deksi click/send to/bluetooth device kai mono etsi mporw na steilw paixnidia sto K700i mou. den kanw metafora arxeiwn, alla apostolh. mono etsi mpainoun ton fakelo games outws wste na mporw na ta ektelesw meta. an 8elw na steilw ena paixnidi se kapoion allo, to bazw ston fakelo others (edw den ektelountai), apo 'kei to stelnw otan ton synanthsw kai mpainei ston fakelo games tou allou.
k_antoni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μυρίζει κλείδωμα... δεν έχω το κιν που αναφέρεις, αλλά ένα sagem που έπεσε στα χέρια μου είχε το ίδιο κλείδωμα. Κάνε μια βόλτα στις σελίδες που προτείνουν για το Κ700 και στο http://www.howardforums.com ίσως βρείς κάτι που να σου ταιριάζει... Είχα το ίδιο πρόβλημα και με το motorolla μου (μου έκρυβε το μενού στο κινητό για να φορτώσω προγράμματα. Η εταιρία δήλωνε σε εξοργισμένο χρήστη ότι ο λόγος που το κλείδωσαν ήταν για να περιορίσουν την πειρατεία. Διάβασα λοιπόν κάπου ότι ήταν δυνατόν να στήσεις στον υπολογιστή σου με apache εναν wap server (ας με διορθώσει κάποιος εαν κάνω λάθος στην ορισμό) και με bluetooth να κατεβάσεις από εκεί τα παιχνίδα και ότι άλλα αρχεία θέλεις ΧΩΡΙΣ χρέωση εννοείται! Θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες να το ξαναβρώ... ελπίζω... take care
giankyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ksexasa na pw pws oute emena blepei ton fakelo games otan to syndew, alla me th diadikasia pou periegrapsa h douleia ginetai. to diko mou den einai vodafone live, alla to exw kanei kai se syskeuh vodafone live opote den nomizw na paizei kleidwma!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.