pavlosk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 θα θελα να ρωτήσω κατά πόσο (και αν) επηρεαζει οι ταχύτητες του upload την ταχύτητα με την οποία κατεβάζω εγώ. αν δηλαδή το upload που δίνω "τρώει" από το download μου και αν ναι πόσο να το ρυθμίσω για σύνδεση 384 που έχω; ευχαριστώ
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου.Η μόνη περίπτωση που ίσως μειώνεται λίγο η ταχύτητα του download είναι όταν θα πρέπει να κάνεις και κάποιου είδους respond (που σημαίνει χρησιμοποιήση του upload).Αν το upload είναι τερματισμένο τότε ίσως υπάρχει μια μκρή καθυστέρηση. Πάντως γενικά στην 384/128 με upload limit 8-10kb/s νομίζω είσαι μιά χαρά!
kallair Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 gia na min anoigo kainourgio topic. tha to grapso edo. edo k kairo xrisimopoio to netlimiter 1.3 gia na periorizei to upload bandwith mou k genika to d/u mou. to provlima einai oti tora sto netlimiter (ap tin stigmi pou evala adsl k meta) mono i kentriki selida anoigei( ap opou mporo na k periorizo to d/u) stis ipoloipes selides (opws stats) pou mou xreiazontai arketa, pagonei to netlimiter k krasarei. oute sta options den mporo na mpo. iparxei kapoio allo limiter programma stathero pou na sou bgazei k ta stats sou? xrisimopoiisa to netlimiter 2 alla den mou arese katholou k mou ebgale k provlimata kiolas...
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 To netlimiter 2 είναι και σαν firewall, έχει αρκετές ρυθμίσεις.Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το 1.3 χωρίς πρόβλημα.Προσπάθησε να το απεγκαταστήσεις και ξανά εγκατάσταση.
capthookb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 θα θελα να ρωτήσω κατά πόσο (και αν) επηρεαζει οι ταχύτητες του upload την ταχύτητα με την οποία κατεβάζω εγώ. αν δηλαδή το upload που δίνω "τρώει" από το download μου και αν ναι πόσο να το ρυθμίσω για σύνδεση 384 που έχω;ευχαριστώ Επηρεάζεται από ένα βαθμό και πάνω. Δηλαδή αν έχεις το μέγιστο upload (ανάλογα και τη γραμμή σου) π.χ 13-14 τότε το download πέφτει δραματικά. Πρέπει με δοκιμή και σφάλμα να ψάξεις να βρεις το μέγιστο όριο upload το οποίο δεν επηρεάζει το download. Στη δική μου γραμμή είναι 8-9kB/sec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.