Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να κανω "ghost" τα WindowsXP?

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω "ghost" τα WindowsXP? Παλια στα win98 χρησιμοποιουσα τα Ghost, τωρα που εχω WindowsXP(NTFS) τι μπορω να κανω αφου δεν βλεπει το αντιστοιχο drive το ghost?

Δημοσ.

Stilona, έχω το ίδιο εικονίδιο (avatar) σε ένα άλλο φόρουμ. Φοβερή φάτσα, ε; :) :)

Datanet, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να φτιάξεις ένα αντίγραφο του σκληρού; Με το Acronis γίνεται πανεύκολα.

Αν θες μετά να πάρεις κάποια συγκεκριμένα αρχεία, απλώς κάνεις explore το image που έχεις δημιουργήσει.

Κι αν θες να φορτώσεις το image στον Η/Υ σου μετά από φορμάτ, φροντίζεις να έχεις φτιάξει ένα recovery cd.

Δημοσ.
Πως μπορω να κανω "ghost" τα WindowsXP? Παλια στα win98 χρησιμοποιουσα τα Ghost, τωρα που εχω WindowsXP(NTFS) τι μπορω να κανω αφου δεν βλεπει το αντιστοιχο drive το ghost?

Προφανώς εννοείς οτί το Ghost που έχεις είναι παλιά έκδοση και δεν "βλέπει" NTFS.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις νεότερη έκδοση του Ghost. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Ghost 9. Είναι bootable το cd και αφού εκινήσεις από το cd, διαλέγεις το image που θα έχεις αποθηκέυσει σε dvd.

Φιλικά

Δημοσ.
Προφανώς εννοείς οτί το Ghost που έχεις είναι παλιά έκδοση και δεν "βλέπει" NTFS.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις νεότερη έκδοση του Ghost. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Ghost 9. Είναι bootable το cd και αφού εκινήσεις από το cd' date=' διαλέγεις το image που θα έχεις αποθηκέυσει σε dvd.

Φιλικά[/quote']

Ακριβως αυτο ηθελα...ευχαριστω... και ευχαριστω και τους υπολοιπους. Θα το δοκιμασω και θα σας πω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...