datanet Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πως μπορω να κανω "ghost" τα WindowsXP? Παλια στα win98 χρησιμοποιουσα τα Ghost, τωρα που εχω WindowsXP(NTFS) τι μπορω να κανω αφου δεν βλεπει το αντιστοιχο drive το ghost?
STEVEHACKER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Είναι από μόνα τους "φαντασμένα", δε χρειάζονται Norton Ghost.......
Bougas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 me to acronis,egw kanw deksi klik sto c: kai pataw tin epilogi clone disk.kai tin apothikeyw sto d:,dokimase kati antistixo sto norton ghost
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Kαι γώ Norton Ghost είχα δοκιμάσει. Mια χαρά δουλειά κάνει...
datanet Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ωραια, αλλα οταν θελω να κανω extract το ghost, θα ειμαι στα Windows (?) γιατι δεν νομιζω να πιασει...
stilonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 acronis file kai pali acronis.ase thn symantec na kourevetai
nickpulse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Egw to kanw me to Norton ghost 2002, sou ftiaxnei mia boot disk kai trexeis to programma apo dos (oxi mesa apo windows), prosexe to ligo min kaneis kamia xontrada kai xaseis kana partition. Polu aplo genika
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Stilona, έχω το ίδιο εικονίδιο (avatar) σε ένα άλλο φόρουμ. Φοβερή φάτσα, ε; :) Datanet, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να φτιάξεις ένα αντίγραφο του σκληρού; Με το Acronis γίνεται πανεύκολα. Αν θες μετά να πάρεις κάποια συγκεκριμένα αρχεία, απλώς κάνεις explore το image που έχεις δημιουργήσει. Κι αν θες να φορτώσεις το image στον Η/Υ σου μετά από φορμάτ, φροντίζεις να έχεις φτιάξει ένα recovery cd.
dali13gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Πως μπορω να κανω "ghost" τα WindowsXP? Παλια στα win98 χρησιμοποιουσα τα Ghost, τωρα που εχω WindowsXP(NTFS) τι μπορω να κανω αφου δεν βλεπει το αντιστοιχο drive το ghost? Προφανώς εννοείς οτί το Ghost που έχεις είναι παλιά έκδοση και δεν "βλέπει" NTFS. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις νεότερη έκδοση του Ghost. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Ghost 9. Είναι bootable το cd και αφού εκινήσεις από το cd, διαλέγεις το image που θα έχεις αποθηκέυσει σε dvd. Φιλικά
datanet Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Προφανώς εννοείς οτί το Ghost που έχεις είναι παλιά έκδοση και δεν "βλέπει" NTFS. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις νεότερη έκδοση του Ghost. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Ghost 9. Είναι bootable το cd και αφού εκινήσεις από το cd' date=' διαλέγεις το image που θα έχεις αποθηκέυσει σε dvd. Φιλικά[/quote'] Ακριβως αυτο ηθελα...ευχαριστω... και ευχαριστω και τους υπολοιπους. Θα το δοκιμασω και θα σας πω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.