Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό HDD

Dolkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 120GB Western Digital σε USB2.0,και ενώ μου τον βρίσκει σαν συσκευή,όταν πάει να εγκαταστήσει τους drivers μου βγάζει "Δεν μπορεί να γίνει εκκίνηση της συσκευής ΚΩΔΙΚΟΣ 10".Δοκίμασα να βάλω το jumber στη θέση Cable Select,αλλά και πάλι τίποτα.Κάποια λύση κανείς?Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ ειναι WindowsXP,Service Pack 2

Δημοσ.

Τον βλέπει σαν συσκευή USB αλλά δεν τον εμφανίζει σαν Μονάδα Σκληρού Δίσκου στον υπολογιστή μου

Δημοσ.

1.Πήγαινε διαχείριση συσκευών μέσο του πίνακα ελέγχου, διάλεξε τον καινούργιο σκληρό δίσκο, κάνε δεξί κλικ πάνω του, και επέλεξε διαμόρφωση, και ακολούθησε της οδηγίες.

Αν έχεις πρόβλημα από εκεί και δεν μπορείς να κάνεις διαμόρφωση τότε ακολούθησε τα παρακάτω.

2.Κάνε δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου, επέλεξε διαχείριση, μετά διαχείριση δίσκων, επέλεξε τον καινούργιο σκληρό δίσκο, δεξί κλικ επάνω του και μετά διαμορφώσει, και ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες.

Δημοσ.

Ξαναλέω οτι ΔΕΝ τον βλέπει σαν μονάδα σκληρού δίσκου στο pc μου,ούτε στη Διαχείριση Συσκευών.Τον εμφανίζει μόνο σαν συσκευή αποθήκευσης USB

Δημοσ.

Το δεύτερο βήμα που σου είπα το ακολούθησες?

Αν έκανες και το δεύτερο βήμα και έχεις ακόμα πρόβλημα τότε αφαίρεσε τελείως το jumper και ακολούθησε ένα από τα 2 βήματα που σου αναφέρω.

Δημοσ.

Δε μπορώ να ακολουθήσω αυτα τα βήματα γιατί ούτε και χωρίς το jumper μου τον βγάζει σαν σκληρό.Γενικά δε μου τον αναγνωρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ σαν σκληρό δίσκο,πουθενά στο pc.Τον αναγνωρίζει μονο σαν συσκευή αποθήκευσης USB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...