Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 'Εχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 120GB Western Digital σε USB2.0,και ενώ μου τον βρίσκει σαν συσκευή,όταν πάει να εγκαταστήσει τους drivers μου βγάζει "Δεν μπορεί να γίνει εκκίνηση της συσκευής ΚΩΔΙΚΟΣ 10".Δοκίμασα να βάλω το jumber στη θέση Cable Select,αλλά και πάλι τίποτα.Κάποια λύση κανείς?Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ ειναι WindowsXP,Service Pack 2
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δεν χρειάζεσαι driver αφού έχεις winxp και sp2. Τι πρόβλημα έχεις?
Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Τον βλέπει σαν συσκευή USB αλλά δεν τον εμφανίζει σαν Μονάδα Σκληρού Δίσκου στον υπολογιστή μου
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 1.Πήγαινε διαχείριση συσκευών μέσο του πίνακα ελέγχου, διάλεξε τον καινούργιο σκληρό δίσκο, κάνε δεξί κλικ πάνω του, και επέλεξε διαμόρφωση, και ακολούθησε της οδηγίες. Αν έχεις πρόβλημα από εκεί και δεν μπορείς να κάνεις διαμόρφωση τότε ακολούθησε τα παρακάτω. 2.Κάνε δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου, επέλεξε διαχείριση, μετά διαχείριση δίσκων, επέλεξε τον καινούργιο σκληρό δίσκο, δεξί κλικ επάνω του και μετά διαμορφώσει, και ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες.
Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ξαναλέω οτι ΔΕΝ τον βλέπει σαν μονάδα σκληρού δίσκου στο pc μου,ούτε στη Διαχείριση Συσκευών.Τον εμφανίζει μόνο σαν συσκευή αποθήκευσης USB
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Το δεύτερο βήμα που σου είπα το ακολούθησες? Αν έκανες και το δεύτερο βήμα και έχεις ακόμα πρόβλημα τότε αφαίρεσε τελείως το jumper και ακολούθησε ένα από τα 2 βήματα που σου αναφέρω.
Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε εκεί τον βλέπει σαν σκληρό δίσκο.Μου αναγνωρίζει μόνο τον C:
Gantalf_4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Exei extra trofodosia mipos? Dokimases na tin baleis?
Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Είναι κανονικά συνδέδεμένος σε USB και παίρνει ρεύμα δικό του απο τη μπρίζα.
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Είναι κανονικά συνδέδεμένος σε USB και παίρνει ρεύμα δικό του απο τη μπρίζα. Τότε κάνε αυτό που σου αναφέρω παραπάνω.
Dolkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δε μπορώ να ακολουθήσω αυτα τα βήματα γιατί ούτε και χωρίς το jumper μου τον βγάζει σαν σκληρό.Γενικά δε μου τον αναγνωρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ σαν σκληρό δίσκο,πουθενά στο pc.Τον αναγνωρίζει μονο σαν συσκευή αποθήκευσης USB.
christos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να μου πεις αν τον έχει όπως είναι η photo. Στον δεύτερο πίνακα με τα κόκκινα γράμματα.
Susi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 nai re man(Dolkin) oloi oi external hdd san Usb anagnorizontai, san na bazeis ena stikaki, poy to problhma soy,,, exis prosbash sta dedomena toy diskoy??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.