Προς το περιεχόμενο

Altecnet Jetpack!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα από τα multirama το Altec Jetpack.

Στα multirama δίνουν 1 μήνα δώρο, δηλαδή 3+1 μήνες.

Λοιπον αυτό υποτίθεται πως είναι 512/128 (αλλά πληρώνεις και καλά την τιμή 384) αλλά στο κουτί και στην αίτηση γράφει ταχύτητα 384!!!!! Τι παίζει;

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι :-D Το πακετο ειναι κανονικα για 384 και για αυτο η αιτηση εχει ξεμεινει με το 384 επανω. Μετα την παροδο της προσφορα στις 28/2 , οσοι το ενεργοποιησουν θα εχουν 384 και οχι 512.

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ έκανα την ενεργοποίηση μέσω internet. Τα υπόλοιπα με τον OTE τα κανονίζουν αυτοί;;; (έχω pstn)

Αν διαβαζες καλα το φυλλαδιο θα καταλαβαινες οτι δεν επρεπε να το κανεις αυτο........θα επρεπε να στειλεις κανονικα την αιτηση!

ΤΟ Online ειναι μονο για χρηστες που εχουν ενεργοποιημενη γραμμη ADSL!

Οποτε λογικα να περιμενεις call απο altec για να σε ενημερωσουν!

Δημοσ.
Μην αγχωνεσαι :-D Το πακετο ειναι κανονικα για 384 και για αυτο η αιτηση εχει ξεμεινει με το 384 επανω. Μετα την παροδο της προσφορα στις 28/2 , οσοι το ενεργοποιησουν θα εχουν 384 και οχι 512.

δεν ειναι προσφορα το 512.......μονιμη αναβαθμιση ειναι το jetpack στα 512!

Δημοσ.
δεν ειναι προσφορα το 512.......μονιμη αναβαθμιση ειναι το jetpack στα 512!

Εχεις δικιο. Αλλα η τιμη για τα 512 τωρα ανακοινωθηκε. Εμενα μου ειχαν πει για 36? αν ηθελα να συνεχισω σε 512.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ALTEC.Δεν σε αφηνουν να κανεις διακοπη οπως οι αλλες εταιριεσ.2 μηνες τους εχω ζητησει διακοπη και ακομα εχω adsl απο Altec και περιμενω να ξεκινησει η otenet που εχω παρει εδω και 1 μηνα.Ελπιζω να μου κανουν διακοπη τελος του μηνα.Εχουν στειλει και 2 λογαριασμους .....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...