freskas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Ok Petrakeas, κατι μου θυμισε το τραγουδι και δεν ηξερα τιτλο (το 'χα σε επιλογες cd χωρις ονοματα). Θα κοιταξω για την ταινα.
stelabouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Hello και απο τον συνδημιουργό του video για το watercooling! Sorry για το τρέμουλο στην κίνηση της κάμερας btw... στο επόμενο λογικά δεν θα υπάρχουν διαταραχές! Stay tuned @ Wiggler for more!
nick_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Hello και απο τον συνδημιουργό του video για το watercooling! Sorry για το τρέμουλο στην κίνηση της κάμερας btw... στο επόμενο λογικά δεν θα υπάρχουν διαταραχές! Stay tuned @ Wiggler for more! Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο εικονιζομενος στην κεντρική φωτό του blog/site σας;
iSpO_fAcTo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 aristera einai o stelabouras kai deksia eimai ego
nick_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ο Δεξιά μου θυμίζει ένα φίλο μου.. εκπληκτική ομοιότητα
iSpO_fAcTo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ?? i exo polu koinh fatsa i...eimai o filos sou pou sou thimizei!
nick_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 μάλλον παίζει να είναι λόγω του εφέ (έψαξα να σε βρώ στο site σε άλλη φωτό, και δεν είδα καμία σχετική) αλλά ας μην συνεχίσουμε offtopic
scorer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 xo to reserator edo kai ena mina pos mporo na allaxo to nero tha ginoun ola b@rdel@!!please boitheia...kathe pote na allazo to nero??
Petrakeas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 de xreiazetai na allazeis nero! an 8es na to allaxeis pantws, poli apla bgazeis tous 2 swlines apo ton pirgo tou reserator. mi fobasai gia diaroes giati toso o purgos oso kai oi 2 swlines exoun asfaleies pou den afinoun to nero na trexei! kalo einai na baleis ton pirgo mesa se kouba giati 8a xasei ligo nero ti stigmi pou 8a ksekoumpwseis tous swlines an 8es na baleis mono nero kai oxi to psixtiko tis Zalman(logw mirwdias) de kserw poso kali idea einai giati: to psixtiko tis Zalman prostateuei apo f8ores kai den afinei tin anaptiksi fikiwn stous swlines...mi to kaneis enidrio to pc telika ekana la8os gia tin tainia: the 51st state. Den einai apo ekei i frasi.De kserw apo pou einai!Eiani omws poli diasimi ataka sto xwro tis trance mousikis!google it kai 8a katalabete: "We don't know anything about this man, send him back!"
stelabouras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Πλέον το video υπάρχει και στο Itunes! Όσοι έχουν itunes μπορούν να το κατεβάσουν απο εδώ!
CyberWalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ίσως να γίνομαι λίγο απότομος αλλά εγώ αυτό που είδα ήταν πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες και από ουσία... μηδεν! Σορρυ... Περίμενα να δω κάτι σαν documentary, σα tutorial, έστω σα review αλλά τελικά αυτό που είδα ήταν ένα hollywood-like show-off ! Ίσως να φταίω κι εγώ, ίσως να μην κατάλαβα το λόγο για τον οποίο το κάνατε εξ'αρχής... Και πάλι συγνώμη για την αυστηρή κριτική, αλλά πιστεύω ότι είστε σε θέση να την εκτιμήσετε... Anyway, από άποψη αισθητικής τόσο το video όσο και το blog είναι υπέροχα. Και προσωπικά δε με χαλάνε τόσο τα non steady cams, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και στο μέλλον δώστε λίγο παραπάνω βαρύτητα στο ίδιο ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! Άλλωστε το ...'αμπαλαζ' είναι ήδη ΑΨΟΓΟ! ΥΓ : η λέξη είναι 'ψύξη' όχι 'ψήξη'
Petrakeas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 dikio exeis. de nomizw oti kaname kati to fobero. egatastisame mia etoimi watercooling lisi. to 8ema einai oti elaxistoi (i kanenas) de to exei trabiksei me camera stin Ellada ws vidcast kai 8ewrisame oti eιnai prwtotipo gia arxi. sti sinexeia 8a prepei na broume kati kalitero...
HQ Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 οπ! εγω εχω πετυχει το blog τυχαια αλλη μια φορα στο νετ...δεν ειχες βεβαια ακομα το βιντεακι....
iSpO_fAcTo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 HQ bgalame kai deftero episodio, kai eimaste sta girismata gia to trito!
joef_gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 τρομερο!!! πολυ καλη δουλεια αν και απο το κουνημα ακομα ζαλιζομαι! με βαλατε στη πριζα να το δοκιμασω! μαλλον οταν γυρισω αθηνα το καλοκαιρι παιζω να το επιχειρησω στο δικο μου! και το site σας ειναι ολα τα λεφτα! το βιντεο με τον θεμο ειναι και γ@μω!! καλη συνεχεια παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.