DimAslan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Έχω αγοράσει δύο δισκάκια DL +R διαφορετικής μάρκας. Το ένα δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου και το δεύτερο, ενώ ξεκινάει κανονικά, μόλις γράφει (έχω δοκιμάσει και Nero 6 και το 7) writing layer1, πετάει λάθος και μου σταματάει. Τσεκάρισα το δισκάκι και δεν έχει γράψει τίποτα πάνω. Θα σας κάνω update αργότερα για την μάρκα των δίσκων και τις version του nero που χρησιμοποιώ. Εν τω μεταξύ, είχε ποτέ κανείς σας πρόβλημα με την εγγραφή δίσκων διπλής επίστρωσης στο 2510Α; Ευχαριστώ.
Sorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Αν κι έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου να γράψω dual layer δισκάκι. Δοκίμασε να βάλεις την τελευταία έκδοση του firmware, μπας και γίνει τίποτις. Πάντως, αυτό το μοντέλο είναι σκυλί. Το έχω 1 1/2 χρόνο έχω κάψει πάνω απο 200 dvd, και δεν μου έχει χαλάσει κανένα.
DimAslan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν το ένα είναι Traxdata και δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου και το άλλο που πήρα τώρα είναι Datasafe και ενώ μου το βλέπει κανονικά, μόλις πάει να ξεκινήσει την εγγραφή, μου πετάει πρόβλημα.
DimAslan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δύο ερωτήσεις : 1. Πού μπορώ να βρω το firmware; 2. Παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του Nero που χρησιμοποιώ;
gregdais Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 http://forum.rpc1.org/portal.php edw tha vreis
aledjo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 edo tha breis oti xreiazesai! http://www.micheldeboer.nl/firmware/25x0.html ego exo to nd-2500a kai to exo metatrepsei se nd-2510a! to exo 2 xronia, grafo kathe mera dvd kai polles fores DVD-DL! ta grafei ola xoris kanena problima! einai athanato!
DimAslan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Thanks guyz.... θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία... Αλήθεια, εσείς ποιά έκδοση έχετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.