Προς το περιεχόμενο

Είναι δυνατόν?

berlinaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά σε όλους!

Με τη βοήθεια όλων μέσω του φόρουμ :-D θα προσπαθήσω και εγώ να περάσω τα βιντεάκια που τραβάω στον υπολογιστή και να τα μετατρέψω σε dvd.

Ας μου πεί όποιος ξέρει γιατί θα σαλτάρω : Ειναι δυνατόν η Cannon να πουλάει το firewire 6/4 καλωδιο 64(!!!!!!!!) ευρω και το πλαισιο ή το e-bay 2;;;;;;;

Καταρχήν υπάρχει συμβατότητα του φτηνού καλωδίου με την cannon καμερά μου; Γιατί ΤΟΣΗ διαφορά;

Να΄στε κάλα!

Δημοσ.
Για το δεύτερο που ρωτάς είναι γιατί ζεις στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αυτό δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει...

Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα prob ότι καλώδιο και να βάλεις...

Δημοσ.

Θα στο δώσω να το καταλάβεις. Πριν από ένα χρόνο περίπου έψαχνα να βρω ένα ραδιοκασετόφωνο αυτ/του από αυτά που έχουν πάνω τους USB και Card Reader ports, βρήκα τελικά ένα (πρώτο σε αυτή την κατηγορία) που υπήρχε και στην Ελλάδα, πήρα τηλέφωνο στην εταιρία που το εισάγει στην Ελλάδα και αφού μου έδωσε κάποια καταστήματα για να το αγοράσω διαπήστωσα οτι η τιμή ήταν η ίδια παντού ακόμα και στην εταιρία εισαγωγής (142.50 € αν θυμάμαι καλά). Μετά από ένα search στο internet με τα λύπης μου είδα οτι για το ίδιο ακριβώς μοντέλο η ανώτερη τιμή που το βρήκα ήταν 80 €. Απευθύνθηκα στην εταιρία ρωτώντας προς τι αυτή η διαφορά στην τιμή και η απάντηση προς μεγάλη μου έκπληξη και αγανάκτηση ήταν ένα χαμόγελο και η ατάκα " Εμμ!! στην ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ"

Δημοσ.

Όταν λες η Canon (ένα n), που; Site, κεντρική αντιπροσωπεία, ή τυχαίος αντιπρόσωπος;

Όπως και να 'χει, σε τέτοια τιμή σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι γίνεται γύρω τους ή/και δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα συγκεκριμένα καλώδια.

Αυτούς τους ρώτησες για τη διαφορά; Θα είχε ενδιαφέρον η απάντησή τους.. Μήπως αυτό το καλώδιο πηγαινοφέρνει και τα παιδιά στο σχολείο;

Δημοσ.

Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα prob ότι καλώδιο και να βάλεις...

το καλώδιο είναι καλώδιο. Αγοράζεις αυτό που λες οτι έχει 2? και αν δεν κάνει λες οτι πέταξες 2?.Αν όμως πάρεις αυτό με τα 64? θα μείνεις με την απορία μήπως για μια ακόμη φορά σου έπιασαν τον κ@@ο.

Δημοσ.
Όταν λες η Canon (ένα n), που; Site, κεντρική αντιπροσωπεία, ή τυχαίος αντιπρόσωπος;

Το βρήκα στο pixmania.de

Ευχαριστώ όλους!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...