JiKL Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 εισαι σιγουρος οτι δεν χρησιμοποιησες και τα δυο καναλια????με ποση ταχυτητα συνδεοσουν θυμασαι???θυμασαι αν σε πηραν ποτε τηλεφωνο οσο ησουν στο ιντερνετ???η σου ελεγαν μιλουσες??? μπορει να μην το εκανες επιτηδες αλλα απο μια λαθος ρυθμιση να συνδεοσουν οντως και μετα δυο καναλια
jimmys26 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Jikl στα 64κb/sec.Mε επαιρναν τηλ και εγω τηλεφωνουσα κανονικα.Ενα χρονο τους πληρωνω αδιαμαρτυρητα.Δεν τρελλαθηκα ξαφνικα.Αυτοι δεν καταλαβαινουν Χριστο οτι και αν τους ειπα.Μην το ψαχνεις φιλε.Δεν μπορω να αποδειξω τιποτα.Ο λογος μου δεν αρκει στο δικαστηριο οπως μου ειπε και ενας δικηγορος που ρωτησα.Θα πληρωσω και θα πω και ενα τραγουδι και εβαλα μια adsl να ησυχασω.
jimmys26 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μολις πηρα την απαντηση της εταιρειας μετα απο τη διαμαρτυρια που τους εστειλα.Την παραθετω παρακατω και αλλαζω μονο το επιθετο μου.Τα συμπερασματα δικα σας. Αγαπητε κυριε Κακομοιρογλου Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε και εγγράφως ότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από την εταιρία μας στα πρωτογενή στοιχεία του συστήματός μας, τα οποία είναι στην διάθεση σας, οι κλήσεις για τις οποίες έχετε χρεωθεί, έχουν όντως πραγματοποιηθεί. Ο κύριος όγκος των κλήσεών σας προέρχεται από την χρήση της υπηρεσίας Internet Log & Play για την οποία έχετε επιλέξει την ταυτόχρονη χρήση και των δυο γραμμών από το modem της ISDN ώστε να έχετε διπλάσια ταχύτητα ( από 64ΚΒ σε 128ΚΒ). Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχει δρομολογηθεί η κατάργηση της υπηρεσίας προεπιλογής και εντός 5 εργάσιμων ημερών το συμβόλαιό σας θα ακυρωθεί. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο 800 111 1780 και σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία Με εκτίμηση, Βασιλική Τσίπη Customer Service Supervisor Τηλ.:+30 211-00.08.522 Fax : +30 211-00.08.569 Κιν.: +30 6947-888522 Email : [email protected] Ετσι απλα.Παλι καλα που δε μου εστειλαν και το cd του Βουρλιωτη με το γνωστο τραγουδακι...Ποσο Μ@#$$@#ς εισαι.Ας κλειδωθει το θεμα σας παρακαλω.Οπως ειπα και πριν δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Dias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 otan se pernoun tilefono i' perneis esi tilefono , i' mia grammi apo to ISDN peftei gia na dextei tin klisi , kai molis teleiosei i klisi , ksanaanevenei sta 128. , mporeis na to deis poli eukola apo ta lampakia tou NETMOD . apo oti katalava to lathos einai APOKLISTIKA diko sou ....sto leo giati tin eixa patisei kai ego ena diastima
kitsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 mmm na ypothesw oti exeis netmod... an nai... tote kalo einai prwta na diavazeis to manual ktl ktl ktl... kai meta na diamartyresai.... an thes na to pas nomika i na to kinigiseis mallon dialekses lathos dikigoro kathws kai lathos etairia na pas enantiwn tis. Diamartyrisoy gia tin intracom poy anevokatevainei to deytero kanali... alla den mporeis na to kaneis giati yparxei stis odigies... pas edw... http://www.intracom.gr/helpdesks/netmod/faqs/gr_faqs.htm kai vlepeis tin teleytaia erwtisi... tyxeros eisai poy soy irthe toso ligo alitheia lew!! kai stamatiste na griniazete oloi otan den yparxei logos kai na katigoreite olo ton kosmo
jimmys26 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 1) Καταρχην για αυτο που λεει ο διας ποτε δεν συνδεομαι στα 128. Γνωριζα για τις διπλες χρεωσεις.Καθε τοσο κοιτουσα το modem γιατι το ειχα συνεχως μπροστα μου. Ηταν κοκκινο μονο το 1 λαμπακι της B1 ή b2.Ποτέ και τα 2! Τις Οδηγιες για την εγκατασταση τις διαβασα πολλες φορες και πηρα και αρκετες φορες τηλ το τεχνικο τμημα στην Intracom για να επιβεβαιωσω οτι δεν εχω κανει καποιο λαθος αλλα και για μερικα προβληματα που ειχα στην αρχη επειδη κοβοταν καμια φορα η συνδεση. 2)Για τον Κιτσο. Εχω στείλει στην εταιρεια e-mail και τους προκαλεσα να κινηθουν αυτοι νομικα γιατι απο μενα δεν θα παρουν ουτε μισο ευρω αν δεν ξανακοιταξουν το λογαριασμο μου.Τα αλλα περι λαθους εταιρειας διαλεξα λαθος δικηγορο κτλ κρατησε τα για την παρτη σου. Αν ησουν στη θεση μου εσυ και ηξερες οτι εχουν κανει λαθος τι θα εκανες?Θα ελεγες "ασε ρε κιτσο λαθος εταιρεια διαλεξα ας καθησω στα αυγα μου.Και λιγα πληρωσα"... Εκτος και εκπροσωπεις την εταιρεια εδω μεσα...
madsc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Εκτος και εκπροσωπεις την εταιρεια εδω μεσα... Κατανοώ την αγανάκτηση σου αλλά αυτό δεν είναι λόγος να επιτείθεσαι σε άλλα μέλη. Έτσι δεν είναι; Για την υπόθεση σου. Δεν μπορώ να φέρω εμπεριστατωμένη άποψη καθώς δεν έχω τον αναλυτικό λογαριασμό σου μπροστά μου, αν σε χρέωσαν σωστά ή όχι. Πάντως για την συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα -ίσα ίσα-, κ όχι μόνο από σένα. Στο τεχνικό κομμάτι του θέματος. Αν χρησιμοποιείς το netmod της intrakom κ συνδέεσαι μέσω αυτού στο internet με isdn σύνδεση, θα το έχεις εγκατεστημένο σαν modem στον υπολογιστή σου. Στα options=>advanced=>extra initializations commands θα χρειαστεί να βάλεις την εντολή atb=40 για να ανοίγει 1 κανάλι το netmod σου τη στιγμή που καλείς για να συνδεθείς. Αν δεν υπάρχει αυτή η εντολή το netmod ανοίγει κ τα 2 κανάλια τη στιγμή της σύνδεσης. Ο isp σου βλέπει user name + pass για isdn 64 οπότε γίνεται reject 2o κανάλι. H συνέπεια είναι να χρεώνεσαι διπλά κατά την κλήση κ μόνο αν το έχεις παραβλέψει αυτό, αλλά όχι για όλη τη διάρκεια που είσαι συνδεδεμένος στο internet. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να τους παρουσιάσεις διαπιστευτήρια ότι έχεις σύνδεση στα 64κ κ όχι στα 128κ εφόσον αυτό ισχύει. /sc
jimmys26 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δεν έχω κανένα λόγο να επιτεθώ σε άλλα μέλη ίσα ίσα που εκτιμώ το χρόνο των παιδιών που ασχολούνται με το θέμα μου ακόμη και αν έχουν αντίθετη άποψη.Οχι όμως και ... an thes na to pas nomika i na to kinigiseis mallon dialekses lathos dikigoro kathws kai lathos etairia na pas enantiwn.... Αυτό εγώ το βλέπω σαν προειδοποίηση... Kαθώς και αυτό... kai stamatiste na griniazete oloi otan den yparxei logos kai na katigoreite olo ton kosmo H διαμαρτυρία δηλαδή είναι κατηγορία? Σε αυτό και σε ολα τα forum πάρα πολλά παιδιά διαμαρτύρονται όταν νιώθουν πως αδικούνται.Δηλαδή πρέπει να κάνουμε τα πάντα γαργάρα και να μη μιλάμε για τίποτα? Ήμουν και είμαι συνδρομητής στον οτε με Isdn 64 και πληρωνω περιπου 48Ε πάγιο κάθε 2 μήνες(σε αυτό το ποσό είναι και η φραγή κλήσεων,συντήρηση γραμμής κτλ).
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγω αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι το εξης.. Σου δωσανε τον αναλυτικό, και εκανες την πράξη και ειδες οτι όντως τόσα βγαίνουν... Αρα? Εκεί σε χάνω. Και εμένα μου έρχεται η Cosmote καθε μήνα 85? και λέω δεν παίζει, κάνω όμως την πραξουλα και βγαινουν ολα τζετ. Αρα ποιος ο λόγος να γκρινιάζω, και ποιος ο λόγος να γκρινιάζεις? Στον οτε εσυ κανεις συνδεση για ISDN, απο κει και πέρα επιλέγεις απτον provider τί θελεις, αν θα ειναι 64 ή 128. Αν δεν εχεις την εντολή αυτη στο μοντεμ, τοτε θα συνδέται στα 128, θα βλέπει οτι εχεις συνδεση 64 και θα ρίχνει το 2ο κανάλι αμεσως μετα το authorization δηλαδή. Μιλάμε τώρα για ουτε ενα δευτερόλεπτο δουλεια, γι'αυτο και δεν βλέπεις τα φωτακια αναμένα οσο εισαι online. Εαν πας εδω θα καταλάβεις οτι έχοντας ISDN, ΕΧΕΙΣ 128 ΓΡΑΜΜΗ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ, απλά επιλέγοντας 64k απτον Provider συνδέεσαι στα 64κ στο internet και το αλλο κανάλι (τα αλλα 64) ειναι ελευθερα.. http://www.ote-shop.gr/home/isdnbraconnection.htm Το ΙΔΙΟ ακριβως θα παθαινες απο αποψη χρεωσης αν ειχες ISP τη Forthnet ή οποιονδηποτε provider. Σας έκανε πλυση εγκεφάλου ο ΟΤΕ με το ISDN, και ορισμένοι ακομα δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι σας συμφέρει το ADSL ακόμα και αν για 1-2-3 μηνες δεν το χρησιμοποιείτε ΚΑΘΟΛΟΥ. Σε βαθος χρόνου, ΜΟΝΟ κερδισμένοι θα ειστε ειδικά με τις τιμες που παιζουν τώρα. Πιστευω πλεον ειναι εγκλιμα εναντιων της ιδιας μας της τσεπης το να μην εχουμε dsl αν μπαινουμε internet. Τελοσπαντων, τωρα εκανες συνδεση DSL οποτε τερμα τα βασανα των χρεωσεων (τωρα θα εχεις βασανα ταχυτητας!!). Οσο για το δικαστήριο... αν όντως εστειλες τετοιο email ετοιμασου για ΠΟΛΥ τραβιγμα φιλε...... και ΠΟΛΛΑ εξοδα. Φιλικα στο λεω, χωρίς ίχνος ουτε απειλής ούτε τίποτα. Απτη στιγμη που δεν το εκανε εσκεμμένα η Lannet αυτο να σου φουσκώνει τους λογαριασμούς, ακομα και προβλημα να εχει το netmod, ή ακόμα και ο ΟΤΕ ο ιδιος να σε χρεώνει με μαγικό τροπο, εσυ ΘΑ πληρωσεις τα ΠΑΝΤΑ από εξοδα στην Lannet... Γιαυτο λοιπόν συνενοησου με το δικηγόρο που να καταλαβαίνει απο τεχνολογια, μην βρεθέις από -140? στα 1400? στο πολυ χαλαρο.....
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να τους παρουσιάσεις διαπιστευτήρια ότι έχεις σύνδεση στα 64κ κ όχι στα 128κ εφόσον αυτό ισχύει. Αυτο μπορει να το κανει αλλα μονο εαν στον αναλυτικο βλέπει οτι υπάρχει διπλη χρέωση (αρα δηλαδη και τα 2 κανάλια ανοικτά) για ΟΛΗ τη διαρκεια της κλήσης. Αλλά αυτό οπως ειπε δεν συμβαίνει μιας και η συνδεση που εχει κανει στην lannet ειναι 64κ, και επίσης βλέπει και τα φωτάκια οτι δεν ειναι αναμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.