jimmys26 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μολις εφτασε ο λογαριασμος της εταιρειας στο σπιτι μου.178.90 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ για τον Ιανουαριο.Ολογαριασμος το Δεκεμβρη ηταν 140Ε.Για να καταλαβουν ολοι ειναι σαν να σου ερχεται ενα τυπικο διμηνο του Οτε 320 Ευρω μονο για κλησεις στο δικτυο(2ΟΕ ηταν περιπου τα αστικα)Αυτο οχι για να αποτρεψω τα παιδια να συνδεθουν με τη lannet αλλα για να δειξω τον εμπαιγμο σε ολους μας πισω απο τη διαφημιση με το λογοπαιγνιο Κιll bill(σκοτωστε το λογαριασμο)αντι για το σωστο Kill 'Em All(σκοτωστε τους ολους).:evil:
spirosta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δεν καταλαβαίνω. Τα τηλέφωνα για να σε έχουν χρεώσει τα έχεις κάνει. Δεν νομίζω ότι σε χρέωσαν κάτι που δεν έχεις κάνει. Άλλωστε έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και υπάρχει και τιμοκατάλογος. Μήπως είναι δικό σου λάθος???
JiKL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δικτυο εννοεις internet???δηλαδη τον αστικο αριθμο που σου δινει η lannet με καλη (και καλα) χρεωση για internet???
Gantalf_4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Makri apo Lannet. Einai h etairia h opoia ekleise ta "ergostasia" ths stis epidotoumenes perioxes kai apelyse kosmo isa isa na parei tis epidotiseis. MAKRIA APO TIN LANNET
jimmys26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε spirosta μεχρι το νοεμβριο πληρωνα 80 Ευρω το πολυ καθε μηνα.Απο το 80 στο 140 και στο 180 μιλαμε για 2 φορες καπελο τη στιγμη που χρησιμοποιω το ιντερνετ τον ιδιο χρονο καθε μηνα.Μου ετριψαν στα μουτρα ενα αναλυτικο λογαριασμο και ενταξει...καθαρισαν.Η χρεωση Jikl ειναι 90 λεπτα την ωρα στην καλη τους χρεωση...Φιλε Gantalf_4 απιστευτο αυτο που λεςΔεν το ηξερα.Θα εχει συνεχεια η ιστορια.
The_Edge Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ LΑΝΝΕΤ-katΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ" . Τί είν' τούτο? 1) Ο τρόπος που έγραψες τον τίτλο είναι απαράδεκτος. Κεφαλαία, αλλά και μία λέξη η μισή με greeklish μικρά, και η μισή με Ελληνικά κεφαλαία. Καλά, δεν προσέχεις πριν κάνεις post? Υπάρχει ένα κουμπάκι που κάνει preview πριν γίνει το post για να εντοπίσεις τα λάθη σου ("Επεξεργαστής κειμένου"). Θα σε παρακαλούσα να το χρησιμοποιείς. 2) Ο τίτλος σου δεν είναι καθόλου κατατοπιστικός. Επίσης, το περιεχόμενο του μηνύματός σου είναι εντελώς ακαταλαβίστικο. Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Αύξησαν τη χρέωση για τις κλήσεις internet? Μπορείς να μας εξηγήσεις?
jimmys26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Το post το προσεξα και ξερω το κουμπακι που κανει preview.Εγινε ενα λαθος στα greeklish.Θα μου παρεις το κεφαλι? Εξηγησα ποιο ειναι το προβλημα.Ξαναγυρισε στο πρωτο και το δευτερο post που εκανα και διαβασε το προσεχτικα.
eurander Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Εγω τα διαβασα προσεκτικα τα ποστ που εκανες, οπως πιθανοτατα και ο The_Edge, και εχω ακομη την παρακατω βασικη ερωτηση: Το ποσο που σε χρεωσαν αντιστοιχει στη χρηση που εκανες με βαση τις χρεωσεις που εχουν; Οι χρεωσεις που εχουν ειναι αυτες που ηξερες ή αλλαξαν ξαφνικα χωρις να το μαθεις;
jimmys26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Οκ.Αναλυτικα:Απο Ιανουαριο 2005-Νοεμβριο 2005 Οι χρεωσεις ηταν σταθερες καθε μηνα απο 50-80 ευρω.Το Δεκεμβριο και τον Ιανουαριο χωρις να εχουν αλλαξει οι χρεωσεις τις εταιρειας και με τις ιδιες ωρες που χρησιμοποιω το Ιντερνετ(περιπου 60ωρες το μηνα) μου ηρθαν 2 λογαριασμοι 140 και 180 Ευρω αντιστοιχα.Το Νοεμβρη που διαμαρτυρηθηκα μου ειπαν απλα : "Οι κλησεις εχουν γινει και τελος παντων αν εχετε καποια απορια στειλτε με fax το λογαριασμο στην εταιρεια για να το κοιταξουμε"Δεν μπορω να περασω στο post τη φωνη της υπευθυνης(?)που μιλησα για να καταλαβετε το ειρωνικο και αδιαφορο υφος που με αντιμετωπισε.Σαν να ελεγε σκασε και πληρωσε.
Narayan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Με τόση χρήση που κάνεις δεν βάζεις ένα DSL να καθαρίσεις; :roll: btw δεν πιστεύω να μπαίνεις net μέσω κάποιου αριθμού 801-*******;;;
Αλέξης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Nomizw oti ean xrhsimopoiouse to 801xxxxxx,o logariasmos tha htan apo ton ote,kai oxi apo thn Lannet.
eurander Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Οπότε στον αναλυτικό λογαριασμό φαίνονται όλες οι κλήσεις που έχεις κάνει και με βάση τον αναλυτικό λογαριασμό δικαιολογείται το ποσό που σε χρεώνουν;
JiKL Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Παιδες απο οσο εχω καταλαβει χρησιμοποιει ενα υβριδιο των αριθμων 801..., χρησιμοποιει ενα που δινει η Lannet και ειναι της μορφης 211..., αν θυμαμαι καλα, και μπορει αν τον χρησιμοποιησει ο καθενας απλα οσοι εχουν lannet κερδιζουν κατι στις χρεωσεις!
jimmys26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 2110000211 με αυτο τον αριθμο εμπαινα.Μου ειπαν οτι εγω φταιω γιατι χρησιμοποιουσα και τις 2 γραμμες.Ειναι απολυτος ψεμματα παιδια!ποτε δεν μπηκα καi με τα δυο καναλια.μια κληση εκανα στην αρχες που εβαλα το μοντεμ.Αυτο ηταν ολο.Αυτοι επιμενουν οτι εχω διπλες κλησεις στον ιδιο χρονο "αρα χρησιμοποιησατε και τα δυο καναλια του μοντεμ κυριε".Τι να κανω ρε παιδια?Πως να αποδειξω το δικιο μου?
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 basika pisteyw oti k na sunebei efoson mpaineis sto forum 8a xeis diabasei se ola ta post pou lene 211 h 801 na mhn benete parte kalutera sundesh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.