Προς το περιεχόμενο

Lannet - χρέωση κλήσεων internet

jimmys26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εφτασε ο λογαριασμος της εταιρειας στο σπιτι μου.178.90 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ για τον Ιανουαριο.Ολογαριασμος το Δεκεμβρη ηταν 140Ε.Για να καταλαβουν ολοι ειναι σαν να σου ερχεται ενα τυπικο διμηνο του Οτε 320 Ευρω μονο για κλησεις στο δικτυο(2ΟΕ ηταν περιπου τα αστικα)Αυτο οχι για να αποτρεψω τα παιδια να συνδεθουν με τη lannet αλλα για να δειξω τον εμπαιγμο σε ολους μας πισω απο τη διαφημιση με το λογοπαιγνιο Κιll bill(σκοτωστε το λογαριασμο)αντι για το σωστο Kill 'Em All(σκοτωστε τους ολους).:evil:

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω. Τα τηλέφωνα για να σε έχουν χρεώσει τα έχεις κάνει. Δεν νομίζω ότι σε χρέωσαν κάτι που δεν έχεις κάνει. Άλλωστε έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και υπάρχει και τιμοκατάλογος. Μήπως είναι δικό σου λάθος???

Δημοσ.

Δικτυο εννοεις internet???δηλαδη τον αστικο αριθμο που σου δινει η lannet με καλη (και καλα) χρεωση για internet???

Δημοσ.

Φιλε spirosta μεχρι το νοεμβριο πληρωνα 80 Ευρω το πολυ καθε μηνα.Απο το 80 στο 140 και στο 180 μιλαμε για 2 φορες καπελο τη στιγμη που χρησιμοποιω το ιντερνετ τον ιδιο χρονο καθε μηνα.Μου ετριψαν στα μουτρα ενα αναλυτικο λογαριασμο και ενταξει...καθαρισαν.Η χρεωση Jikl ειναι 90 λεπτα την ωρα στην καλη τους χρεωση...Φιλε Gantalf_4 απιστευτο αυτο που λες:confused:Δεν το ηξερα.Θα εχει συνεχεια η ιστορια.

Δημοσ.

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ LΑΝΝΕΤ-katΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ" . Τί είν' τούτο?

1) Ο τρόπος που έγραψες τον τίτλο είναι απαράδεκτος. Κεφαλαία, αλλά και μία λέξη η μισή με greeklish μικρά, και η μισή με Ελληνικά κεφαλαία. Καλά, δεν προσέχεις πριν κάνεις post? Υπάρχει ένα κουμπάκι που κάνει preview πριν γίνει το post για να εντοπίσεις τα λάθη σου ("Επεξεργαστής κειμένου"). Θα σε παρακαλούσα να το χρησιμοποιείς.

2) Ο τίτλος σου δεν είναι καθόλου κατατοπιστικός. Επίσης, το περιεχόμενο του μηνύματός σου είναι εντελώς ακαταλαβίστικο. Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Αύξησαν τη χρέωση για τις κλήσεις internet? Μπορείς να μας εξηγήσεις?

Δημοσ.

Το post το προσεξα και ξερω το κουμπακι που κανει preview.Εγινε ενα λαθος στα greeklish.Θα μου παρεις το κεφαλι?

Εξηγησα ποιο ειναι το προβλημα.Ξαναγυρισε στο πρωτο και το δευτερο post που εκανα και διαβασε το προσεχτικα.

Δημοσ.

Εγω τα διαβασα προσεκτικα τα ποστ που εκανες, οπως πιθανοτατα και ο The_Edge, και εχω ακομη την παρακατω βασικη ερωτηση:

Το ποσο που σε χρεωσαν αντιστοιχει στη χρηση που εκανες με βαση τις χρεωσεις που εχουν;

Οι χρεωσεις που εχουν ειναι αυτες που ηξερες ή αλλαξαν ξαφνικα χωρις να το μαθεις;

Δημοσ.

Οκ.Αναλυτικα:Απο Ιανουαριο 2005-Νοεμβριο 2005 Οι χρεωσεις ηταν σταθερες καθε μηνα απο 50-80 ευρω.Το Δεκεμβριο και τον Ιανουαριο χωρις να εχουν αλλαξει οι χρεωσεις τις εταιρειας και με τις ιδιες ωρες που χρησιμοποιω το Ιντερνετ(περιπου 60ωρες το μηνα) μου ηρθαν 2 λογαριασμοι 140 και 180 Ευρω αντιστοιχα.Το Νοεμβρη που διαμαρτυρηθηκα μου ειπαν απλα : "Οι κλησεις εχουν γινει και τελος παντων

αν εχετε καποια απορια στειλτε με fax το λογαριασμο στην εταιρεια για να το κοιταξουμε"Δεν μπορω να περασω στο post τη φωνη της υπευθυνης(?)που μιλησα για να καταλαβετε το ειρωνικο και αδιαφορο υφος που με αντιμετωπισε.Σαν να ελεγε σκασε και πληρωσε.

Δημοσ.

Οπότε στον αναλυτικό λογαριασμό φαίνονται όλες οι κλήσεις που έχεις κάνει και με βάση τον αναλυτικό λογαριασμό δικαιολογείται το ποσό που σε χρεώνουν;

Δημοσ.

Παιδες απο οσο εχω καταλαβει χρησιμοποιει ενα υβριδιο των αριθμων 801..., χρησιμοποιει ενα που δινει η Lannet και ειναι της μορφης 211..., αν θυμαμαι καλα, και μπορει αν τον χρησιμοποιησει ο καθενας απλα οσοι εχουν lannet κερδιζουν κατι στις χρεωσεις!

Δημοσ.

2110000211 με αυτο τον αριθμο εμπαινα.Μου ειπαν οτι εγω φταιω γιατι χρησιμοποιουσα και τις 2 γραμμες.Ειναι απολυτος ψεμματα παιδια!ποτε δεν μπηκα καi με τα δυο καναλια.μια κληση εκανα στην αρχες που εβαλα το μοντεμ.Αυτο ηταν ολο.Αυτοι επιμενουν οτι εχω διπλες κλησεις στον ιδιο χρονο "αρα χρησιμοποιησατε και τα δυο καναλια του μοντεμ κυριε".Τι να κανω ρε παιδια?Πως να αποδειξω το δικιο μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...