Προς το περιεχόμενο

Linux Mandrake problems

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τα εγκατέστησα στο μηχάνημα αλλά με διάφορα προβλήματα.<BR>Τα σπουδαιότερα είναι 2<BR>1. συνδέομαι στο internet με isdn χρησιμοποιώντας ένα isdn t/a της Τeles.(παληά το έλεγαν isdn modem. Δεν βλέπω τίποτα!!!<BR>Βλέπω ένα "network card" αλλά όταν το τσεκάρω δεν φαίνεται τίποτα.. Πως θα συνδεθώ στο ιντερνετ...? Μήπως δεν υποστηρίζεται isdn.?<BR>2. Sound Card Soundblaster live... τίποτα...<BR>Αν λύσω αυτά τα δύο θα προχωρήσω και σε άλλα

Δημοσ.

den yparxei periptwsh na mhn ypostirizei isdn,gia internet to linux den paizetai,den kserw ti ftaiei ,mias kai egw den exw isdn gia na to dokimasw,twra gia thn karta hxou kane to ekshs sto /etc/modules.conf grapse:<BR> alias sound emu10k1 kane epanekinhsh kai tha akouseis hxo smile.gif" border="0

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο πουθενά...!!!!<BR>αυτό μου τη σπάει στο linux (είναι η τρίτη μου προσπάθεια): αυτά που διαβάζεις ως βοήθεια σπάνια ανταποκρίνονται σε αυτά που υπάρχουν στο μηχάνημα σου...!<BR>Διαβάζω ένα βιβλίο και σχεδόν τίποτα δεν ταιριάζει! Λέει ας πούμε να τρέξω το Kppp για να δώ τι γίνεται με το ιντερνετ, πάω να το τρέξω και αυτό που βλέπω είναι άσχετο με αυτό που δείχνει το βιβλίο ότι πρέπει να βλέπω. Δεν απογοητεύομαι όμως,,, θα επιμείνω μέχρι τέλους, γιατί φαίνονται πανίσχυρα.<BR>Μήπως ξέρεις κάποιο φόρουμ,ειδικό για Linux(αν είναι δυνατόν στα ελληνικά)γιατί είναι χιλιάδες(!!) οι απορίες μου???

Δημοσ.

den ginetai na mhn yparxei to modules.conf,prosekse psaxneis gia ena arxeiaki to opoio an den kaneis login ws root den se afhnei na to allakseis kai isws na mhn se afhnei kai na to deis,gia psakse pali

Δημοσ.

έψαξα,.. τίποτα. <BR>Ως root βέβαια.Μία ώρα έψαχνα. Έκανα όλα τα αρχεία φανερά μήπως ήταν κρυφό, έτρεξα ένα πρόγραμμα που κάνει search, πήρα όλους τους φακέλους με τη σειρά... τίποτα...<BR>Καλά λέω εγώ.. δεν με πάει με τίποτα το Linux.. όσο για το isdn Μοντεμ επίσης τιποτα, σκέτη απογοήτευση...

Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλε είσαι τυχερός!<BR>τέλοσπάντων η κάρτα ήχου δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν ξέρω τι μου γινεται εκεί μέσα.<BR>Κατά την εγκατάσταση , εγκαταστάθηκαν ΔΕΚΑΔΕΣ προγράμματα. Που στο διάολο είναι αυτά?????? Δεν βλέπω τίποτα. <BR>Για να συνδεθώ στο ιντερνετ απαιτειται η το kppp η το xisp. Πίστεψτε έφαγα 5 ώρες στο internet για να τα βρώ. Βρήκα κατι εκδόσεις(καμμιά εικοσαριά!!) που ΚΑΜΜΙΑ δεν έλεγε να εγκατασταθεί. Μιλάμε για πολύ πίκρα..<BR>Και μη φανταστείς ότι είμαι κανένας πρωτάρης .Φυσικός είμαι. Windows και dos τα έμαθα μόνος μου σε 3 μέρες. Εδώ επικρατεί ένα ατελείωτο χάος. Και βέβαια δεν βλέπω και καμμιά βοήθεια. Στο site που αναφέρεις η "βοήεθεια" προς τους αρχαρίους είναι πρωτοφανώς βλακώδης. Μάλλον σε γκουρού αναφέρεται. Ειναι μια συνεχής παραπομπή.. Δεν απαντάει σε τιποτα. Με παρέπεμψαν να βρω το kppp σε ένα site.. το οποίο είχε ΧΙΛΙΑΔΕΣ προγράμματα χωρίς search.!! τι να λέμε τώρα.<BR>Θα το παλέψω όμως γιατί είμαι πολύ μαζόχας

Δημοσ.

katse diladh les pws to kppp den einai egatesthmeno?Sto red hat htan.H alhtheia einai pws den kserw akrivws pws einai to mandrake alla tha prepei kai ayto na exei ws default desktop to gnome.alla den mporei na exei mono ena.Gia paradeigma to red hat eixe 5-6 me ta dyo kalytera(kata pollous) gnome kai kde apo thn arxh.Epipleon yphrxe h epilogh analogws me to pio desktop vazeis default na mporeis na xrhsimopoieis kai ta programmata tou allou.Etsi enw egw ws epi to pliston xrhsimopoiousa to gnome eixa thn epilogh na xrhsimopoiw kai ta programmata to kde ek twn opoiwn ena htan kai to kppp.

Δημοσ.

Vasika den eimai sigouros oti anagnorise tin sigekrimeni karta ixou alla oti genika anagnwrise mia karta ixou kai vevaia akouw mousiki kai ixo.Pantws se emena to Mandrake 7.2 exei apo desktops para polla(kde2,gnome,enlightment kai ena swro alla)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...