tech25 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή έχουν την ίδια κατάληξη τα image που χρησιμοποιεί το Acronis' date='ίσως να είσαι τυχερός.. [/color'] Το Acronis εχει αρχεια με καταληξη .tib Τα αρχεια του Ghost δεν ειναι compatible.
Αλέξης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 GHOST=αναξιοπιστο.την εχω πατησει αρκετες φορες στο Restore.Εγγυηση το Acronis.Ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα,κανω backup πολυ τακτικα,αφου πηξει το pc στην σαβουρα,με διαφορα δοκιμαστικα προγραμματα,τοτε εχει τον λογο το Acronis/Restore.Επισης κατι σημαντικο."Βλεπει" και εξωτερικους δισκους USB,ενω το Ghost,οχι.Το μονο μειονεκτημα αν δεν κανω λαθος,ειναι οτι δεν γραφει απ ευθεις σε CD/DVD.Μικρο το κακο, αφου μετα αναλαμβανει το Nero.Αλλα η γνωμη μου ειναι ποτε backup μονο σε CD.Παντα υπαρχει ο κινδυνος να μην διαβαζεται μετα απο καιρο,για Χ λογους,γι αυτο να υπαρχει και ενα δευτερο σε καποιο partition.Την εχουμε πατησει πολλοι απο εμας απο cd/dvd,οχι μονο σε backup ,αλλα και σε προγραμματα,mp3,και αλλα.ACRONIS λοιπον,ειναι σιγουρια.
Κώστας Ρόδος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ για τα Tips, μα δεν έχω -ακόμη- καταφέρει τίποτα. Τα DVD μου είναι σε κάποιο τεχνικό και απ'ότι μαθαίνω...τό'χασα το τρένο.! Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να κάνω κόπια των DVD ή να προσπαθήσω να το τρέξω από τον σκληρό. --- Όσο για το Acronis, δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά τα Windows μου 'κρέμασαν' όταν προσπάθησα να κάνω μια δοκιμή στο True Image...! --- Στα DVD είναι και τα Windows, ... δυστυχώς.... *Θα ξαναεπικοινωνήσω πάλι τη Δευτέρα, γιατί είμαι στο PC της εργασίας μου. Αν μέχρι τότε κάποιος φίλος έχει καμιά καλή ιδέα, please... ας τη καταθέσει...! Δυστυχώς -για άλλη μια φορά- ο νόμος του Murphy λειτούργησε ΑΨΟΓΑ!!!
varthol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Περιέγραψα σε προηγούμενο μυνημά μου ΑΣΦΑΛΗ ( 95% ) τρόπο γιά Ασφαλή αποκατάσταση των DVD - Back.Θα επανέλθω πάλι συμπληρωματικά. Κατ'αρχήν συμφωνώ με το HDD.Move των αρχείων σου για παραιτέρω συστηματικό έλεχο και αποκατάσταση.Αλλά πρωτά απ' όλα γιατί δεν δοκιμάζης την αντιγραφή τους με το DVD ενός φίλου σου σχετικά πιο καινούργιο από το δικό σου (Ισως περάση και λύσης το προβλημά σου γρήγορα)και κατ'αυτόν τον τρόπο Θα σιγουρέψης πιό και τί ειναι κτυπημένο απ' ολα και μετά πας στο HDD.Move ξέρωντας με πιό αρχείο έχεις να κάνης. Θα πρότεινα ίσως να δανειζόσουν Αυτό το DVD από τον φίλο σου αν η διαδικασία COPY πετύχη. Πιστεύω Οτι το DVD.Drive σου τά'χει παίξη και οχι το DVD.Media!!!! MHN XANHΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΪΣ και πάλι "ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ" ΥΓ: Περιμένω νέα σου. Varthol on Line.
Κώστας Ρόδος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε varthol ΟΛΟ το Σαββατοκύριακο ΠΑΛΕΨΑ σκληρά! Δυστυχώς δεν κατάφερα τπτ! -- Προσπάθησα να κάνω restore αντιγράφοντας τα DVD στο σκληρό. Μετά από πολλές (πολλές!) προσπάθειες έγινε η αντιγραφή, αλλά όχι το restore. -- Προσπάθησα με converter να αλλάξω την προέκταση των *.GHO αρχείων. Τπτ. -- Προσπάθησα να κάνω image τα αρχεία με το Norton. Έγιναν, αλλά restore όχι. -- Μπήκα σε περιβάλλον DOS και του έδωσα εντολή -skip=<file> για να κάνει restore αγνοώντας το αρχείο που δεν μπορεί να διαβάσει (σημ.: το βρήκα είναι ένα .VOB file), αλλά τίποτα, δεν το αγνοεί και κολλάει πάλι εκεί! -- Ο Explorer του Ghost δεν το διαβάζει σε καμιά μορφή.... Το μόνο που δεν έκανα είναι αυτό που λες: Να αντιγράψω τα DVD σε άλλα καινούργια. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τις συμβουλές..... Φιλικά, Κώστας Όποιος γνωρίζει, ας δώσει ένα χέρι βοηθείας.!
varthol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 να θυμάσε ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ DVD.Drive Συμαντικό..... Λαμβάνω το οτι τα πέρασες στον δίσκο ενθαρυντικό της υπόθεσης μου οτι δηλ. φταίη το DVD.Drive σου.
Κώστας Ρόδος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Varthol, μιλάς σε προηγούμενο μνμ για κάποιο πρόγραμμα restore. Μπορείς να μου πεις ποιό είναι και πού θα το βρω?? Φιλικά, κώστας....
varthol Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 OΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ----------------------------------------------- FileRecoveryAngel 1.13 - Recover My Files 3.90.3328 - O&O DiskRecovery 3.0.835 - Active File Recovery 5.3 - Bad CD Repair Pro v4.05 - -----------------------------------------------------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.