geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον τωρα που ειμαι στο σπιτι,απο το pc του αδελφου το δηπλανο σωματιο (ISDN)μου μπορω να μπω στο pc της δουλειας (αυτο το ειχαμε σεταρι παλια με τον τεχνικο για να κανουμε τεστ ) Α-απο το δικο μου pc με τους ιδιους κωδικους εγω δεν μπορω να συνδεθω Β-απο το pc του αδελφου μου δεν μπορω να δω εμενα!!! τα firewall ειναι disable!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μπορει να ειναι????????????????????????????
blk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πρεπει απλα να κανεις port forwarding στο router της δουλειας. Δηλαδη να ανοιξεις την port 3389 να κανει forward στην Ip Που ειναι το pc Που θες να μπεις.
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 δεν καταλαβαινω τι γινετε.το pcου αδελφου μου αφου δεν εχει και αυτο static IP πως συνδεετε?θυματε απο παλια τις ρυθμησεις? εστω και ετσι να ειναι τι πρει να κανω για να δουλεψω στα δυο pc στο σπιτι? εγω εχω ADSL MODEM (ΟΧΙ ROOTER )και δεν εχω ιδεα απο PORTS?
Costinio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 από αυτά που είπες παραπάνω φοβάμαι ότι η 3389 TCP έχει γίνει ήδη forwarded σε άλλο υπολογιστή του δικτύου οπότε δεν μπορείς να δουλέψεις remote desktop (εκτός αν γίνεται να αλλάξεις το port που χρησιμοποιεί το remote dekstop). Οπότε δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα όπως PC anywhere, Remote administrator ή VNC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.