geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον θελω να δουλεψω το remote desktop για να επικοινωνω με το pc στη δουλεια.τα λειτουργικα ειναι XP και WIN 2003 SERVER.εχω κανει οτι ειναι δυνατον,εχω ψαξει στα foroums,και ειδα πολλες πληρωφοριες,εχω τυπωσει τα βηματα απο το site τις microsoft αλλα δεν εχω δει φως,δεν ξερω τι συμβαινει αλλα δεν παει αλλο. Aμα καποιος μπορει να βοηθησει λεγοντας κατι αρκετα συγκεκριμενο μπας και βγαλω καποια ακρη???? ισως υπαρχει καπου καποια βασικη λεπτομερια την οποια αγνοω η δεν κανω σωστα. Eυχαριστω!
citizen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πως "βγαίνεις" απο τη δουλεια στο Internet (router ή modem - και ποια , static ip ή dynamic ip , ADSL ή ...) Γίνε συγκεκριμμενος για να είμαστε συγκεκριμενοι ...
mikemoisi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 ektos oti tha ita kalo na xrisimopoieiseis kapoio programma (gotomypc... example) alla gia htypa ton ypologisti toy spitiou sou gia arxi apo to grafeio gia na deis an gia arxi fainetai...
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 ok λοιπον στο σπιτι εχω XP PRO με ADSL MODEM (SAGEM )εκει μαλλον δεν χρειαζετε να ρυθμησω και PORT Στη δουλεια εχουμε WIN 2003 SERVER με ADSL ROOTER.Εκει το remote desktop το δουλευουμε κανονικα -αλλα το εχει σεταρι ο τεχνικος και αντε να τον βρεις τωρα. Στο σπιτι δεν εχω static IP αλλα εαν βοηθαει εχω το no-ip address. οτι αλλες πληρωφοριες χρειαζοντε ευχαριστως να τις δωσω
Japan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 An katalava kala theleis na epikoinoneis me to pc tis douleias apo to spiti. Ean mporeis apo to idio diktyo na to kaneis xoris provlima endexomenos na se kovei kapoios kanonas sto firewall pou na min dexetai remote desktop apo IP ektos diktyoy.
citizen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Το Remote Desktop χρησιμοποιεί την port TCP 3389. Μπες στο configuration του Rooter (στο NAT) και δήλωσε αυτη τη πόρτα να κυτάει στην IP του server. (Γραψε τι rooter εχεις , για περαιτερω βοηθεια) ...
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 το remote desktop δουλευει μονο στο δυκτι της δουλειας. εγω θελω να συνδεσω το pc μου απο το σπιτι με την δουλεια. επισεις στο σπιτι δεν εχω rooter alla modem
StavrosD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι βασικό που δεν έχει αναφερθεί ακόμα, έχει πρόσβαση στο remote desktop κάποιος χρήστης, και αν ναι, έχει password; Αν δεν έχεις βάλει password δεν έχεις πρόσβαση, για λόγους ασφαλείας.
Japan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Den pistevo na prospatheis na syndetheis me tin esoteriki IP apo to spiti sou...
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 λοιπον απο τη δουλεια ανοιγω το remote desktop conection. βαζω το ονομα το υπολογιστη που εχω στο σπιτι.καθως και στα OPSIONS οτι αλλο με ρωταει πχ.domain user...pass. και δεν με βαζει. κανονικα θα επρεπε να με βαζει ετσι δεν ειναι??? ενοοιτε οτι απο το σπιτι εχω επιτρεψει......(εχω κανει allow...)....
Japan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 o no-ip client trexei sto pc tou spitiou sou na kanei update tin kainourgia sou ip?
prantzos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 eisai sigouros oti to adsl modem tou spitiou sou den exei firewall?Giati an exei 8a prepei na anoi3eis thn porta 3389 pou eipe enas pio panw.Epishs 8a baleis ton no-ip client gia na mh xreiazetai na 3ereis to ip sou. Apo th douleia sou 8a grafeis to onoma tou pc sou (name.no-ip.org p.x...) meta to username kai to pass tou xrhsth twn windows pou 8es na kaneis login kai domain de nomizw na exeis spiti opote to afhneis keno. Apo th stigmh pou exeis kanei allow to software firewall pou les prepei na einai ola ok ektos kai an apo ths douleias sou ton router exoun kleisto pros to internet to port 3389...
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 τον user τον δημιουργω στο pc το οποιο πρεπει να δεχετε την προσκλησει ετσι??????? το firewall στο σπιτι το εχω επεργοπιοισει τελειος μεχρι να βγαλω ακρη.οποτε δεν παιζει καμια τετοια περιπτωση
geioannou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 αν ξερει καποιος καλα ,να αφησω κανα τηλ.να τα πουμε τηλεφωνικα γιατι δεν βλεπω φως?
prantzos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 nai sto pc pou 8a sunde8eis 8a prepei na exei kai ton xrhsth tou opoiou to username kai to password 8a xrhsimopoihseis sto remote. Afou exeis apenergopoihsei to firewall (software kai hardware fantazomai) tote to mono pou paizei einai na mhn briskei thn ip (eisai sigouros oti sto no-ip exeis swstes ru8miseis?h ip sou deixnei se DNS Host (A) pou leei sto host-type h einai se kati allo?) h sth douleia sou na mhn afhnei to firewall/router thn porta 3389 na bgei pros ta e3w. Giati den dokimazeis to vnc?mporeis na baleis oti porta 8eleis, einai pio elafru kai mporei na mhn exei probleyei o administrator ths etairias sou gia to port tou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.