Προς το περιεχόμενο

sql

equ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι λιγάκι άσχετος με βάσεις δεδομένων θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Επειδή θέλω να ξεφύγω από την access, μπορώ free να σχεδιάσω μια βάση δεδομένων αξιοποιώντας τις λιγοστές γνώσεις sql που κατέχω; Αν ναι πείτε μου τον τρόπο παρακαλώ! Αν θελήσω να δημιουργήσω βάση δεδομένων στο διαδίκτυο (σε κάποιον σέρβερ) και να την επεξεργάζομαι-διαχειρίζομαι με μια γλώσσα όπως π.χ η php, τι χρειάζεται για να είμαι νομικά καλυμένος; Συγνώμη αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο.

Δημοσ.

Και η Oracle στην 10η εκδοση σου δινει δωρεάν τη δυνατότητα να φτιάξεις βάση μέχρι 4gb... Οπότε γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό με λίγη SQL/PLSQL?

Δημοσ.

lol polaki... to paidi eipe

Παιδιά επειδή είμαι λιγάκι άσχετος με βάσεις δεδομένων[...]

ti tou les gia Oracle :P

as arxhsei me MSSQL kai meta sthn poria paei kai se Oracle :P

Δημοσ.
an tha doulepseis me php sou protino mysql (free)

an tha doulepseis me asp sou protino mssql (not free)

xoris na 8elo na se prosvalo apla gia kalo kai gia kako na pros8eso kati epidi ego tin eixa patisei kapote.

H MySQL einai free gia non commercial use (toulaxiston etsi itan prin 2mines).

Gia commercial use einai nomizo guro sta 1200 euro /year/server

Δημοσ.

epidi den brika na leei kati tetoio sto mysql.com to mono pou brika gia licence einai ayto alla den leei gia e-commenrse leei gia web applications pou leirourgoun me mysql kai den einai open source :S (ektos kai an den eimai toso parathritikos :P ) an mporeis psakse kai sy an exeis xrono kai an breis kati sxetiko kanto post (tha synexiso to psaksimo kai go)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω πολύ μεγάλο λάθος, ο MS SQL Server 2005 Express είναι free και για commercial εφαρμογές. Δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό στο EULA του

Δημοσ.
lol polaki... to paidi eipe

ti tou les gia Oracle :P

as arxhsei me MSSQL kai meta sthn poria paei kai se Oracle :P

Ε γιατί αφου αρχίζει που αρχίζει ας πάρει ενα tutorial Oracle να μπορέσει στο μέλλον να το χρησιμοποιείσει και στην εταιρία που θα δουλέψει! ;)

Δημοσ.
xoris na 8elo na se prosvalo apla gia kalo kai gia kako na pros8eso kati epidi ego tin eixa patisei kapote.

H MySQL einai free gia non commercial use (toulaxiston etsi itan prin 2mines).

Gia commercial use einai nomizo guro sta 1200 euro /year/server

ετσι ακριβώς είναι.

Δημοσ.
Αν δεν κάνω πολύ μεγάλο λάθος, ο MS SQL Server 2005 Express είναι free και για commercial εφαρμογές. Δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό στο EULA[/url'] του

Ναι, με όλους τους περιορισμούς που έχει.

Απλώς για να στήσεις sql express, θέλει καποον windows server που τσούζει.

Το απολύτως free ειναι Linux, PostgreSQL, Apache.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...