Προς το περιεχόμενο

Κουφό πρόβλημα με floppy

babis-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο PC εχω win98se kai winxp_sp2.

Βάζω δισκέτα στο drive και τα ΧΡ την βλέπουν αφορμάριστη, μπουτάρω με 98 και την βλέπουν κανονικά.

Σημείωση: Την δισκέτα την έγραψα μόλις χθές με τα ΧΡ.

Το έχει συναντήσει κανείς αυτό?, και αν ναι πως λύνεται, μού έχει σπάσει τα νεύρα..

Δημοσ.

Βρε φίλε ακόμα δισκέτες έχεις... πάρε ένα USB να κάνεις τη δουλειά σου...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ωραίος :P

babis-x: Δοκίμασε να κάνεις κανένα chkdsk/scandisk για να δεις μήπως υπάρχουν χαλασμένοι sectors στην δισκέτα και δημιουργούν το πρόβλημα στα XP. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να φορμάρεις τη δισκέτα στα XP και να ξαναγράψεις τα ίδια αρχεία μήπως και δουλέψει.

Δημοσ.

Μήπως την έχεις φορμάρει με τίποτα περίεργα προγράμματα? Τα xp δισκέτες που έχουν χωρητικότητα άλλη από τα 1.44 mb den την βλέπουν

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα πήρα την συγκεκριμένη δισκέττα στην δουλεία, τη δοκίμασα σε 4 υπολογιστές.

Συμπέρασμα: τα 98 την βλέπουν, τα ΧΡ όχι.

@ afantos : usb έχω 4.. όμως σε μερικούς πελάτες με PIII και αρχαιότερα,που θα τα βάλω..(ελπίζω να μην ακούσω την γνωστή απάντηση)

@ sotris99 όχι είναι φορμαρισμένη μέσα από τα ΧΡ..

Δημοσ.
Λοιπόν σήμερα πήρα την συγκεκριμένη δισκέττα στην δουλεία' date=' τη δοκίμασα σε 4 υπολογιστές.

Συμπέρασμα: τα 98 την βλέπουν, τα ΧΡ όχι.

@ afantos : usb έχω 4.. όμως σε μερικούς πελάτες με PIII και αρχαιότερα,που θα τα βάλω..(ελπίζω να μην ακούσω την γνωστή απάντηση)

@ sotris99 όχι είναι φορμαρισμένη μέσα από τα ΧΡ..[/quote']

Φίλε Μπάμπη μου έκανες μεγάλη ζημιά γιατί με έκανες να καταλάβω πως τα προβλήματα που έχω με το floppy μου δεν οφείλονται ούτε στην παλαιότητά του, αλλά ούτε και στo στρογγυλό καλώδιο που το έχω συνδεδεμένο...Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά τελικά φταίει το λειτουργικό, τουλάχιστον στο δικό μου pc...και εξηγούμαι...

Έχω πρόβλημα με το 95% των δισκετών, δεν μου τις διαβάζει, δεν μου τις φορμάρει, ενώ δεν έχει πρόβλημα με τις bootdisks (με καμία...ακόμη και κάτι πολύ παλιές που έχω)

Δοκίμασα λοιπόν να μπουτάρω με μια Bootdisk win98 και να δοκιμάσω μερικές δισκέτες....σωστά το μαντέψατε!!!!Από dos τις διάβαζε όλες!!!Κάτι τρέχει με τα χρ...είναι οι drivers??? είναι η microsoft που θέλει σιγά σιγά να σκοτώσει το floppy, δεν ξέρω...κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση στον γούγλη

βρήκα πως πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά δν έχει βρεθεί λύση :(

Δημοσ.

@ ODT κάπου είχα δεί μια λύση, αλλά δεν θυμάμαι που...

Αυτός είναι και ο λόγος που πόσταρα, μήπως το είχε δεί και κάποιος άλλος..

dum spiro spero...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...