Προς το περιεχόμενο

Free χωρος για upload φωτογραφιας....

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...που το url που θα δινουμε για να την βλεπει καποιος να ειναι "μικρο" σε μηκος.Υπαρχει κατι ????? Ευχαριστω.:-D :-D

tinyurl.com

Δημοσ.

Στο fotopic έχω κι εγώ λογαριασμό, και από άποψη χώρου είναι εντάξει. Εκεί που δεν μου άρεσε ήταν όταν στο link που έχω δώσει πιο πάνω, το οποίο είναι οδηγός για δορυφορικά, βρέθηκα ξαφνικά να έχω αποκλεισμένες τις φωτογραφίες που είχα εκεί αρχικά, λόγω μεγάλης χρήσης του bandwidth (δε νομίζω να ήταν τόσο μεγάλο). Αντιθέτως στο photobucket που τις έχω τώρα έχει μηνιαίο όριο τα 2500MB για τους free λογαριασμούς, κι απ' ό,τι έχω δει έως τώρα από τα στατιστικά υπάρχει μικρή πιθανότητα να έχω ξανά πρόβλημα. Κατά τα λοιπά, και το fotopic όπως και το imageshack είναι αρκετά καλά.

Δημοσ.
Στο fotopic έχω κι εγώ λογαριασμό, και από άποψη χώρου είναι εντάξει. Εκεί που δεν μου άρεσε ήταν όταν στο link που έχω δώσει πιο πάνω, το οποίο είναι οδηγός για δορυφορικά, βρέθηκα ξαφνικά να έχω αποκλεισμένες τις φωτογραφίες που είχα εκεί αρχικά, λόγω μεγάλης χρήσης του bandwidth (δε νομίζω να ήταν τόσο μεγάλο)..

Νομίζεις!!! Είχα τη sig μου σε ένα site με 500 mb bandwidth το μήνα και η ινσόμνια το ξέσκισε στις 15 μέρες... Μετά δεν είχα site!!!

Δημοσ.
Νομίζεις!!! Είχα τη sig μου σε ένα site με 500 mb bandwidth το μήνα και η ινσόμνια το ξέσκισε στις 15 μέρες... Μετά δεν είχα site!!!

Ακριβώς αυτό που περιγράφω για το fotopic! Πάντως για την ώρα στα στατιστικά που μου δίνει το site έχω το παρακάτω (κι αυτό στις περίπου 20 ημέρες που έχω τις φωτογραφίες εκεί)

Album size 0.67 Mb ( 1.3% )

Total pictures 25

Monthly bandwidth 96.13 Mb ( 3.8% )

Αν πάρω σοβαρά αυτό που αναφέρει δεν υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν δεν ξέρουν τι μετράνε!! Ή οι insnomniacs πάνε όλοι μαζί να διαβάσουν το guide! Ένας ένας παιδιά, όλοι θα πάρετε! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...