Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για θερμοκρασία Celeron D 2.66GHz

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψύκτρα μαμίσια ...

Μητρική ASUS P4V8X-X

Idle

Θερμ. CPU = 41 oC

Στροφές = 2657 rpm

Θερμ. Μητρικής = 35 oC

Μετά από 10min σε full load (με το πρόγραμμα burn-CPU)

Θερμ. CPU = 51 oC (τους 51 οC τους έπιασε μέσα σε 3 λεπτά και τους κράτησε μέχρι το τέλος του 10-λέπτου)

Στροφές = 2885 rpm

Θερμ. Μητρικής = 36 oC

--

Νομίζετε ότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές ?

Έλεγα να αλλάξω την πάστα arctic-silver 5 μεταξύ CPU και ψύκτρας αλλά μου φαίνεται ότι δεν χρειάζετε ... Ποιά η γνώμη σας ?

Αν έχετε την ίδια CPU παρακαλώ ποστάρετε τις δικές σας θερμοκρασίες ...

Δημοσ.

gv τον σηκωσες καθολου;

Ο δικος μου (775) με μια ψυκτρα Silent775 εφτασε στα 3860Mhz.Μονη παραχωρηση για να φτασει τοσο ηταν να μην εχω τη μνημη σε διαταξη double DDR γιατι αλλιως εφτανε stable μεχρι περιπου 3200.

Παντως στα 3860 δουλευει απροβληματιστα απο το καλοκαιρι και ας εχει πιασει και 72C τον Αυγουστο....

Δημοσ.
gv τον σηκωσες καθολου;

Ο δικος μου (775) με μια ψυκτρα Silent775 εφτασε στα 3860Mhz.Μονη παραχωρηση για να φτασει τοσο ηταν να μην εχω τη μνημη σε διαταξη double DDR γιατι αλλιως εφτανε stable μεχρι περιπου 3200.

Παντως στα 3860 δουλευει απροβληματιστα απο το καλοκαιρι και ας εχει πιασει και 72C τον Αυγουστο....

οχι παιδια ... δεν τον σήκωσα καθόλου ... :)

Δημοσ.

Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς.

Μπορείς να μπεις στο site της Intel και να διαβάσεις για τον επεξεργαστή σου ποιές είναι οι προτεινόμενες θερμοκρασίες και ποιές θεωρούντε υψηλές.

Δημοσ.

Θερμοκρασίες CPU είναι ΟΚ. Όμως μπορείς να βελτιώσεις άνετα την θερμοκρασία του κουτιού. 35c είναι μεγάλο νούμερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...