fijidreamer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εντυπωσιακο Billi.Ελα να γνωριστουμε ηδη εχουμε φτιαξει μια ομαδα Ελληνων.Greece ki is 117119.
fijidreamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 http://www.pcmaster.gr/forum/viewtopic.php?f=10&t=25469 xaxa δεν αντεξα και ποσταρα ξανα στο pcmaster γιατι το πρωτο μου Post to κανανε lock χωρις καμμια εξηγηση.Επισης εκει εχει ενα παλιο ποστ για να με γνωρισετε καλυτερα lol Kαι τελος για την πωρωση του πραγματος http://dimitrisuru.deviantart.com/ ετσιιιιι !!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Έβγαλαν νέο patcher update. Τώρα είναι στην έκδοση 1.871. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τι διορθώθηκε. Επίσης, δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι πια μετά το τελευταίο update με τον αρχικό λογαριασμό μου Στα επίσημα forum λένε ότι μόνο μια μερίδα χρηστών επηρεάστηκε, και ότι μάλλον θα διορθωθεί και για εμάς το πρόβλημα χωρίς να χάσουμε την πρόοδο του Avatar μας.
fijidreamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαι μεσα τωρα κουραγιο lol. Αλλα μην ανησυχεις δεν χανεται η προοδος του avatar σου.
fijidreamer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 H απαντηση του RAWA στο προβλημα με το log in http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?p=322137#322137
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Είπα να κάνω ένα νέο clean install του παιχνιδιού. Και τώρα ακόμα κατεβάζω τον installer. Λογικά πάντως η λύση του RAWA θα δουλέψει, (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την αυτοματοποίησαν τη διαδικασία, και θα χρειαστεί να παιδεύονται για τον καθένα χωριστά).
Simewn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Το καινούριο update είναι πολύ καλό.Μεγάλη διαφορά στην απόδοση του παιχνιδιού.Δεν ξέρω αν είναι λόγω μείωσης lag, αλλά δεν νομίζω γιατί το τρέχω και σε desktop και σε λαπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Στο desktop έπαιζε καλά, αντίθετα στο laptop ήταν πιο αργό στην απόκριση στα μενού κλπ. (λογικό) Μετά το update όμως ήταν λες και έκανα αναβάθμιση!Ο κέρσορας πετάει στα μενού και όλα ανοιγοκλείνουν πιο γρήγορα.(δεν ξέρω αν φταίει κάτι από την πλευρά μου , θα δείξει...) Ίσως να έκαναν optimization για mac , που είναι το laptop τώρα που το σκέφτομαι... Επίσης παίζει το voice chat , οπότε ετοιμαστείτε!!! Ξαναπάμε στον κήπο μας lol!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χθες αργά δοκίμαζα με τον RAWA την αλλαγή του password, αλλά δυστυχώς δε δούλεψε και μετά έπεσα σε νάρκη γιατί μου έλειπε ύπνος. Σήμερα, το πρωί, μου έστειλε ένα e-mail ότι μπορεί να ευθύνεται ο αριθμός χαρακτήρων στο password (ήταν 16). Τους μείωσα και το νέο password δουλεύει. Μπήκα για λίγο και σε κάποια φάση πριν μπω στη Bevin έκανε reset το PC. Δεν μπορώ να πω αν ήταν λόγω του παιχνιδιού ή άλλου προβλήματος, (το event log των Windows 7 δεν βοηθάει καθόλου αυτή τη φορά), αλλά πρόσφατα αναβάθμισα τους drivers της ΑΤΙ στους 10.2 (χωρίς clean install) οπότε ίσως να είναι από εκεί το πρόβλημα. Πάντως, μετά ξαναμπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι πρέπει να είναι όντως με αισθητά λιγότερα κολλήματα.
LuxJaja Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 εχθές μπήκα στο Uru, έκανα αλλαγές στην ανάλυση και μου λέει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση αλλά από εκείνη τη στιγμή μου λέει ότι initializing patcher και δεν συνδέεται. καμμία βοήθεια;
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 εχθές μπήκα στο Uru, έκανα αλλαγές στην ανάλυση και μου λέει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση αλλά από εκείνη τη στιγμή μου λέει ότι initializing patcher και δεν συνδέεται. καμμία βοήθεια; Ίσως να σχετίζεται με αυτό: For what it's worth, if UruLauncher.exe cannot connect to the File Server (it will say Checking for new Patcher or Checking for Updates when it connects), then hitting cancel will create a zombie patcher that MUST be killed in the process manager. Δοκίμασε να κλείσεις από το process manager (διαχείριση εργασιών) την process που σχετίζεται με το URU (πρέπει να είναι το URUExplorer.exe), μήπως και έμεινε ως zombie. (Δεν μου έχει τύχει αυτό το πρόβλημα)
LuxJaja Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ Praetorian θα το δοκιμάσω, αν και έκανα και restart το pc μου και λογικά θα έπρεπε να την εξαφανίσει την app. edit: είχες δίκιο! υπήρχε το Urupatcher χωρίς να το τρέχω. edit2: όχι από τους πιο σταθερούς server πάντως. όλο με πετάει έξω.
panosvlass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Χθες το εβαλα και εγω για δοκιμη.Δεν το πολυεψαξα ομως γιατι δεν ειχα χρονο.Το κατεβασα, εκανα account, εκανε το τελευταιο update, εφτιαξα avatar, μπηκα στον κοσμο αλλα εχω συνεχεια τα μικρα κολληματα που καποιος ξαναανεφερε.Ειναι γνωστο το θεμα?Υπαρχει λυση?
fijidreamer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το lag (ετσι το λενε ) οφειλεται στα εξης και βελτωνεται: 1. καλη και σταθερη γρηγορη συνδεση στο νετ 2. χρειαζονται πιθανον και αλλοι servers απο την Cyan κατι που θα γινει σιγα σιγα (εχουν υποσχεθει οτι ολα τα χρηματα που κανουμε donate θα πανε στο Mystonline, και το καναν ηδη μια φορα) 3. χαμηλωσε λιγο τα γραφικα σου θα ειναι σιγουρα καλυτερα 4. αναλογα τον αριθμο τον ανθρωπων που ειναι online και ειδικα αν μαζευτουν πολλοι σε μια Age Αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερο προβλημα για αυτα που προσφερει ειδικα δε οταν εισαι μονος σου σε μια Age δεν εχεις προβλημα.)στο relto ( εκει που πρωτοεμφανιζεσαι εχει σχεδον παντα στην αρχη) Με χαρα να σε γνωρισουμε Dimitrios KI# 35506
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το Myst Online, στην αρχή τουλάχιστο, μπορεί να φανεί κάπως μπερδεμένο στους νέους χρήστες και να μην είναι σαφές τι πρέπει να κάνουν, έφτιαξα ένα οδηγό για την απόκτηση του KI, που είναι η βασική συσκευή επικοινωνίας με άλλους στο παιχνίδι (και με αρκετές άλλες λειτουργίες) και η οποία θα σας επιτρέψει να βρείτε κάποιον έλληνα ή μη που θα σας λύσει περαιτέρω απορίες και θα σας κατατοπίσει καλύτερα: Ξεκινάμε στο Relto, μια ιδιαίτερη εποχή/κόσμος (Age) που έγραψε η Yeesha, κόρη του Atrus, και την έκανε δώρο σε εμάς. Το Relto είναι μικρό, αρχικά, και θυμίζει αμυδρά το νησί του Myst, αλλά αργότερα θα διαφοροποιηθεί και θα επεκταθεί όσο ο παίκτης προχωράει στο παιχνίδι. Βρίσκουμε την (αριστερή) βιβλιοθήκη μας που περιέχει τα βιβλία σύνδεσης (linking books). Το πρώτο βιβλίο σύνδεσης από δεξιά στο πάνω ράφι είναι της D'ni γειτονιάς (Bevin στην γλώσσα των D'ni σημαίνει "γειτονιά") στην οποία ανήκουμε αρχικά. Το δεύτερο είναι η σύνδεση με τo Nexus (αλλά δεν μας απασχολεί για την ώρα). Επιλέγουμε το βιβλίο της γειτονιάς μας και κάνουμε κλικ στην περιγραφική εικόνα για να συνδεθούμε. Αφού βρεθούμε στη γειτονιά (Bevin), μια πινακίδα μας καθοδηγεί στο τι πρέπει να κάνουμε. Ακολουθώντας τις οδηγίες βρισκόμαστε στην αίθουσα μαθημάτων (Classroom). Εδώ υπάρχει ένα βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι αφίσες στον τοίχο που δείχνουν από πού θα πάρουμε το KI. Βγαίνοντας από την Classroom, ακριβώς απέναντι βρίσκεται ένας κεντρικός θόλος με 4 βιβλία και μια πέτρα σύνδεσης των Bahro (Bahro Stone). H Bahro Stone είναι μια σύνδεση με την υπόγεια πόλη των D'ni (στο μεγαλύτερο νησί της, την Ae'Gura). Όμως εμάς μας ενδιαφέρει ένα από τα υπόλοιπα βιβλία: το βιβλίο σύνδεσης με την Gahreesen (Garrison). Το επιλέγουμε και συνδεόμαστε με τον κόσμο, πατώντας στην περιγραφική εικόνα. Έτσι, βρισκόμαστε στην Gahreesen. Από εδώ, ακολουθούμε το βέλος που δείχνει από πού θα πάρουμε το KI μας, και βρισκόμαστε στην αίθουσα με το μηχάνημα των Ki. Κάνοντας κλικ στην οπή του μηχανήματος θα πάρετε το Ki. Πατώντας μια φορά το F2 μπορείτε να φέρετε στην οθόνη την απλή/σύντομη εκδοχή του περιβάλλοντος διεπαφής του Ki, ενώ με δεύτερη φορά (πατώντας και πάλι F2) φέρνετε την αναλυτική εκδοχή του περιβάλλοντος διεπαφής. Ο αριθμός του Ki σας φαίνεται κάτω αριστερά ως ID στο αναλυτικό interface. Αν έχετε τον αριθμό Ki κάποιο φίλου μπορείτε να τον προσθέσετε από το Ki σας από το αναλυτικό interface πατώντας πρώτα στο μεσαίο εικονίδιο με το "ανθρωπάκι" και μετά κάνοντας κλικ στην γραμμή που λέει "Add Buddy by id κλπ κλπ...". Μπορείτε να μας πείτε τον αριθμό αυτό και εμείς θα μπορούμε να σας μιλήσουμε όταν είμαστε online στο παιχνίδι και να σας προσκαλέσουμε στην ελληνική γειτονιά. Ανά πάσα στιγμή με F3 ή επιλέγοντάς το από το popup menu που βγαίνει όταν φέρετε το mouse κάτω-κάτω στην οθόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Relto Book για να επιστρέψετε στο Relto σας. Θα τα πούμε μέσα στο παιχνίδι! NateNaito: KI# 433840 PS: Αν τα έχω κάνει σαλάτα με τις οδηγίες ή την ορολογία, ας με διορθώσει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.