Προς το περιεχόμενο

Myst Online: Uru Live Again

bilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογικά θα πρέπει να εξερευνήσεις κάποιους κόσμους προκειμένου να φτάσεις στους υπόλοιπους.

Από όσο είδα, η δομή είναι ελαφρώς διαφορετική. (Ξεκινάς ήδη στο Relto και έχεις πρόσβαση στην υπόγεια πόλη (Cavern) και στη "γειτονιά" Bevin (?) -αν και υπάρχει λόγος να επισκεφτείς το Cleft). Επίσης κάποια σημεία στους "κόσμους" είναι διαφορετικά από την offline εκδοχή τους και δίνονται κάποια παραπάνω links εδώ και εκεί.

Και επιπλέον μπορείς από όσο θυμάμαι να "μοιραστείς" ένα βιβλίο με κάποιον φίλο και να λύσετε μαζί κάποιους γρίφους.

Edit: Στα επίσημα forums υπάρχει και αυτό το ενδιαφέρον thread για μια "ελληνική" γειτονιά.

Σ΄ευχαριστώ praetorian για όλες σου τις πληροφορίες.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το URU είναι live ξανά!

Με όλες τις ages!

Και δωρεάν!

Παίζει σε mac και windows.

http://mystonline.com/en/

Έχει ξεκινήσει μια γειτονιά Ελλήνων για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=19384

Γειτονια Greece bevin.

Εμένα θα με βρείτε στο παιχνίδι ως

Simos , ΚΙ# : 00170403

Για τους mac users στειλτε pm.

• Moderators
Δημοσ.

Το link που έδωσες δεν οδηγεί πουθενά. Αν και υποψιάζομαι ότι είναι ο ίδιος σύνδεσμος με αυτό που έδωσα 2 posts πιο πάνω. ;)

Για οδηγίες για mac υπάρχει αυτό το Thread στα επίσημα forum ειδικά το post του/της Rainbow, για το οποίο όσοι ακολούθησαν τις οδηγίες του λένε ότι τους δούλεψε.

Δημοσ.
Το link που έδωσες δεν οδηγεί πουθενά. Αν και υποψιάζομαι ότι είναι ο ίδιος σύνδεσμος με αυτό που έδωσα 2 posts πιο πάνω. ;)

Για οδηγίες για mac υπάρχει αυτό το Thread στα επίσημα forum ειδικά το post του/της Rainbow, για το οποίο όσοι ακολούθησαν τις οδηγίες του λένε ότι τους δούλεψε.

Έχεις δίκιο το κάνω edit!Με πρόλαβες!

Είναι πολύ απλό για μακ στην πραγματικότητα.Έχω τα 2 αρχεία που χρειάζεται αν βαριόσαστε να διαβάσετε το λινκ του φίλου!

Ελάτε στην γειτονια αν δεν μιλάτε καλά αγλλικά , να τα πούμε!

Δεν χρειάζεται να παίξετε το παιχνίδι με κάποια σειρά.

Είναι μη γραμμικό και πρακτικά αδύνατο να το παίξετε με την μία!

Αν κολλήσετε κάπου μπορείτε να πάτε αλλού και να συνεχίσετε μετά.Save κάνει αυτόματα.Ίσως και να ανακαλύψετε κάτι εκει που δεν το περιμένετε!

Δημοσ.

Για σας φιλαρακια ειμαι ο Δημητρης (Dimitrios in cavern ki number 35506) Επιτελους Ελληνες αν μπειτε τωρα 1500 ειμαι οnline καντε με add (ή τον Simo) αφου παρετε το ΚΙ σας γαι να μας μιλησετε αλλα προσοχη για να απαντησουμε πρεπει να μας γραψετε και το δικο σας KI number.Επιτελους...

---------- Προσθήκη στις 15:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:59 ----------

Επισης να συμπληρωσω οτι εχει καποιες μικρες αλλα σημαντικες διαφορες με το URU complete chronicles αλλα και new ages ,διαφορα καλουδια και τα γραφικα τοθ ειναι enchanched.Αντε ρε παιδια και με ειχε (τροπος του λεγει) φαει η μοναξια πριν 2-3 χρονια που το επαιζα.(Ναι ημουν τυχερος ημουν Γαλλια).

Dimitrios

Δημοσ.

Tο δικό μου ΚΙ number ειναι 00568329 johniv είναι το ψευδόνυμο μου στο παιχνίδι.

Εχω απογοητευθεί απο τις πολλές αποσυνδέσεις του server ας ελπίσουμε πως θα φτιάξει.

Δημοσ.

Όλα πήγαιναν ρολόι και μετά έπεσαν οι σέρβερ.

Τουλάχιστον φαίνεται ότι το δουλεύουν.

Την προηγούμενη φορά υπήρξε μεγάλη βελτίωση όταν ξαναλειτούργησαν, οψόμεθα!

Δημοσ.

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει που ξεκίνησε το παιχνίδι.Στην αρχή κατάφερα μπήκα για λίγο, και σχεδόν από την πρώτη μέρα έπεσε το σύστημα.Δεν περίμεναν τόσο κόσμο.

Μετά αναβάθμισαν τους servers και πήγαιναν όλα καλά με πολύ μικρό lag, αλλά σήμερα ξαναέπεσαν οι σέρβερ.

Έφτιαξαν ακόμη και το upload του full installer, κάτι που δείχνει πως δεν κάθονται αδρανείς.

Αν τους αναβαθμίσουν πάλι καλά θα είναι.Πάντως δεν είχε τόσο κόσμο όταν έπαιζε καλά, τώρα ήταν κοντά στο όριο των ατόμων που μπορεί να αντέξει το σύστημα και να τα αποτελέσματα!

Εντάξει κάτι θα γίνει όσο υπάρχει ανταπόκριση, εξ άλλου τσάμπα είναι, δεν μας κοστίζει τίποτα, εδώ είχα πάρει warhammer online συλλεκτικό και έκαναν σχεδόν 2 μήνες να το φτιάξουν (από την υποτιθέμενη beta access, δώρο της συλλεκτικής έκδοσης).

Ελπίζω να τα πούμε μέσα! :P

Δημοσ.

Παιδια οι υπαλληλοι της Cyan το κανουνε για μας Online εις βαρος της τσεπης τους.Το λεω μετα λογου γνωσεως για το ποιόν τους (2 χρονια ειμουνα online μαζι τους).

Δεν υπολογιζανε οτι θα ηπαρξει τετοιο ενδιαφερον και βαλαν να λειτουργησει οτι ειχαν.Με τα λεφτα που καναμε donate αγορασαν καινουργιους servers και δουλευουν απληρωτοι για to Mystonline.Ειμαστε μια παρεα εμεις και αυτοι δεν εχει σχεση η σχεση μας με οποιαδηποτε εταιρεια παιχνιδιων.Για αυτο το κανανε free γιατι γουσταρουν πολυ την κοινοτητα μας (οπως και εμεις αυτους) μεχρι και pizza party τους εχουμε κανει και φυσικα φωτογραφηθηκαν videoσκοπηθηκαν μαζι με τα παιδια στην Αμερικα κτλ.

Μην τους κρινετε βιαστικα και αδικα εν ολιγης οχι οτι ειδα τετοια διαθεση αλλα για να προλαβω καποιον που διαβαζει να βγαλει λαθος συμπερασματα.Οι παλιοτεροι θα καταλαβαινετε τι εννοω!

Δημοσ.
Παιδια οι υπαλληλοι της Cyan το κανουνε για μας Online εις βαρος της τσεπης τους.Το λεω μετα λογου γνωσεως για το ποιόν τους (2 χρονια ειμουνα online μαζι τους).

Δεν υπολογιζανε οτι θα ηπαρξει τετοιο ενδιαφερον και βαλαν να λειτουργησει οτι ειχαν.Με τα λεφτα που καναμε donate αγορασαν καινουργιους servers και δουλευουν απληρωτοι για to Mystonline.Ειμαστε μια παρεα εμεις και αυτοι δεν εχει σχεση η σχεση μας με οποιαδηποτε εταιρεια παιχνιδιων.Για αυτο το κανανε free γιατι γουσταρουν πολυ την κοινοτητα μας (οπως και εμεις αυτους) μεχρι και pizza party τους εχουμε κανει και φυσικα φωτογραφηθηκαν videoσκοπηθηκαν μαζι με τα παιδια στην Αμερικα κτλ.

Μην τους κρινετε βιαστικα και αδικα εν ολιγης οχι οτι ειδα τετοια διαθεση αλλα για να προλαβω καποιον που διαβαζει να βγαλει λαθος συμπερασματα.Οι παλιοτεροι θα καταλαβαινετε τι εννοω!

Βεβαίως και γνωρίζουμε φίλε μου τα πάνδεινα που πέρασε η CYAN για να κρατηθεί εγω είμαι της άποψης αν χρειαστεί να δώσουμε οικειοθελώς κάποια συνδρομή ωστε να μπορέσει να κρατηθεί και να μην καταρεύσει.

Δημοσ.

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=19637

Σημερινη δηλωση του RAWA must be read lol.

φιλε zvarthangalos συμφωνω μαζι σου απολυτα γιαυτο και εχω ηδη χρησιμοποιησει το κουμπακι (lol) donation δυο φορες ηδη.Και με τρωει το ατιμο για τριτη μεσα σε 7 μερες:-)

Αν το κανετε μην ξεχασετε να γραψετε τα στοιχεια σας στο κουτακι που θα δειτε σε καποιο step του paypal.

Επισης εχω εδω

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=19262

ενα αιτημα για automatic monthly feel free donations ψηφιστε και γραψτε τη γνωμη σας μετραει.Με αγωνιστικους χαιρετισμους (cautious optimist) σας χαιρετω για σημερα.Καληνυχτα

Δημοσ.

Πιστευω οτι θα το βρειτε εξαιρετικα χρησιμο , εχεις ολες τις εντολες για το avatar σας και ακομα καποιες χρησιμες οδηγιες πως να κανετε διαφορα (join a hood etc)

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=4451&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Στο post της Bevin εβαλα πολλα links usefull ξαναδιαβαστε το οπωσδηποτε

http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=19384

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...