Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματίας για setup Routers Cisco (2620,1720)

nasmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στην εργασία μου εχω 2 routers που ενώνουν 2 υποκαταστήματα (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) μέσω μισθωμένης 256 Kbps

Εχω τοποθετήσει 2 κάρτες WIC 1B/S-T για λύση backup οταν πέφτει το μισθωμένο οι οποίες θέλουν σεταρισμα...

Καθότι και δεν γνωρίζω πολλά απο Cisco και φοβήθηκα να κάνω upload το configuration που πρότεινε του configmaker, θα ήθελα την βοήθεια κάποιου επαγγελματία (επι πληρωμή φυσικά με τιμολόγιο) για να τις σετάρουμε.

Το configuration είναι πολύ απλό και έχω πρόσβαση στους routers (passwords ktl)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου αφήσει P.M. (Ειμαι Αθήνα)

Δημοσ.

Χμμμ.. σε κάνα 3μηνο αν ισχυει ακόμα θα σε βοηθήσω εγώ! Μέχρι τότε, μπορείς να ποστάρεις στο τοπικ που είχα ανοίξει για Cisco και είχαν γράψει κάποια παιδιά που έχουν το CCNA. ;)

Δημοσ.

φιλαρακι εγω αμα θες βοηθαω τσαμπααααα!!!εγω CCNA και Secure οποτε αμα θες στειλε ΠΜ να βοηθησω!!!τουλαχιστον να σου δωσω καποιες συμβουλες αν και ξερω να σεταρι BRI σε Cisco router (εχω σεταρει στο SOHO μου, οχι οτι το χρειαζομαι, απλα σε δουλεια να βρισκομαστε!!!)

ΥΓ: δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε δουλευω σε καποια εταιρεια, απλως χομπιστας!!!χα!φοιτητης γαρ...

Δημοσ.

Φιλε nasmania,μπες στο http://www.cisco.com και με μια ανζητηση θα βρεις οτι ψαχνεις.Αν χρειαστεις κατι ρωτα εδω ή στειλε πμ και θα σε βοηθησω.Προσπαθησε το ομως μονος σου,ειναι ευκολο,και ειναι καλο να το παλεψεις λιγο.

Δημοσ.

ε ναι κι αυτο που λεει ο φιλος παραπανω γινεται πολυ πιο απλα...απλα αν ο φιλος nasmania (με τα bodykit να υποθεσω, κος Νασκος??) δεν εχει εξοικιωση με console κλπ θα μπερδευτει!

Δημοσ.

ρε παιδιά μόνος του δεν παίζει ο ανθρωπος να βγάλει άκρη... τί cisco.com και ιστορίες....! Αν δεν ξέρει απο cisco δεν θα ξέρει ούτε απο πού να αρχίσει :D

Δημοσ.

Παιδιά 1000 ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !

Οπως εγραψα και στην αρχή αν και δεν είχα ιδέα περί configurations,routers στο παρελθόν κάποια άκρη εχω βρει ... Και απο τα manuals της Cisco και απο το Cοngifmaker.

To όλο θέμα είναι να μην αντιγράψω ξερά ενα configuration αλλά να μάθω και 5 πράγματα !

Οπότε φίλε Rabican θα ηθελα την βοηθεια σου οποτε εχεις χρόνο !

P.S.

Sxetika me to nasmania καμία σχέση με την εταιρία η τον κύριο απλά παίζωντας με το μικρό μου (Νασος) το έβαλα !

Δημοσ.

Κοιτα μια λυση ειναι η εξης.

Εφοσον το configuration απο κονσολα ειναι προσωρινο ωσοτου δωσεις write ή κανα copy run start (να κανεις save τελοσπαντων), μπορεις να κανεις copy σαν text το configuration απο τον configmaker, να συνδεθεις με κονσολα, να μπεις σε enable mode (αφου δοσεις τα password και συνδεθεις γραφεις enable και μπαινεις σε enable mode.Θα δεις οτι βγαζει ενα # στην θεση του >) κανεις paste το configuration. Αμα δουλευει σωστα, δινεις απο enable mode ενα write και καθαρισες. Αν οχι κανεις reboot στον router και ουτε γατα ουτε ζημια.

Δημοσ.
φιλαρακι εγω αμα θες βοηθαω τσαμπααααα!!!εγω CCNA και Secure οποτε αμα θες στειλε ΠΜ να βοηθησω!!!τουλαχιστον να σου δωσω καποιες συμβουλες αν και ξερω να σεταρι BRI σε Cisco router (εχω σεταρει στο SOHO μου' date=' οχι οτι το χρειαζομαι, απλα σε δουλεια να βρισκομαστε!!!)

ΥΓ: δεν ειμαι επαγγελματιας ουτε δουλευω σε καποια εταιρεια, απλως χομπιστας!!!χα!φοιτητης γαρ...[/quote']

kala re trele ! mexri kai ccna exeis? egw twra ksekinaw ta mathimata gia to ccna.... exw mprosta mou ena xrono!!

eides koina pou exoume? :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...