mondomio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά γειά σας. Αγόρασα πρόσφατα την pinnacle pctv310i για αναλογική και ψηφιακή επίγεια τηλεόραση. Ολα καλά με την κάρτα εγκαταστάθηκε και δούλεψε αμέσως. Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να δώ σε fullscreen ή θα κρεμάσει το pc ή θα δώ αλλά με πολλά κολλήματα. Το pc μου είναι celeron 2.4 με 512ram και καρτα γραφικών 64MB. Τι από όλα φταίει, θέλω πιο μεγάλο επεξεργαστή, θέλω μνήμη, δεν ξέρω τι να κάνω. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.
goiteytikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 mnimi thes kai na min vazeis 400 programata mazi kane kai ena update se drivers
mondomio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πήγα πήρα μια απλή (χωρίς DVB-T) και όλα δουλεύουν μια χαρά.Εντάξει δεν έχει την ποιότητα εικόνας της Pinnacle αλλά έγινς η δουλειά μου. Ετσι πάει για "σκότωμα" τώρα η pctv310i.
Nikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχώς το software της Pinnacle είναι ο υπαίτιος των προβλημάτων. Έχω μια 50e και δεν την έχω δουλέψει πάνω από 10 ώρες γιατί μετά από 30-180 λεπτά το πρόγραμμα κρασάρει και μου βγάζει μπλε οθόνη. Από ότι έχω δει στα forum της Pinnacle, υπάρχουν πολλοί χρήστες με περίεργα προβλήματα, κύρια κολλήματα, αλλά η Pinnacle αρνείται να το παραδεχθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.