Προς το περιεχόμενο

Μαύρες γραμμές στην οθόνη

alephzero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε όλους.

Έχω το εξής πρόβλημα με την οθόνη μου και δεν ξέρω τι φταίει. Η οθόνη είναι μία Belinea 10 20 35W και μέχρι πριν τέσσερις μέρες δούλευε κανονικά. Τώρα έχει αρχίσει να βγάζει μία κάθετη στήλη με λεπτές μαύρες γραμμές στο αριστερό μέρος της οθόνης. Η στήλη αυτή δεν είναι καθόλου ορατή αν δεν υπάρχει ανοιχτό παράθυρο. Καμιά φορά μερικά κομμάτια της γίνονται πιο έντονα ειδικότερα αν υπάρχει κίνηση σε κείνο το μέρος της οθόνης αλλά και αν το κομμάτι του παραθύρου είναι άσπρο και οι γραμμές μοιάζουν να κατεβαίνουν ή να αναβοσβήνουν (δεν είμαι σίγουρος) πολύ γρήγορα. Αν πάλι έχω ανοιχτά παράθυρα δεξιά ή αριστερά του κομματιού αυτού όλα δουλεύουν κανονικά. Να προσθέσω ότι οι γραμμές αυτές συνήθως εμφανίζονται λίγα λεπτά αφότου ανοίξω τον υπολογιστή αλλά όχι πάντα. Μερικές φορές μπορεί να μην εμφανιστούν για ώρες η και να εξαφανιστούν. Το πρόβλημα συνεχίζει και με χαμηλότερες αναλύσεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κοιτάξω. Η οθόνη έχει ακόμα εγγύηση αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι έχει πρόβλημα πριν τη στείλω πίσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

SIGOURA DEN exeis tipota konta stin othoni pou na prokalei magnitiko pedio kai na sou xalaei tin othoni.to exo dei poles fores auto mexri kai apo ilektriko xipnitiri na ginetai alla kai apo ixeia ktl.episis mpes sto menu tis othonis kai kane ena degauss(apomagnitismo)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...