Cleric Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 προσπαθω μεσω μσν να βαλω καποιον μεσα στο πισι μου να δει και να παρει αρχεια ετσι σαν πειραμα και συνεχεια μου γραφει οτι η συνδεση δεν ειναι εφικτη και κατι τετοια....ενω εγω σε αυτον μπαινω κανονικα οπως επισης και αλλοι μπενουν σε αυτον κανονικα χωρις προβλημα... αρα κατι φταιει με τα σετινγκσ τα δικαμου σωστα? μπορει να βοηθεισει κανεις να μου πει τι να κοιταξω? δοκιμασα χωρις φαιργουολ αλα παλι τα ιδια εβγαζε.... καμμια ιδεα?
Cleric Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 πιο συγκεκριμενα μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με την Απομακρυσμένη Βοήθεια, επειδή το όνομα του απομακρυσμένου κεντρικού υπολογιστή δεν ήταν δυνατό να επιλυθεί. Προσπαθήστε πάλι"
Cleric Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 mmm den ime sigouros gia na sou po...mpeno net apo asirmato diktio apo hotel tora autes tis meres....ala to thema ine oti autos mpeni se mena...ego den mporo na mpo se auton.... ti mporo na kano gia auto?
Dikemou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Διάλεξε τι από τα 2 συμβαίνει, και βλέπουμε...
dtkos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως είναι αυτό; Για να φτάσεις εκεί: My Network places Επιλογή της συνδεσης Prorerties Advanced Settings Exeptions
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.