Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα PCM και γραμμή από ΟΤΕ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Plzzz....τράβα μια φωτογραφία της κολώνας που λες και καν'την post στο forum :-D

Θα το κάνω μάλλον σήμερα κιόλας!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ορίστε το χάλι το μαύρο βέβαια η φωτογραφία ομολογουμένως το δείχνει καλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα!

img00246up.th.jpg

img00255vo.th.jpg

img00267mb.th.jpg

img00274ko.th.jpg

img00289vq.th.jpg

Μη γελιέστε που δείχνει ευθειά η κολόνα στην πρώτη φωτό αυτό είναι γιατί και η κολόνα της ΔΕΗ δίπλα είναι στραβή.Τα PCM είναι φανερά!Στην προτελευταία φωτό είναι και δικό μου PCM to φαρμακερό!Αν δείτε στους κύκλους οι τυπάδες είναι απίστευτοι!Στην πρώτη κολόνα ειδικά έχουν καρφώσει και κρίκο στην κορυφή της για να περάσουν κι άλλο καλώδιο.Σήμερα έμαθα και τα ευχάριστα!:confused: Δεν μπορούν ούτε ISDN να μου βάλουν:-D :mrgreen: :-D :( :twisted: !!Τι να κάνω ???Έχω απελπιστεί!

Δημοσ.

Απλά εμένα μου δίνεται η εντύπωση όχι μόνο από το Forum αλλά κι απο προσωπική εμπειρία κι απο μένα και φίλους ότι το ADSL στην Ελλάδα και γενικά το ίντερνετ είναι του Χαβαλέ όλα για όλα!Δεν παίρνω καθόλου υπόψιν μου τους ελάχιστούς "Εμένα κατεβάζει τρελά!" η "εμένα με συνδέσαν σε 3 μέρες" το σύνολο είναι αυτό που μετράει!Εάν συνεχίσει έτσι η κατάσταση σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για ΟΛΟΥΣ ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα την στιγμή αυτή.Ειδωμεν!

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι τι να κάνω(εκτός απο το να μετακομίσω) Και το άλλο είναι οτι κάποιος μου ζήτησε φωτό για να κάνουμε σχόλια!

Δημοσ.

Φίλε De@th L0rd είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με PCM

Ευτχώς μου το είχαν πει στο 134 όταν ρώτησα για τη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου και δε βρέθηκα με αγορασμένο πακέτο να μην έχω τι να το κάνω

Η λύση ήταν απλή

Μου εξήγησαν ότι το PCM μπορεί να γίνει τράμπα με κάποιον που έχει κανονική PSTN γραμμή.

Οπότε βρήκα ένα γείτονα και του είπα αν θέλει να αλλάξουμε τις γραμμές.

Βρες κάποιον που να μη θέλει να βάλει DSL ποτέ του (κανένας μπάρμπας/θεία) και να μη θέλει και αναγνώριση και κάνε έτσι τη δουλειά.

Με όποιον έχεις καλή σχέση

Εξήγησε του ότι δεν έχει καμιά επίπτωση από την αλλαγή αυτή και αν είσαι τυχερός και δεχτεί πήγαινε μαζί του και βρές ένα τεχνικό του ΟΤΕ.

Μη χάσεις χρόνο στα γραφέια του ΟΤΕ. Δεν θα βρείς άκρη

Τα περισσότερα πλέον συνεργεία του ΟΤΕ είναι με σύμβαση έργου δηλαδή ιδιώτες οπότε ζήτα ένα τηλέφωνο καποιου από όσους δουλεύουν για τον ΟΤΕ και μίλα απευθείας μαζί του

Εμένα ήρθε ένα τσακάλι και μου έκανε την αλλαγή

Απλά προειδοποίησε τον καλό μου γείτονα ότι δε θα μπορεί να βάλει DSL και δεν θα έχει αναγνώριση και αφού του απάντησε ο γείτονας ότι δε ξέρει καν τι είναι αυτά που συζητάμε προχώρησε στην αλλαγή

Δεν βλέπω να χάνεις τίποτα αν το δοκιμάσεις γιατί ως δια μαγείας και εμένα μου είχαν πει από Μάρτη ότι θα σκάβανε (δεν είπανε όμως ποιου έτους) και έπρεπε να σκεφτώ κάτι γιατί είχα λυσσάξει

Έτσι έγινε η σκάτζα και εδώ και μια εβδομάδα έχω επιτέλους DSL

Ελπίζω να βοηθήσω

Δημοσ.
Φίλε De@th L0rd είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με PCM

Ευτχώς μου το είχαν πει στο 134 όταν ρώτησα για τη διαθεσιμότητα στην περιοχή μου και δε βρέθηκα με αγορασμένο πακέτο να μην έχω τι να το κάνω

Η λύση ήταν απλή

Μου εξήγησαν ότι το PCM μπορεί να γίνει τράμπα με κάποιον που έχει κανονική PSTN γραμμή.

Οπότε βρήκα ένα γείτονα και του είπα αν θέλει να αλλάξουμε τις γραμμές.

Βρες κάποιον που να μη θέλει να βάλει DSL ποτέ του (κανένας μπάρμπας/θεία) και να μη θέλει και αναγνώριση και κάνε έτσι τη δουλειά.

Με όποιον έχεις καλή σχέση

Εξήγησε του ότι δεν έχει καμιά επίπτωση από την αλλαγή αυτή και αν είσαι τυχερός και δεχτεί πήγαινε μαζί του και βρές ένα τεχνικό του ΟΤΕ.

Μη χάσεις χρόνο στα γραφέια του ΟΤΕ. Δεν θα βρείς άκρη

Τα περισσότερα πλέον συνεργεία του ΟΤΕ είναι με σύμβαση έργου δηλαδή ιδιώτες οπότε ζήτα ένα τηλέφωνο καποιου από όσους δουλεύουν για τον ΟΤΕ και μίλα απευθείας μαζί του

Εμένα ήρθε ένα τσακάλι και μου έκανε την αλλαγή

Απλά προειδοποίησε τον καλό μου γείτονα ότι δε θα μπορεί να βάλει DSL και δεν θα έχει αναγνώριση και αφού του απάντησε ο γείτονας ότι δε ξέρει καν τι είναι αυτά που συζητάμε προχώρησε στην αλλαγή

Δεν βλέπω να χάνεις τίποτα αν το δοκιμάσεις γιατί ως δια μαγείας και εμένα μου είχαν πει από Μάρτη ότι θα σκάβανε (δεν είπανε όμως ποιου έτους) και έπρεπε να σκεφτώ κάτι γιατί είχα λυσσάξει

Έτσι έγινε η σκάτζα και εδώ και μια εβδομάδα έχω επιτέλους DSL

Ελπίζω να βοηθήσω

Σίγουρα βοήθησες και έκανες το ποιό χρήσιμο post μέχρι τώρα.Το έιχα σκεφτεί αυτό αλλά να δούμε ποιος θα δεχτεί.

Δημοσ.

Pwpw den to pistevw! Yparxoyn ki alloi pou phzoyn me ayto to thema! Loipon exw ki egw to idio problhma me kapoies parametrous:

Ekanan 4 mhnes na feroun thlefwno. Htan nea polukatoikia. Yparxei aperxomeno kalwdio apo to KAFAO to opoio ferei 10 grammes. Sto kouti ths polukatoikias apo tis 10 grammes mono mia doulepse. Panw se ayth thn mia eferan PCM 11 (to opoio kai kathetai mesa sto kouti ths polukatoikias). Plhroforithika ki egw oti prepei na skapsoun kai na feroun kentrikh grammh.

To PCM to peira3a ki egw ligaki katharizontas ta kalwdia syndeontas ta apeytheias mesa sto pcm akoma dokimasa na afhsw mono 3 grammes mesa sto pcm (afou toses xrhsimopoioyntai sthn polukatoikia) mpas kai beltiwthei to noise.

Fusika syndeomai sto internet me thn astronomikh taxythta twn 28.800 bps.

Gia na erthoyn na skapsoyn sthn polukatoikia eixa kanei kataggelia sthn EETT. Twra to koitazw me ena diethni organismo gia thn dsl...

Epeidh meta apo apeira thlefwna exw gnwrisei (ek thlephonou) kai ena Texniko Proistameno toy OTE alla kai mia typa apo to grafeio Typou tou OTE anarwtiemai ematha oti prepei na 'ekponhthei meleth' kai otan me to kalo apofasisoyn na skapsoyn tha erthei kanonikh grammh kai telika dsl ... Apo ta xeilh toy anthrwpou pou einai psilo-OK emtha oti den yparxei periptwsh na symbei ayto se ligotero apo xrono apo twra...

Poy na skefteis oti prin apo 12 xronia eixa 56.600 bps sto spiti (skwtia) kai 300KB/sec sto panepisthmio ... ELEOS... tha tous parw thlefwno pantws na tous rwthsw gia thn skantza pou lete ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...