De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Θα πώ τα ίδια θα γίνω κουραστικός,βαρετός και γκρινιάρης.Το θέμα το έχω συζητήσει και σε άλλα threads αλλά βρε παιδιά είναι απελπισία και πανάκριβο το dial-up.Είχα πάρει κ ADSL in-box εφόσον κοίταξα και στο Site του ΟΤΕ και της Forthnet και τηλεφώνησα 134 για να σιγουρευτώ πλήρως.Εφόσον περίμενα σχεδόν ένα μήνα μετά την αποστολή της αίτησης είπα να σταματήσω τα τηλ. στην Forthnet και στο 134 και να πάω στο τμήμα ΟΤΕ Διαβατών Θεσσαλονίκης για να ακούσω το εξής χωρίς κανένα ίχνος ευγένειας από τον προϊστάμενο"Χα!Αφού εσύ δεν μπόρεις να βάλεις ΑDSL είσαι πάνω σε PCM""Τον μάρτιο μάλλον θα ξεκινήσουμε σκαψίματα στην περιοχή για να πέρασουμε καινούρια καλώδια.Να ρθείς τότε να κάνεις αίτηση για να βγείς απο το PCM"Toν Μάρτιο???? Ο_ο ? :confused: Εγώ αρχές Ιανουαρίου έκανα την αίτηση κύριε μου!"ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ DSL !KΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!"Δεν συνέχισα την κουβέντα κι έφυγα.Με τα χίλια ζόρια επέστρεψα το πακέτο στο Πλαίσιο και πήρα κάτι άλλο.Εκτός αυτού η γραμμή έχει θόρυβο λόγω PCM και ακόμα και το Modem της Dial-up συνδεέται σε εξαθλιωτικές ταχύτητες!Πήρα κ στο 121 με γράψανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Εκτός αυτού η επιστολή εκκρεμότητας απο τον ΟΤΕ στην FOrthet έφτασε πριν 4 μέρες και η κοπέλα μου είπε ότι δεν γίνεται σύνδεση Επειδή λέει ο ΟΤΕ ότι είμαι πάνω σε δύκτιο οπτικών ινών!!!! :confused: "Όχι λέω κοπέλα μου σε PCM είμαι" "Σοβαρά μιλάτε ?και γιατί ο ΟΤΕ μας είπε οτι είστε σε δύκτιο Ο.Ινών?Θα το αναφέρω!" μου είπε.Μου είπε συγνώμη για την ταλαιπωρία της είπα ευχαριστώ και τέλος!Με αποτέλεσμα να μην έχω DSL ,να μου χρεώνετε ο κούκος αηδόνι με την Dial -up.Mπορεί κανείς να με βοηθήσει?Ζήτω συγνώμη για το κουραστικό Post και την γιγάντια υπογραφή μου!
davidcas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Απλά τα πράγματα. Κάνε την γραμμή σου ISDN. Θα σε βγάλουν απο το PCM αμέσως.
spirosta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ναι η μονη λύση αφού είναι και "ευγενικότατοι" είναι να βάλεις ISDN. Θα σε βγάλουν από το pcm και θα ρίξουν άλλον επάνω...
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Πόσο παραπάνω είναι στο πάγιο βρε παιδιά η ISDN?Aν θυμάμαι καλά παίζει κ να μην μπορεί να μπει ISDN γιατί όλη η γειτονιά είναι πάνω σε πολλά -πολλά PCM.Mια καημένη κολόνα του οτε έχει λυγίσει από τα καλώδια.Και μετά μου λένε απαγορεύεται να περάσουμε άλλο εναέριο καλώδιο.Σίγουρα ρε παιδιά όμως με την ISDN θα μπορώ να βάλω DSL?H θα μου βάλουν κάνα φερέσυχνο (δεν ξέρω πως οτε είναι αυτός) για ISDN.Eυχαριστώ πολύ πάντως για την συμβουλή.
sa1901 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 3,5 ευρώ τον μήνα είναι παραπάνω. Που μένεις και υπάρχει αυτή η κατασταση με τα καλώδια του ΟΤΕ; :?: EDIT: Το είδα στο πρώτο σου post.
Deathstar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ego otan eixa vali phone spiti mou eixan vali feresixno kathos den eipirxe porta sto kafao meta apo 2 xronia zitisa nea grami ISDN kai mou lei o texnikos pou eirthe giati thelis nea grami kane auti ......leo afou einai me feresixno den... ma .. eixan pi ... no portes... kai.... mou lei zita na gini auti kai tha sou vroume porta sto kafao .......kai zitisa ISDN kai os dia magias vrethike porta sto kofao kai meta evala kai ADSL xoris prob.... en andithesi me ton father pou meni akrivos apo pano mou kai pefti se PCM kai den eixi oute anagnorisi klisis!!!!!!!!!
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 3' date='5 ευρώ τον μήνα είναι παραπάνω. Που μένεις και υπάρχει αυτή η κατασταση με τα καλώδια του ΟΤΕ; :?: EDIT: Το είδα στο πρώτο σου post.[/quote'] Mένω Σίνδο Θεσσάλονίκης:neutral: .Βοηθάει σε τίποτα αυτό?
sa1901 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Κυρίως από περιέργεια ρώτησα... Eίναι γεγονός πάντως, πως στις περιοχές έξω από τα αστικά κέντρα, οι γραμμές είναι εναέριες και με χρήση πολυπλεκτών.
deathlok Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 kanto isdn na telioneis me tous axristous.pcm feresixno einai to idio pragma kai den boroun na boun se isdn grammi(gia afto kai tha tin kaneis isdn). an perimeneis na skapsoune tha perimeneis gia poli poli poli (e entaksi to katalaves fantazomai) kairo.
giankyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 mono se PSTN ginetai na efarmostei to kolpo me ta pcm! dld yparxei PSTN kanonikia kai PSTN se pcm. oi ISDN grammes einai mia poiothta standard. pou shmainei pws ama ki otan baleis ISDN de 8a exeis kanena ma kanena peretairw problhma
davidcas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ναι η μονη λύση αφού είναι και "ευγενικότατοι" είναι να βάλεις ISDN. Θα σε βγάλουν από το pcm και θα ρίξουν άλλον επάνω... Aααακριβώς!! Έτσι το κανα κι εγώ πριν χρόνια γιατί δεν παλευόταν η κατάσταση με το φερέσυχνο. Έπιανα maximum 12Kbps και άκουγα ΕΡΑ2 όλη μέρα μέσα στην συσκευή (μη ρωτήσετε πως, δε ξέρω). Έκανα λοιπόν αίτηση για ISDN, και είδαν ότι είμαι στο φερέσυχνο, το οποίο ήταν καρφωμένο στον τοίχο του σπιτιού μου. Έφεραν λοιπόν ένα μακρύυυυ καλώδιο, και το πήγαν τοίχο-τοίχο μέχρι τον γείτονα. Έβαλαν αυτόν στο φερέσυχνο (Los Poulos) και έδωσαν σε μένα την γραμμή του. Μάλιστα για 2 ώρες είχα το νούμερό του, μέχρι να πάνε και να τα αλλάξουν. Τεσπα, απο τότε είμαι κομπλέ. Τώρα που έβαλα την DSL πήρα πάλι τα @@ μου γιατί δεν νομίζω να υπάρχει πιο μαμημένο DSLAM στην Ατιική.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Κι αν πάρω αύριο στον ΟΤΕ και μου πούν δεν γίνεται να βάλεις ISDN μπορώ να τους κάνω κάτι?Τι να τους πώ πως να αντιδράσω???Γιατί δημόσιοι υπάλληλοι είναι δεν τους πιάνεις πουθενά.Πάντως εγώ το τηλ. το έβαλα για το ίντερνετ δεν κάνω κλήσεις πολλές.
sa1901 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Αν σου πούνε ότι δεν γίνεται, το πιο πιθανό είναι ότι όντως δεν έχουν γραμμή να σου δώσουν (ούτε να πάρεις κάποιου άλλου). Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένεις ποτε ο ΟΤΕ θα κάνει επέκταση στο δίκτυο του και θα δεήσει να βάλει γραμμές στην περιοχή σου.
davidcas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Κι αν πάρω αύριο στον ΟΤΕ και μου πούν δεν γίνεται να βάλεις ISDN μπορώ να τους κάνω κάτι?Τι να τους πώ πως να αντιδράσω???Γιατί δημόσιοι υπάλληλοι είναι δεν τους πιάνεις πουθενά.Πάντως εγώ το τηλ. το έβαλα για το ίντερνετ δεν κάνω κλήσεις πολλές. Plzzz....τράβα μια φωτογραφία της κολώνας που λες και καν'την post στο forum
trelamenos84 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 oute isdn den ginetai na valeis,to exo psksei arketa,exo gnosto ston ote!tha soy poun na kaneis mia aitisi alla min perimeneis kati!mono meson ta katafera ego apo pcm na to allakso kai telika na valo dsl!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.