Προς το περιεχόμενο

Αντί για 400Μhz στα 333 ;;;;;

djargad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα λοιπόν κι εγώ μια ωραία πρωία να βάλω μνήμη που τρέχει στα 400mhz. Αντ'

αυτού ανακάλυψα ότι τελικά έτρεχε στα 333..

Το motherboard υποστηρίζει 400mhz και dual -channel, και απο την μνήμη που πήρα (2x512MB) αναγνωρίζει το dual - channel

Και θέλω να ρωτήσω.

ΑΝ αναλογιστούμε το γεγονός ότι το fsb του επεξεργαστή είναι στα 533, είναι λογικό να τρέχουν οι μνήμες και αυτές στα 333;;; ή μήπως κάτι δεν κάνω καλά

ΥΓ:έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του BIOS αλλά δεν έχει πουθενά ddr frequency ή κατι αντίστοιχο. Η mobo μου είναι ABIT IS7-E2

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

mpuuuxouxouxxoy :'(

Troubleshooting Tips for DDR-400 (PC-3200C25)

Here are some common tips that you should try before proceeding with a full technical support case.

My system supports DDR400 memory, but when I install my Corsair DDR400 module the system will not post.

Many systems will indeed support DDR 400 memory. However, if for example your system came with a 533 FSB CPU you may be limited to DDR333 memory until you upgrade your CPU to an 800 Front Side Bus (FSB) CPU provided your system will support a faster CPU. The following guidelines may help with this: If the FSB of your CPU is 400 For Intel and 100 MHz for AMD, the memory speed supports only DDR 266. If the FSB of your CPU is 533 For Intel and 133/166 MHz for AMD, the memory speed supports DDR 266/333 If the FSB of your CPU is 800 MHz for Intel and 200 MHz for AMD, the memory speed supports DDR 333/400

kai pou tha vrw twra p4 socket 478???

Δημοσ.

exei to e-shop northwood malista 2,8 kai to plaisio sta 3.0 prescott.

mia alh lysh ligo overclock sthn cpu sou,8a aneboun kai oi mnhmes etsi,apo 333 sta ~350 mhz.pantws den axizei ton kopo kai to xrhma gia nea cpu(180e) h diafora pou 8a deis 8a einai elaxisth.exw 2 pc me cpu 533 fsb kai ram 400 alla trexoun sta 333.mia xara einai kai etsi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...