antonl Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Σχετικά με τη σειρά των επεισοδίων, ρίξε μια ματιά κι εδώ αν θες. Αν και σωστά τα πε ο Praetorian
sheik Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Διαφωνω με το link στο ποτε πρεπει να δει κανεις το Razor. Ειμαι με αυτους που λεει στην παρενθεση οτι προτεινουν να το δεις μολις τελειωσει η 3η ,οταν και προβληθηκε δηλαδη και οχι στα μισα της 2ης.
Voodooman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ας βγάλω το φτυάρι. Κάποιος χριστιανός να με βοηθήσει, ξεκίνησα τη σειρά και δεν μπορώ να ξεκολλήσω!
Sellers Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ας βγάλω το φτυάρι. Κάποιος χριστιανός να με βοηθήσει, ξεκίνησα τη σειρά και δεν μπορώ να ξεκολλήσω! E καλό είναι αυτό. Όταν τελειώσει ζήτα βοήθεια.
ppetr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά θα περάσεις, εγω την ξαναειδα πρόσφατα ολοκληρη
pournaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ας βγάλω το φτυάρι. Κάποιος χριστιανός να με βοηθήσει, ξεκίνησα τη σειρά και δεν μπορώ να ξεκολλήσω! Το να σε ξεκολλησει καποιος απο αυτη τη σειρα, δεν ειναι βοηθεια, ιεροσυλια ειναι.
GIOVINCO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Από τις καλύτερες σειρές ever, ίσως η καλύτερη. Respect στο Star, που ενώ άλλα κανάλια διαφημίζουν καμια 50αριά φορές τη μέρα κάτι Greys Anatomy, αυτό έχει πάρει ήδη την 4η και τελευταία σεζόν από την καλύτερη ισως σειρά που έχει βγεί, δεν την έχει διαφημίσει ποτέ, και την μεταδίδει γύρω στις 5 το πρωί κάποια καθημερινή (δε θυμάμαι πότε το πέτυχα)
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Από τις καλύτερες σειρές ever, ίσως η καλύτερη. Respect στο Star, που ενώ άλλα κανάλια διαφημίζουν καμια 50αριά φορές τη μέρα κάτι Greys Anatomy, αυτό έχει πάρει ήδη την 4η και τελευταία σεζόν από την καλύτερη ισως σειρά που έχει βγεί, δεν την έχει διαφημίσει ποτέ, και την μεταδίδει γύρω στις 5 το πρωί κάποια καθημερινή (δε θυμάμαι πότε το πέτυχα) ελα ντε.και γω κατα τυχη επεσα στο BSG οταν το εδειχνε το Σταρ 5 η ωρα το πρωι.4η σεζον κιολας.δεν μπορω να καταλαβω την λογικη πισω απο τα καναλια.αγοραζουν σειρες χωρις να τις διαφημιζουν και τις βαζουν τα αγρια ξημερωματα; η ειναι τιποτα rips ετοιμα με ελληνικους υποτιτλους απο το ιντερνετ,και τα βαζουν τετοια ωρα για να μην τους παρει κανεις χαμπαρι τι κανουν; δεν θα μου φαινοταν περιεργο αν οντως συνεβαινε και αυτο.
GIOVINCO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 η ειναι τιποτα rips ετοιμα με ελληνικους υποτιτλους απο το ιντερνετ,και τα βαζουν τετοια ωρα για να μην τους παρει κανεις χαμπαρι τι κανουν; δεν θα μου φαινοταν περιεργο αν οντως συνεβαινε και αυτο. ΧΑΧΑΧΑ σωστός. Δεν το αποκλείω αν βάλουμε διάφορα δεδομένα κάτω άλλα τέλοσπαντων!
pournaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μπα, η prime time ζωνη για σειρες καλως η κακως απευθυνεται πιο πολυ σε γυναικες. Αρα στις 9-10 το βραδυ, ποια σειρα θα ειχε μεγαλυτερη τηλεθεαση, το BSG η ο εζελ;
Voodooman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ακόμη στα μέσα της 3ης σαιζόν και δεν θα ήθελα να μιλήσω ακόμη. Αλλά ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση: Πόσο πολύ πίνουν όλοι σε αυτόν το στόλο; Λογικά τουλάχιστον 3-4 πλοία του στόλου πρέπει να είναι αποκλειστικώς αποστακτήρια και να απασχολούν πάνω από το 1/5 του ενεργού πληθυσμού, μόνο για ξεδιψάει το πλήρωμα του Galactica. Φαντάζομαι τί θα πίνουν στα υπόλοιπα αστρόπλοια, που δεν έχουν και τόσες ευθύνες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.