ScarletK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 /scarletk casts ressurect on thread Είχα προσπαθήσει να το δω πριν 2 χρόνια, αλλά δεν είχα κολλήσει ιδιαίτερα, περίεργη διάθεση μάλλον. Το έπιασα το σκ -μιας και έχω όρεξη για scifi- και κόλλησα τρελά. Είδα ότι πιο πίσω αναφέρεται μια συγκεκριμένη σειρά για να το παρακολουθήσεις. Δυστυχώς όταν ξεκίνησα δεν έδωσα σημασία για το αν το miniseries ήταν πρώτο κτλ(ουγκ). Τουλάχιστον τώρα επαληθεύτηκαν οι υποψίες μου (ότι πρέπει να υπήρχε κάτι πριν το s1). Τέλος πάντων, γενικά από τις δύο σεζόν που είδα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τα κακά σε καμία περίπτωση δεν γυρνάνε την ζυγαριά .
oneofthem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το bsg ήταν top σειρά, αν δε σε χάλασε κάτι για 2 season δες το όλο imo ξέρει που πάει μέχρι το τέλος, δεν πετάει πολλά άσχετα πυροτεχνήματα και κουλές εκβιασμένες ανατροπές όσο οι άλλες σειρές, σε κάποια σημεία έχει κι ερμηνείες υψηλού επιπέδου (πχ από τον πρωταγωνιστή gaius) και είναι και war / sci fi βέβαια... που είναι ξεχασμένο, μετά τη χρυσή εποχή που αρπάξανε τα φράγκα κόπηκε το ρεύμα στο είδος.. ούτε ταινίες δεν κάνουν πια 'αρνητικά' είναι το low budget 3d ειδικά στις πρώτες season αλλά και στις υπόλοιπες επίσης ότι το δυνατό στοιχείο του, δλδ το συμπαγές σενάριο οφείλεται στο ότι υπήρχε ήδη από το παλιό bsg επίσης μία περίοδος είναι αρκετά πιο αδιάφορη κι αυτό γιατί παρακολουθείς αποκλειστικά τους guest πρωταγωνιστές, δε λέω περισσότερα για να αποφύγω spoiler για μένα μετράει περισσότερο το συμπαγές σενάριο οπότε μου άρεσε πολύ περισσότερο από τις άλλες σύγχρονες υπερπαραγωγές
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παντως ακομη και τωρα, δεν ειναι αργα να παρακολουθησεις τα miniseries, ουτε θα σε χαλασουν, ουτε θα μπερδευτεις, ισα ισα θα σου λυθουν αποριες. Εγω ετυχε να τη δω φετος το καλοκαιρι, και ξεκινωντας στο χαβαλε, κατεληξα να να την τελειωσω σερι σε διαστημα μιας βδομαδας (παει στραφι η αδεια). Βεβαια τελειωνοντας δεν με πειραξε καθολου που εφαγα με αυτο τον τροπο την αδεια. Για το εργο δεν εχω να πω πολλα, εχουν ειπωθει χιλιαδες πραγματα, για μενα ηταν απο τις πιο ολοκληρωμενες σειρες που εχω δει ακομη με στοιχιωνει το σημειο που η starbuck βαζει τη φωτογραφια της στον πινακα Μετα το τελος της τριτης σεζον καλο ειναι να δεις το Razor. Τα υπολοιπα webisodes δεν με συγκινησαν και πολυ, οπως και η τελευταια ταινια το the plan που δεν ειναι αλλο απο σκηνες της σειρας ραμμενες μεταξυ τους.
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 οπως και η τελευταια ταινια το the plan που δεν ειναι αλλο απο σκηνες της σειρας ραμμενες μεταξυ τους. Κάνεις λάθος για αυτό, το The Plan είναι κάτι που δεν έχει δείξει ποτέ στη σειρά και είναι από τη μεριά των Cylon, όπως και το Razor που είναι τα γεγονότα από την "άλλη μεριά" του battlestar Pegaus από όταν ξεκίνησε ο πόλεμος μέχρι που συναντηθήκανε με το Galactica.
privateer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 /scarletk casts ressurect on thread Είχα προσπαθήσει να το δω πριν 2 χρόνια, αλλά δεν είχα κολλήσει ιδιαίτερα, περίεργη διάθεση μάλλον. Το έπιασα το σκ -μιας και έχω όρεξη για scifi- και κόλλησα τρελά. Είδα ότι πιο πίσω αναφέρεται μια συγκεκριμένη σειρά για να το παρακολουθήσεις. Δυστυχώς όταν ξεκίνησα δεν έδωσα σημασία για το αν το miniseries ήταν πρώτο κτλ(ουγκ). Τουλάχιστον τώρα επαληθεύτηκαν οι υποψίες μου (ότι πρέπει να υπήρχε κάτι πριν το s1). Τέλος πάντων, γενικά από τις δύο σεζόν που είδα μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τα κακά σε καμία περίπτωση δεν γυρνάνε την ζυγαριά . Από την τρίτη σεζόν και μετά αρχίζει η κάθοδος Με αποκορύφωμα το φινάλε συναγωνίζεται αυτό του lost:devil:
whiteNinja Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 εχω χασει τον μπουσουλα, με τις ταινιες, τα pilot, τα mini series κτλ
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 http://www.episodeworld.com/show/Battlestar_Galactica_2003/season=all/english Εχω την εντυπωση ειναι κατατοπιστικο..
whiteNinja Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 http://www.episodeworld.com/show/Battlestar_Galactica_2003/season=all/english Εχω την εντυπωση ειναι κατατοπιστικο.. οντως ναι χαμος ευχαριστω
ScarletK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Από την τρίτη σεζόν και μετά αρχίζει η κάθοδος Με αποκορύφωμα το φινάλε συναγωνίζεται αυτό του lost:devil: Με ξενέρωσες τώρα . Τέλος πάντων ακόμα είμαι στο μήνα του μέλιτος οπότε θα δείξει. Τα webisodes τα είδα χτες, δεν νομίζω να ξεπέρασαν το μισάωρο συνολικά. Τώρα βλέπω το mini series aka αρχή και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα να έρθει η ώρα για το s3 (άτιμε privateer!).
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Κάνεις λάθος για αυτό, το The Plan είναι κάτι που δεν έχει δείξει ποτέ στη σειρά και είναι από τη μεριά των Cylon, όπως και το Razor που είναι τα γεγονότα από την "άλλη μεριά" του battlestar Pegaus από όταν ξεκίνησε ο πόλεμος μέχρι που συναντηθήκανε με το Galactica. Σαν σεναριο οντως ειναι διαφορετικο, αλλα στην πραξη το γεμιζει με πολλα κομματια απο την σειρα, και αυτο επεσημανα και δεν μου αρεσε τελικως, το κανει να φαινεται πιο πολυ σαν flashback παρα το τι ειναι (γνωμη μου παντα). Για το razor δε διαφωνω, ειναι αρκετα καλο και κατατοπιστικο για το τι εγινε παραλληλα μεα αυτα που ειδαμε.
sheik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Διαφωνω, η 3η σαιζον ηταν πολυ καλη και η 4η εξαιρετικη πλην πολυ λιγων επεισοδιων. Το φιναλε το βρηκα καταπληκτικο και συγκινητικοτατο. Ισα ισα για μενα οι 2 πρωτες σαιζον ηταν πολυ πιο αδυναμες με τα περισσοτερα fillers(γενικως το bsg εχει ισως τα περισσοτερα fillers που εχω δει σε σειρα).Κατα τα αλλα, η σειρα ειναι αριστουργημα. Υ.Γ Το Τhe Plan ηταν απαραδεκτο
oneofthem Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 συμφωνώ με τον sheik - νομίζω δλδ γιατί δεν θυμάμαι πολύ καλά, πάει καιρός
Tony_Montana Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ειπα να αρχίσω το Battlestar Galactica. Εκτός απο τις 4 κανονικές σειρές βρίσκω κατι Mini series, 2 ταινίες και αρκετά web episodes. αξίζει να τα κατεβάσω και αυτά, ή με τις κανονικές season είμαι κομπλε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Υπάρχουν ήδη topic για τη σειρά (το remake δηλ) πχ: http://www.insomnia.gr/topic/134279-battlestar-galactica-bsg/ (δεν ξέρω πόσο spoiler safe είναι βέβαια). To mini series είναι ο πρόλογος της σειράς όποτε χρειάζεται να το δεις. Τα webisodes είναι από 3 διαφορετικούς προλόγους. Ο ένας αφορά γεγονότα πριν την 3η season, ο δεύτερος γεγονότα πριν το "Razor" (movie) και ο τελευταίος γεγονότας πριν το δεύτερο μισό της 4ης. Τα προτείνω γιατί είναι σύντομα και βοηθούν στο σκηνικό που στήνεται (ή και επεξηγούν κάποια πράγματα). Οι δύο ταινίες είναι το Razor και το The Plan. Το Razor το βλέπεις πριν την 4η season (αν και χρονικά αναφέρεται σε πιο παρελθοντικό σημείο, περιέχει spoilers για την 3η season). To The Plan, το βλέπεις μετά το φινάλε. Λύνει κάποιες απορίες αλλά είναι σχετικά μέτριο (imho) και μοιάζει με επετειακό επεισόδιο παρά κάτι περισσότερο. Οπότε συνοψίζοντας δες τα όλα. Αλλα πρόσεξε τη σειρά που θα τα δεις.
Tony_Montana Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Υπάρχουν ήδη topic για τη σειρά (το remake δηλ) πχ: http://www.insomnia.gr/topic/134279-battlestar-galactica-bsg/ (δεν ξέρω πόσο spoiler safe είναι βέβαια). To mini series είναι ο πρόλογος της σειράς όποτε χρειάζεται να το δεις. Τα webisodes είναι από 3 διαφορετικούς προλόγους. Ο ένας αφορά γεγονότα πριν την 3η season, ο δεύτερος γεγονότα πριν το "Razor" (movie) και ο τελευταίος γεγονότας πριν το δεύτερο μισό της 4ης. Τα προτείνω γιατί είναι σύντομα και βοηθούν στο σκηνικό που στήνεται (ή και επεξηγούν κάποια πράγματα). Οι δύο ταινίες είναι το Razor και το The Plan. Το Razor το βλέπεις πριν την 4η season (αν και χρονικά αναφέρεται σε πιο παρελθοντικό σημείο, περιέχει spoilers για την 3η season). To The Plan, το βλέπεις μετά το φινάλε. Λύνει κάποιες απορίες αλλά είναι σχετικά μέτριο (imho) και μοιάζει με επετειακό επεισόδιο παρά κάτι περισσότερο. Οπότε συνοψίζοντας δες τα όλα. Αλλα πρόσεξε τη σειρά που θα τα δεις. να σε καλα ρε μαγκα . ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.