Προς το περιεχόμενο

Battlestar Galactica (BSG)

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω την πρώτη season αλλά στο πρώτο ξεκινάει με "previously on battle star galactica"!!

Νομίζω το πρώτο επεισόδιο λέγεται "33".

Μήπως δεν είναι η αρχή από κει που το ξεκινάω?Δεν το είδα βέβαια το επεισόδιο μπας και έκανα κανα λάθος.Όποιος ξέρει ας απαντήσει!

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0314979/

αυτο ειναι το πρωτο που θα δεις, και εγω ετσι την πατησα :P

Battlestar Galactica MiniSeries part 1 & 2

υπαρχει και σε hddvd με τελειο grain :

HD%20DVD%20warning.JPG

παντως το φιναλε της 3ης σαιζον και η διασκευη του all along the watchtower αρκουνε και απο μονα τους για να δεις την σειρα

gaius baltar for the win για εμενα παντως :D

Δημοσ.

Η σειρά που πρέπει να δεις τα επεισόδια είναι αυτή:

1. Mini Series

2. Season 1

3. Season 2

4. "Battlestar Galactica: The Resistance" Webisodes

5. Season 3

6. Razor Flashbacks Webisodes

7. Battlestar Galactica Razor

Απλά από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών.

Δημοσ.

Eίναι μακριαααααά ο Απρίλης. Ο κόσμος θέλει BSG, έχουμε δει το Razor και Crossroads πόσες φορές!!!

Με διαφορά από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές (ας ελπίσουμε ότι τα τελευταία επισόδεια δεν θα μας απογοητεύσουν), έχει ξεφύγει πολύ από το sci-fi. Είναι κατηγορία από μόνο του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά όντας άσχετος παρακολουθώ το forum όποτε μπορώ προσπαθώντας να καταλάβω που βλέπετε αυτές τις σειρές. Μ' έχετε σκάσει (και έχω περάσει ένα εμφραγμα ήδη). Βοήθεια, που μπορώ να τα δω και εγώ; Μπορώ να τα κατεβάσω; Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Και για άλλες σειρές/ταινίες τι γίνεται; Εδώ μιλάμε για πόρωση!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ειχα αφησει λιγο το Galactica(κατι καιρους δλδ),μλκια μου,καθως εβλεπα αλλα διαφορα,κ ειδα σχεδον τον δευτερο μισο κυκλο τωρα μαζεμενο,κ εχω να πω,πως το τελευταιο επεισοδιο ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ....Μου γκρεμισε τα παντα με ενα κλικ ,lost,pb,dexter(καλα,περιπου δλδ,dexter μεγαλη αγαπη),24,heroes,house md κτλ,τα παντα δλδ,τα ειδα ολα!!!!παιζει να εχω δει ηδη 5 φορες το επεισοδειο ως τωρα....αντε να αρχισει η τεταρτη σεζον,διοτι τρωω τα νυχια μου,δεν την παλευω μια!!!

Δημοσ.

Μία εβδομάδα έμεινε ακόμα, το άλλο Σάββατο τέτοια ώρα θα έχουμε πάρει τη δόση μας κανονικά.

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι έχουν κυκλοφορίσει 2 20λεπτα επισόδεια (Battlestar Galactica The Phenomenon & Battlestar Galactica Revealed) κάτι σαν περίληψη όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα και ένα σχολιασμό για σχεδόν ολους τους χαρακτήρες, τους συμαντικότερους δηλαδή.

Gaius Baltar ftw!

Δημοσ.
Μία εβδομάδα έμεινε ακόμα, το άλλο Σάββατο τέτοια ώρα θα έχουμε πάρει τη δόση μας κανονικά.

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι έχουν κυκλοφορίσει 2 20λεπτα επισόδεια (Battlestar Galactica The Phenomenon & Battlestar Galactica Revealed) κάτι σαν περίληψη όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα και ένα σχολιασμό για σχεδόν ολους τους χαρακτήρες, τους συμαντικότερους δηλαδή.

Gaius Baltar ftw!

Κ με Scott Ian απο Anthrax μεσα,respect!!!!:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...