Parasight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Γνωρίζεις να χειρίζεσαι ποντίκι, Windows και internet Explorer, σωστά; Ε χρησιμοποίησέ τα ντε Όσο για το 312, η Κυριακή πλησιάζει.. Και οι προσδοκίες είναι πια τεράστιες μετά από όλα όσα διαβάζουμε :roll:
tonypapadovic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μωρέ εγώ γνωρίζω αλλα οι ταχύτητες του sendspace είναι άστα να πάνε, 56k...
neofix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ασχετο! Αυτος ο Richard Hatch που εμφανηστικε στο 3ο επισοδιο της 1ης σεζον παιζοντας τον Tom Zarek, επαιζε και τον Apollo στην original σειρα! Μολις τον ειδα κατι μου θυμηζε ο π***της! Αληθεια... γιατι κανανε τον Starbuck γυναικα...;
Parasight Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ^Ε μη μου πεις ότι και η νέα Starbuck σου φέρνει και πολύ για γυναίκα τώρα :-P Μωρέ εγώ γνωρίζω αλλα οι ταχύτητες του sendspace είναι άστα να πάνε, 56k...Είναι η Tricia Helfer από το αμερικανικό Playboy του Φεβρουαρίου πάντως Να παίρνει σειρά η κυρία Grace Park παρακαλώ 8)
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 I know, i know το κατέβασα και ομολογουμένως....εντυπωσιάστηκα!
DimitRi_Del Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 I kaliteri seira fetos kai i monadiki pou den eixe oute ena episodeio mapa mexri twra (an eksereseis auto me ton agwna box). Kai exoume euxarista nea , h seira tha parei gia 4 season . yeah
Parasight Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ^Πολύ καλά τα λες εσύ! Η σειρά προχςράει φανταστικά, με τα πάντα δουλεμένα στην εντέλεια. Και το ότι ο 4ος κύκλος θα είναι 13 επεισοδίων και όχι 20, μόνο σαν συν το βλέπω. Γιατί σημαίνει no more fillers
DimitRi_Del Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Kai egw den exw para na simfonisw mazi sou Parasight Den exw dei ta palia Battlestar perimenontas na oloklirwthoun ta kainourgia, ante na teleiwsei na ta dw kai auta.
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Επιτέλους πήρε τα @@ μου η Starbuck, είχε γίνει πολύ κουραστική, καλά έκαναν και την καθάρισαν . Τα τελυταία 3 επισόδεια ήτανε λίγο βαρετά ή εμένα μου φάνηκε έτσι? Με το επόμενο να είναι η δίκη του Baltar, περιμένω ένα μπαράζ από γ@μάτ@ επισόδεια μέχρι το φινάλε.
tomcatakis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αν μπειται στο www. play.com εχει ολα τα galactica και τα παλια σε box set και τα καινουργια session.ακομα εχει και ενα galactica movie του 1978 με ελληνικους υποτιτλους φτηνα.Ειναι στην αγγλια αξιοπιστο με free delivery για ευρωπη.Εχω ψωνιση αρκετες φορες ειναι καλο,οπιος ενδιαφερεται ας το επισκευτη.καλημερα.
tonypapadovic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 To τελευταίο επισόδειο ήταν το καλύτερο εδώ και πάρα πολύ καιρό...
LL_NEO Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ρε σεις δεν παραείναι προφανές ότι ο χασοδίκης είναι Cylon?
tonypapadovic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μπουχαχαχαχαχχα, καλό Και αν δεν είναι; Στο τελευταίο δείχνει ότι είναι όλοι οι άλλοι παρά αυτός!
DimitRi_Del Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μπουχαχαχαχαχχα, καλό Και αν δεν είναι; Στο τελευταίο δείχνει ότι είναι όλοι οι άλλοι παρά αυτός! Εεεε? Καλό το προτελευταίο επισόδειο ,τώρα περιμένω να δω και το τέλος, αλλά γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.