DimitRi_Del Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Πολύ καλή σειρά,εγώ την βλέπω από πέρσι.Μόλις είδα και το 20 και μπορώ να πω ότι τα πήγε πολύ καλά και για φέτος. Μου θυμίζει πάρα πολύ Babylon5 (φανατικός,τα έχω δει όλα κ τις ταινίες!) αλλά πιο μοντέρνο.Έχει πολύ διαφορετικά εφέ από ότι έχομε συνιθίσει στον κιν/φο και σε σειρές,τα οποία είναι εξαίσια και δίνει πιο πολύ βάση στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και cylons παρά σε sci-fi stuff.Γενικώς είναι μια από τις αγαπιμένες μου σειρές.
qspock Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Είδατε μήπως το 20o επεισόδιο;;Πάρα πολύ καλό και σε αφήνει σε αγωνία.Πότε θα βγει η τρίτη season ξέρει κανείς;Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει! Οκτώβρη 2006
dk1210 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 sorry...me to 20 episodeio teleionei kai h season? 8a fao ta lyssaka mou! mas afhnei pali me to stoma anoixto...(ya osous exoun dei teleytaio episodeio season 1...)
The Crow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 sorry...me to 20 episodeio teleionei kai h season?8a fao ta lyssaka mou! mas afhnei pali me to stoma anoixto...(ya osous exoun dei teleytaio episodeio season 1...) Όντως μεγάλη η αναμονή και μεγάλη η αγωνία για το τι θα γίνει!
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μόλις τελείωσα την πρώτη σαιζόν, πολύ καλή σειρά. Οι σκηνές δράσης στο διάστημα και οι μάχες είναι καταπληκτικές για τηλεοπτική σειρά (και όχι μόνο) και η μουσική κάλυψη πολύ καλή. Η υπόθεση και οι χαρακτήρες ενδιαφέροντες αν και δεν μου άρεσε η θεολογική-ντετερμινιστική πλευρά που παίρνει το σενάριο απο τη μέση της σαιζόν και μετά. Περιμένω να δώ την δευτερη σαιζόν.
silencer51 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Πραγματικά κορυφαία σειρά! Μαζί με το Firefly του Whedon ειναι για μένα οι καλύτερες scifi σειρές των τελευταίων ετών... Μπράβο στον Ron Moore!
Billy the Greek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά υποτίτλους που θα βρω για το galactica?
Billy the Greek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά, υποτίτλους για το Galactica που θα βρω;
gbras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 ontos poli kali seira. bebaia to teleutaio episodio einai kapoos koufo na kataliksoun se ayti tin katastasi ksafnika alla apo tin alli auksanei to drama stin seira kai mallon tha pesoun polles pistolies stin triti season....
gbras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 kali seira einai kai to threshold to opoio kai auto teleiose to proto season..
nmour Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το παρακολουθώ ανελλιπως.... Είναι πάρα πολύ καλό. Οντως περισσότερο είναι prequel παρά remake... Αντε να έρθει ο Οκτώβρης να δούμε τι θα γίνει παρακάτω !
nmour Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Σύμφωνα με πληροφορίες στο ίντερνετ και μετά από την συνέντευξη του David Eick σε επίσημο tv blog διέρρευσαν τα εξής : - Μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν ένας από τους πιο βασικούς χαρακτήρες της σειράς θα "αποχωρήσει" , δηλ δεν θα είναι στην συνέχεια (εαν φυσικά αποφασιστεί) στην 4η σεζόν. - Ενα από τα καινούργια στοιχεία της 3ης σεζόν θα είναι να αποκαλυφθεί στο κοινό πως λειτουργεί το σύστημα της κοινωνίας των Cylons καθώς και κομμάτια της τεχνολογικής τους εξέλιξης δείχνοντας πλάνα "μέσα" στα μεγάλα Base Ships. Αυτό ίσως να ξεκινήσει από το Επισόδιο 4 και μετά. - Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινά με το πως είναι η κατάσταση μερικούς μήνες μετά το ότι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν. - Ενας καινούργιος χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του περίπου στο Επεισόδιο 7 και θα είναι κάποιος γνωστός του Adama και του Tigh, κρατώντας κάποιο σκοτεινό μυστικό που σκιάζει το παρελθόν του Admiral Adama... Ελπίζω να μάθω νεότερα και να σας τα πω...
LL_NEO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 μετά απο 5 σεζόν 24, alias 1,5 σεζόν Prison Break 2,5 σεζόν Lost πραγματικά πίστευα ότι cliffhanger δε μπορεί να με αφήσει πλέον με την τσαπού στο χέρι. Σήμερα διαψεύστηκα και γαμώ την τρέλα μου καινούργιο έχει σε 5 βδομάδες... (Αλλά βέβαια σε 2 βδομάδες έχει Jack... οπότε να μου)
DimitRi_Del Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Το καλύτερο cliffhanger ήταν το τέλος της δεύτερης σεζόν. Το χτεσινό επισόδειο θα το δω αργότερα και θα σου πω. Αν εξαιρέσουμε το προϊγούμενο επισόδειο που ήτανε απλά για είναι, η καλύτερη σεζόν είναι η φετινή.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ΡΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΛΕΜΕ!!! ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ R. D. Moore Material Defender 1032
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.