Fan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει στο Zone Alarm ότι ένα πρόγραμμα που λέγετε Issas.exe προσπαθεί να συνδεθεί κάπου. Φυσικά εγώ πατάω deny. Κοίταξα στα internet αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αλλού λέει ότι είναι ιός αλλού ότι δεν είναι, κάπου έχω μπερδευτεί. Ξέρει κανένας να με βοηθήσει;
dimokritos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 http://www.processlibrary.com/ dokimase na to psakseis edo...
Panos83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Kαντο deny και δοκιμασε να κανεις scan για spyware και Virus.Δεν ειναι ιος,ειναι αρχειο συστηματος που σχετιζεται με τους τοπικους και την τοπικη πολιτικη ασφαλειας,αλλα μπορει να εχει χτυπηθει απο ιο.
EKTELESTES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Einai arxeio systhmatos, alla yparxei k enas ios o opoios ekmetalleuetai thn onomasia tou arxeiou! To kanoniko arxeio twn windows legetai Lsass.exe, enw o ios legetai isass.exe. Epeidh omws se kefalaia grammata fainontai sxedon to idio, dhl: lsass.exe to arxeio twn win kai Isass.exe o ios, syxna ginetai berdema. Gia na sou zhtaei na syndethei me to net, einai trojan 99%. K apo oti vlepw to grafeis me kefalaio I esy, opote 100% o ios einai. Molis trekseis ena antivirus tha ton vrei kateuthian.
Fan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Exo kanei scan me to Norton prin 3 meres kai den vrike tipota. Tha xanakano pali simera. Elpizo na min mou dimiourgise kapoio provlima.
blueviper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Αν έχεις χτυπηθεί από ιό, δεν αποκλείεται να έχει απενεργοποιήσει μέρος της λειτουργικότητας του antivirus και να μπαίνει σε stealth mode. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις το σύστημα είτε μέσω dos, είτε με κανένα online scanner.
EKTELESTES Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 vale kaspersky, tha ston vrei amesws.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.