spkr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Sas dinw ena bootleg download. Pros tous axrhstous/axrhstes pou tha arxisoun na mixoklaine oti eimai paranomos,diabase ta rules kai loipes paparies: This is a bootleg den einai official release gia auto moko. This is legal shit. To live einai encoded sta 256kb kai exei apisteuth poiothta. Tha xreiastei na katebasete kai ta 2 parts gia na kanete extract to rar exei password kai einai spooker Enjoy http://rapidshare.de/files/13749201/pro.part1.rar.html http://rapidshare.de/files/13749380/pro.part2.rar.html SpookeR ps: An yparxei antapokrish tha anebasw kai ena deutero bootleg Live At Pukkelpop Festival 2005
hugelacky Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Mate καλύτερα να μην είσαι τόσο απότομος γιατί χάνεις το δίκιο σου. :wink: Tα bootlegs εννοείται ότι δεν είναι παράνομα (αφού δεν υπάρχει καν cd έτσι ώστε να χάνει κάποια δισκογραφική από την "παράνομη διακίνησή" του). Thanks για το υλικό, το έβαλα να κατεβαίνει! :wink:
spkr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Mias kai eida oti yphrxe mia mikrh antapokrish anebasa kai to deutero bootleg Live At Pukkelpop Festival 2005 to rar exei password kai einai spooker Enjoy http://rapidshare.de/files/13801021/prolive.rar.html Perimenw entypwseis kai gia ta dyo.
Innersense Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Mate καλύτερα να μην είσαι τόσο απότομος γιατί χάνεις το δίκιο σου. :wink: Tα bootlegs εννοείται ότι δεν είναι παράνομα (αφού δεν υπάρχει καν cd έτσι ώστε να χάνει κάποια δισκογραφική από την "παράνομη διακίνησή" του). Thanks για το υλικό' date=' το έβαλα να κατεβαίνει! :wink: [/quote'] Χωρίς να θέλω να γίνω εκνευριστικός αφού καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον spkr για την ευγενική του κίνηση να μοιραστεί τα αρχεία μαζί μας, θα ήθελα να αναφέρω ότι η ¨παρανομία¨ πράττετε εξ αρχής κατά την ώρα της ηχογράφησης, αφού τα περισσότερα εισιτήρια συναυλιών αναγράφουν πάνω τους ότι ¨απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση ή η ηχογράφηση τμήματος ή ολόκληρης της συναυλίας κλπ κλπ¨. Σαν σωστή βιομηχανία που είναι έχουν φροντίσει να έχουν ασφαλιστικές δικλίδες και αν και τώρα την εποχή των εξελιγμένων κινητών τα πράγματα έχουν γενικά εκφυλιστεί στις συναυλίες, παλιότερα έχει τύχει άπειρες φορές να γίνουν μαζί με φίλους μου τρελοί τσαμπουκάδες με σεκιουριτάδες που πήραν γραμμή ότι είχαμε κασετοφωνάκι (και minidisk αργότερα). Θανκς ρε φίλε πάντως ειδικά για το πρώτο set, έχω δει τους Prodigy 3 από τις 4 φορές που έχουν έρθει Ελλάδα και ειλικρινά η αλλαγή που είχαν στον ήχο τους από το 95 και μετά ουδέποτε με εξέφρασε και μάλλον με απογοήτευσε μακροπρόθεσμα σαν ακροατή τους αφού τελικά δεν οδήγησε πουθενά...
spkr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Χωρίς να θέλω να γίνω εκνευριστικός αφού καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον spkr για την ευγενική του κίνηση να μοιραστεί τα αρχεία μαζί μας' date=' θα ήθελα να αναφέρω ότι η ¨παρανομία¨ πράττετε εξ αρχής κατά την ώρα της ηχογράφησης, αφού τα περισσότερα εισιτήρια συναυλιών αναγράφουν πάνω τους ότι ¨απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση ή η ηχογράφηση τμήματος ή ολόκληρης της συναυλίας κλπ κλπ¨. [/quote'] to bootleg einai arisths poiothtas kai amfiballw oti egine apo me eggrafh apo akroath. Opote auto me to eishthrio pou les einai mallon akyro. ps : oi synaulies twn prodigy sthn ellada htan poly metries. Kamia sxesh me tis synaulies pou kanoun edw agglia.
laokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 epeidh ayrio vazw sklhro kai tha ta katevasw...ti esti spooker??
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 epeidh ayrio vazw sklhro kai tha ta katevasw...ti esti spooker?? spooker είναι ο spkr... απλά το spooker ήταν ένα απ' τα username του πριν γίνει ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.