sotris99 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 και 6 ευρώ η ΕΡΤ (υποχρεωτικά), βάλτε και το ΦΠΑ... :neutral: H κοπελιά έχει δίκιο!!!
Alt3rnative Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ego pantos xoris nova de tha eixa logo na do tv.Giati apla de tha mporousa na dw mpala, polla mousika kanalia kai tainies!NA dw ti?Ton arnaoutoglou tin kiriaki i to fame story?Ase plirono 50 euro kai pernao tin ora mou.A kai na mi ksexaso ta Discovery, Animal, National kai History Channel pou mporo na kolliso epi wres!
qspock Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια γιατι λετε οτι πληρωνετε 50? Αν το θελετε στρογγυλο, η στρογγυλοποιηση του 55.40 ειναι 60 ευρουλακια. Το μηνα! Καλη χρυση, αλλα βρειτε μου αλλη χωρα με δουφορικο πακετο των 60 ευρω, και σας βαζω στοιχημα οτι παρεχει και ...αισθησιακο μασαζ εκτος απο τις αναλογες ταινιες
sotris99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ego pantos xoris nova de tha eixa logo na do tv.Giati apla de tha mporousa na dw mpala, polla mousika kanalia kai tainies!NA dw ti?Ton arnaoutoglou tin kiriaki i to fame story?Ase plirono 50 euro kai pernao tin ora mou.A kai na mi ksexaso ta Discovery, Animal, National kai History Channel pou mporo na kolliso epi wres! Σκλάβοι της τηλεόρασης...
vamour Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Loipon as sas katathesw kai tin dikia mou istoria gia na deite poso xeftilismeni einai i ... moni sindromitikh tileorasi pou exoume. Loipon agorazw to sindromitiko paketo to trimino kai dinw ena poso pou den thimamai twra) kai erxetai oxi me to peras tou triminou alla sta misa tou trou mina eidopoisi oti prepei na plirwsw ton mina pou erxetai(20 meres pio prin diladi ) gia na min to kopsoun ekeini tin stigmi...!!! Paw ston germano kai tous lew poso exei o misos dekemvris kai olas o genaris etsi wste na ta dwsw gia na plirwsw pali gia ton flevari o tipos mou leei 72 eyrw kai tha exw kai ton genari. 12 genari mou to kovoun..exalos pairnw til(to opoiop den einai xwris xrewsi alla 210...) kai vgainei mia kopela kai tis lew giati den exw nova enw exw plirwsei gia olo ton mina ton ianouario mou leei oti ipoleiponati akomi 27 eyrw gia na kleisei oganaris...kai ekei trelenomai kai tis lew giati thelei akomi 27 eyrw giati ws gnwston 27 kai 72 = 99 eyrw pragma pou kaliptei kata poli ton ianouario.epeidi mallon oute ekeini mporouse na mou exigisei to paralogo tou pragmatos kai ystera apo kamia 20aria dika tis: "egw xerw mono oti xrwstate 27 eyrw .... " to afisa kommeno kai emeina me to piato kai tera oti pianw doriforika. kai rwtaw: Giati den vazoun ta kanalia ta ellinika stin platforma tou hellas sat etsi wste na mporoume na vlepoume kai emeis pou den ta pianoume me allo tropo.ayto den einai paranomo kai kataxristiko? kai apantaw : giati etsi goustaroun...! afou loipon aytoi etsi goustaroun etsi loipon kai egw ekopsa tin tv maxairi. tis yperxrewseis kai ta ntavatzilikia pote den ta ithela . ena mono tha pw kai kleinw stin voulgaria filaraki mou exei me 20 eyrw kalwdiaki dsl kai dwrean wres se tilefwna to mina.fantasou na edine ta 55 ta dika mas .... to m..i sto piato tha tou to fernane kathe mesimeri kai vradi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.