IKARIWTHS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 παιδια εχω εναν powerbook 12 και σκευτομαι να αγορασω ενα 2ο 19ari tft monitor για να μπορω να δουλεψω καποια προγραμματα,αλλα και για να βλεπω ταινιες κτλ. η ερωτηση μου ειναι αν γινετε να εχω το monitor σε μεγαλυτερη αναλυση απο τα 1024#768 του powerbook ,η εστω αν κανω expand αντι για clone να μπορω να εχω και στο monitor το dock και τον finder,ετσι ωστε να μπορω να δουλεψω μονο με την 19αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Απ'ότι ξέρω (χωρίς να το έχω δοκιμάσει), το PowerBook μπορεί να κάνει expand σε εξωτερική οθόνη, μπορεί να ανεβάσει μεγαλύτερη ανάλυση σε εξωτερική οθόνη και μπορεί (χρησιμοποιώντας την ως κύρια) να εμφανίζει το dock στην εξωτερική οθόνη. Μπορεί ακόμα και να δουλεύει ως desktop Mac αν συνδέσεις εξωτερική οθόνη και πληκτρολόγιο/ποντίκι - οπότε δεν δουλεύει η 'εσωτερική' οθόνη του. Κανονικά τα iBook δεν έχουν τις παραπάνω δυνατότητες - γίνεται όμως ένα patch-άρισμα και παίζουν κι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.