DIMERR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Paidia tous pira tilefwno kai perimenw na me paroun tilefwno apo tin texniki ipostiriksi gia na mou poun an kai pws tha ginei i allagi. @gtsamour kai kaijojos170304:to linksys pou eixate sas to zitisan prwta gia texniko elegxo?giati emena etsi mou eipan
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μου ειχαν πει να το στειλω για τεχνικο έλεγχο αλλα επεμεινα οτι το router δεν ειναι χαλασμενο οποτε δεν χρειαζεται. Τους είπα οτι είναι θεμα συμβατότητας με το dslam της περιοχης μου και το παραδεχτηκαν.Αρα ο τεχνικος ελεγχος δεν είχε καμια εννοια. Τους μιλησα λιγακι αγρια και πηραν μπρος τελικα.
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 gtsamour: Το ίδιο ακριβώς έκανα κ εγώ με forthnet και πήρα το D-Link G664T. Πολύ καλύτερο από LinkSys (τουλάχιστον από αυτά που έδινε η 4νετ) και με ένα πατσαρισματάκι που έχει ανέβει στο adslgr δεν μπουκώνει πλέον κ πετάει! Α και στο Wi-Fi απροβλημάτιστο. (Έχω ένα PC' date=' ένα Laptop με NetGear και ένα wireless print server Belkin).[/quote'] Τι πατσαρισματακι εννοεις για πες γιατι δεν το εχω ακουσει. Τι ακριβως κανει αυτο?
FELIX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Τι πατσαρισματακι εννοεις για πες γιατι δεν το εχω ακουσει. Τι ακριβως κανει αυτο? ayto http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30551
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πολυ καλο φαίνεται. Θα το δοκιμασω μολισ παω σπίτι και μετα θα κανω post να σας πω
gtsamour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 gtsamour: Το ίδιο ακριβώς έκανα κ εγώ με forthnet και πήρα το D-Link G664T. Πολύ καλύτερο από LinkSys (τουλάχιστον από αυτά που έδινε η 4νετ) και με ένα πατσαρισματάκι που έχει ανέβει στο adslgr δεν μπουκώνει πλέον κ πετάει! Α και στο Wi-Fi απροβλημάτιστο. (Έχω ένα PC' date=' ένα Laptop με NetGear και ένα wireless print server Belkin).[/quote'] Ποια ασύρματη κάρτα δικτίου NetGear εχεις? Μήπως μια φθηνή που δίνει το πλαίσιο με 30Ε? Σκέφτομαι να την πάρω αν μου πεις οτι συνεργάζεται καλά με το Dlink
DIMERR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Loipon paides ola kilisan omala telika.Me piran tilefwno kai mou eipan na paw apo ta kentrika na mou dwsoun to d link G604T.Tous edwsa to palio kai ola ok!twra serfarw me to d link!
DIMERR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 capthookb thanx Molis dokimasa ena torrent me 26 seeds kai den epese i sindesi.Sto linksys epefte amesws meta tous 20 idika tis wres aixmis(diladi mesimeri apogeyma kai bradi). Osoi exete provlima me to linksys pantws min kollwsete apaitiste allagi.H kopelia sti forthnet(itan kai omorfoula) mou eipe oti exoun sinithisei pleon stis allages twn linksys kai genika tous bgike poli mapa ayto to router!
FELIX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 to 604t-664t den kanei pote aposyndesh.apla meta apo merikes wres se torrent isws mpoukwsei.ta torrent bebaia 8a synexisoun na katebainoun kanonika,alla den 8a anoigei oute mia selida.h lysh eunai to pach pou anaferete parapanw
gtsamour Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον παιδια στο site ftp.dlink.de υπαρχει ενα firmware για το G604T που δεν έχει κανένα αλλο. Το filename ειναι DSL-G604t_fw_revALL_200b01t01eu20050930_ALL_en_050930 και είναι αρκετα ανανεωμενο το menu του. Release NOTE>: 1. Fix DMZ issue. 2. Fix IGMP package flood. 3. More than 15 rules in Advanced/Filter and Advanced/Bridge Filter. 4. Adjust parameters to avoid the lack of NAT sessions issue while using P2P Μπορεί να μην χρειάζεται πια το πατσακι αν και δεν το δοκιμασα ακομα Σημειωση : Δεν μου δουλεψε με την πρωτη το upgrade. Εχει δικο του προγραματακι που κανει την αναβαθμιση και δεν το κανει απο το menu του router. Επαθα μια πλακα γιατι δεν αναβε το λαμπακι του DSL μετα και δεν εμπαινε στο menu του router. Προφανως κατι δεν ειχε παει καλα. Εβαλα ομως το corrupt firmware mode τη δευτερη φορα και ολα μια χαρα.
DIMERR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Apoti katalaba pantws i neoteri ekdosi f/w einai i V1.00B02T02.EU.20050815 ara mallon den tha ofelei iauti pou les gtsamour
gtsamour Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Apoti katalaba pantws i neoteri ekdosi f/w einai i V1.00B02T02.EU.20050815 ara mallon den tha ofelei iauti pou les gtsamour Απο που και ως που η V1.00B02T02.EU.20050815 ειναι νεωτερη της 050930???? Την τελευταια φορα που κοιταξα ο Σεπτέμβριος ήταν μετά τον Αύγουστο. Εκτος των αλλων το f/w στο οποιο και αναφέρομαι είναι v2.00...
Jojos170304 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Παιδιά καλημέρα κ sorry για την απουσία αλλά αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα με τους σκληρούς κ ήμουν σε διαδικασία GetDataBack. gtsamour η κάρτα (USB στικάκι) είναι η NETGEAR WG111v2 κ η τιμή κάπου εκεί που είπες από ΠΛΑΙΣΙΟ. Μια χαρά δουλεύει. Επίσης το πατσάκι είναι κορυφαίο, κάνεις τσεκ όπως αναφέρεται στο link που σου δίνει ο Felix. Το firmware αναβαθμίζει το DLink σε ADSL2-2+ δεν ξέρω όμως αν δουλεύει και για το 664 (over ISDN)
aGka8l Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 pedia opws to fantazomuna imi idi 5 wres mesa ke oi aposindesis oso parakolou8usa itan 3 oxi se torents se dc++ / limwire / rapidshare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.