Προς το περιεχόμενο

arketa me ayto to router!!

DIMERR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon arketa anextika auto to linksys wag354g.Kanei sinexeia aposindeseis sta torrents otan ta seeds ipervenoun ta 20.To provlima den lithike oute me to firmware upgrade

Thelw na agorasw ena kainourio aksiopisto router pou einai testarismeno oti den kollaei stis polles anixtes taytoxrones sindeseis.Den me endiaferei kai an den einai wireless aplws thelw na einai aksiopisto kai oso to dinato pio grigoro!AKouw tis protaseis sas

eyxaristw

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου αν το πηρες με adsl in a box plus της forthnet, πρηξε τους τα @@ να στο αλλαξουν με αλλο. Δεν ειναι δικο σου λαθος αν δεν ειναι συμβατο με τα dslam του οτε και κανει αποσυνδεσεις. Ας προσεχαν.... Εγω αυτο εκανα και μου εστειλαν με courier ενα D-Link G604T (PSTN) που ειναι ΑΨΟΓΟ.

Δημοσ.

Επειδή έχω το 9108 από το οποίο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος,θα σου πρότεινα χαλαρά το Zyxel,μπορεί να είναι λίγο πιό αργό αλλά είναι πολύ πιό σταθερό.

Δημοσ.
Φιλε μου αν το πηρες με adsl in a box plus της forthnet, πρηξε τους τα @@ να στο αλλαξουν με αλλο. Δεν ειναι δικο σου λαθος αν δεν ειναι συμβατο με τα dslam του οτε και κανει αποσυνδεσεις. Ας προσεχαν.... Εγω αυτο εκανα και μου εστειλαν με courier ενα D-Link G604T (PSTN) που ειναι ΑΨΟΓΟ.

to palio sto zitisan piso?

Δημοσ.

Ναι το παλιο το πηρε πισω το courier που εφερε το D-Link. Εφτασα ομως λιγο στα ακρα για να μου το αλλαξουν. Αφου ολο μου ελεγαν οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο για να κανονισουμε την αλλαγη και κανεισ δεν επαιρνε, εστειλα ενα mail που τους ελεγα οτι αν την επομενη δεν λυνοταν το θεμα θα εκανα καταγγελια στο INKA. Περιττο να πω οτι την επομενη μερα το ειχα το D-Link.

Δημοσ.
Ναι το παλιο το πηρε πισω το courier που εφερε το D-Link. Εφτασα ομως λιγο στα ακρα για να μου το αλλαξουν. Αφου ολο μου ελεγαν οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο για να κανονισουμε την αλλαγη και κανεισ δεν επαιρνε, εστειλα ενα mail που τους ελεγα οτι αν την επομενη δεν λυνοταν το θεμα θα εκανα καταγγελια στο INKA. Περιττο να πω οτι την επομενη μερα το ειχα το D-Link.

wrea FAsi to d link ine analogo to linksys i xirotero?enow oxi stis aposindesis alla stin liturgia etc!ine wireless?

Δημοσ.

Θεωρειται γενικά ισαξιο του Lynksys 354g ισως λίγο καλυτερο. Επίσης είναι και λιγο πιο ακριβό. Για wireless δεν μπορώ να σου πω γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει σαν ασύρματο αλλα έχω διαβάσει πως είναι πολύ καλό. Οσο για τα υπόλοιπα, δεν κανει καθόλου αποσυνδέσεις ούτε σε p2p ούτε γενικότερα. Το έστησα πολύ γρήγορα και εύκολα.

Δημοσ.

Αν θες να περιμένεις λίγο, μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Δες αν θες και το αντίστοιχο topic στο adslgr

Έχουμε στείλει αρκετοί δυσαρεστημένοι κάτοχοι του εν λόγω router email παραπόνων στην Linksys και περιμένουμε νέο firmware. Ήδη σήμερα βγήκε ένα update για ISDN.

Αν θες στείλε κι εσύ ένα email. Όσο πιο πολοί τόσο πιο καλά.

Δημοσ.

gtsamour: Το ίδιο ακριβώς έκανα κ εγώ με forthnet και πήρα το D-Link G664T. Πολύ καλύτερο από LinkSys (τουλάχιστον από αυτά που έδινε η 4νετ) και με ένα πατσαρισματάκι που έχει ανέβει στο adslgr δεν μπουκώνει πλέον κ πετάει!

Α και στο Wi-Fi απροβλημάτιστο. (Έχω ένα PC, ένα Laptop με NetGear και ένα wireless print server Belkin).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...