Προς το περιεχόμενο

USB Wireless LAN

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
search ekana file mou hexstatic alla epidi eise ke poli mlkas ti na po des apo pan oeine wireless alla me usb xoris kalodio des to ligo eine [b']USB[/b]

Mathe na grafeis re tsoutseki, na katalabainoume kai emeis ti les.

Δημοσ.

Dark-Shadow, και τι διαφορά νομίζεις πως έχει το usb wireless από τα υπόλοιπα wireless (πχ pci) στο σετάρισμα? Αυτά που είπε ο HexStatic και StavrosD για το ad-hoc ισχύουν μια χαρά.

Υ.Γ. Ας προσέχουμε και λίγο τη γλώσσα μας, εε?!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ προσέξτε λίγο τις εκφράσεις σας, δεν είναι ανάγκη να γίνεται πεδίο μάχης το forum.

Και ένα search δεν βλάπτει. Το wireless είναι wireless, είτε αυτό είναι σε USB είτε σε κάρτα PCI.

Δημοσ.

file m exw kanei auto pou 8es... to usbaki tis netgear einai teleio .. apla ega8istas to software kai paizei kateu8eian .. dn xrisimopoiei windows drivers .. exei polu kalo interface apo to opoio mporeis na valeis epitopou to encryption key eite se 64 eite se 128 bit kai na to kanei decrypt ...

xtupa to polu kali lusi an dn exeis wireless karta ...

Δημοσ.

Αυτό το netgear πήρα προχθές από ένα φίλο μου για να δω την χαμηλή εμβέλεια για την οποία γκρίνιαζε. Διαβάζοντας την εύκολη εγκατάσταση που αναφέρετε δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το δισκάκι ή το μαραφέτι στην δικιά μου περίπτωση. Δοκίμασα σε 3 υπολογιστές αλλά τζίφος. Βαζω το δισκάκι, εγκαθιστώ drivers & utility, μετά συνδέω το netgear και βγάζει τα κλασικά, ευρέθηκε νεό υλικό, εγκαταστάθηκε κανονικά χωρίς όμως να διαβάσει ότι είναι netgear, και μετά μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία της usb συσκευής την οποία βλέπει ως άγνωστη συσκευή. Δοκίμασα να εγκαταστήσω χειροκίνητα τους drivers αλλά δεν βλέπει ικανούς drivers ούτε για τα xp oύτε για τα 98άρια. Τι λέτε να φταίει; Το δισκάκι ή το netgear;

Δημοσ.
Αυτό το netgear πήρα προχθές από ένα φίλο μου για να δω την χαμηλή εμβέλεια για την οποία γκρίνιαζε. Διαβάζοντας την εύκολη εγκατάσταση που αναφέρετε δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το δισκάκι ή το μαραφέτι στην δικιά μου περίπτωση. Δοκίμασα σε 3 υπολογιστές αλλά τζίφος. Βαζω το δισκάκι, εγκαθιστώ drivers & utility, μετά συνδέω το netgear και βγάζει τα κλασικά, ευρέθηκε νεό υλικό, εγκαταστάθηκε κανονικά χωρίς όμως να διαβάσει ότι είναι netgear, και μετά μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη λειτουργία της usb συσκευής την οποία βλέπει ως άγνωστη συσκευή. Δοκίμασα να εγκαταστήσω χειροκίνητα τους drivers αλλά δεν βλέπει ικανούς drivers ούτε για τα xp oύτε για τα 98άρια. Τι λέτε να φταίει; Το δισκάκι ή το netgear;

poia akrivws ekdosi exeis ?? v1 i v2 ? an einai trava sto site tis netgear kai katevase tous neous drivers ..

Δημοσ.
poia akrivws ekdosi exeis ?? v1 i v2 ? an einai trava sto site tis netgear kai katevase tous neous drivers ..

Τελικά πρέπει να τα έφτυσε το netgear γιατί ούτε στον υπολογιστή που ήταν παλαιότερα εγκατεστημένο δεν το έβλεπε όταν το συνέδεες. Περαστικά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...