Προς το περιεχόμενο

I need computer lessons!

PUPPY DOGG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ έχω να πω ότι σε 2 μέρες δεν θα μάθεις ούτε να φτιάχνεις ιστοσελίδες' date=' ούτε να προγραμματίζεις.. Χρειάζεται μια εμπειρία πάνω σε αυτό.. Να ξεκινήσεις από τα βασικά, να τρίβεσαι με το αντικείμενο (λέμε τώρα, όχι να πάρεις το βιβλίο και να τρίβεσαι..) Να κοιτάς και άλλους κώδικες και να μαθαίνεις από αυτούς.. Έτσι είναι σα να λες σε κάποιον να σου βάλει στο κεφάλι κάτι.. Τι υπολογιστές θα μάθεις αν άλλος κάνει τη δουλειά για σένα?

Ξεκίνα εσύ, βρες κάτι, κι ύστερα ζήτα και καμμιά γνώμη, αλλά όχι πως που γιατί και όλα στο σακί... Αυτά είναι ημίμετρα..

Όσο για το φορουμ ΜΑΣ (όλων), μπορείς να βρείς απ'όλα, λύσεις-απαντήσεις-απορίες αλλά κυρίως ένα έναυσμα για ν'ασχοληθείς.. Αν κάποιος το θέλει εδώ και τώρα, υπάρχουν καθηγητές που κάνουν αυτή τη δουλειά...[/quote']

Θα πάρω τα βιβλία θα αρχίσω από τα πολύ βασικά και θα προσπαθήσω να λύσω όλες τις απορείες μου από εδώ μέσα θα αρχίσω από τα βασικά δεν περιμένω να μου βάλουν γνώσεις στο κεφάλι αλλά όλοι μπορούν να με βοηθίσουν από την πλευρά εμπειριών... αλλά PC έχω δώξα τον Θεό... θα αποκτίσω και δική μου...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αδερφή σου που σπουδάζει, Πάτρα ή Ξάνθη? γιατί οι ηλεκτ. μηχ. υπολογιστών που ξέρω εδώ Ξάνθη απο προγραμματισμό δεν μαθαίνουν και πολλά. Έχουν μερικά μαθήματα c++, κτλ αλλά πολύ θεωρητικά. Καλύτερα να ασχοληθείς μόνος σου πρακτικά παρά η γενική θεωρία..

Δημοσ.
Μήπως ξέρετε καμιά ιστό για το πώς στήνω κανα pc?(ή απλώς καμιά συμβουλή/γνώση)

Σε αυτό το site μπορεις να δεις πως στήνεται ένας Η/Υ. (Το link το είχα βρει σε καποίο ελληνικό forum αλλά που να θυμάμαι).

http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/109/1/

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ μάγκες όλους για τις πληροφορίες ... η αδερφή μου σπουδάζει ξάνθη...και από θεωριτικά οτι και να μάθω καλό θα είναι... είναι και αυτό μια αρχή...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

@paredwse είπα να κάνω edit to URL αλλά μετά βαρέθηκα... Αρχίζω και τον συνηθίζω :)

Μια χαρά είναι ο Safari, τον χρησιμοποιώ επί μονίμου βάσης και με έχει βολέψει πολύ. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...