-NetHawk- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια πως στο καλο περναμε το πατς??Κανω τις οδηγιες που βλεπω το φορουμ αλλα με το apache tool 2 ενω παω να ανοιξω το .ισο μου βγαζει ερρορ το εξης : οτι δεν ειναι cd του playstation ή οτι δεν ειναι εικονα...Τι πρεπει να κανω ρε παιδια...
schumacher_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 stis odigies gia to elliniko patch sto PES5 stin ekdosi gia PC den yparxei pouthena anafora sto Apache tool 2, pou akrivws to vrikes? mipws katevases patch gia to pes4? 'h mipws ayto pou katevases den einai gia to pes5 alla gia to we9?
-NetHawk- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 schumacher.....Ειμαι μην το πω......Σορρυ για το ποστ παιδια..Οντως λαθος πατς κατεβασα ο μ@λ@κ@ς...Το πα δεν αντεξα... Edit:Μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ απο που να το κατεβασω?Ευχαριστω.
schumacher_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 mpaineis sto http://www.wehellas.gr, sto section Downloads einai ola ta arxeia tou patch... mazi me odigies ennoeitai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.