Προς το περιεχόμενο

VirtualDub

johnnyar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όλα καλά ώς τη στιγμή που πάω στο video-filters και στο ad filter δε με βγαζει το subtitles για να ενσωματώσω τους υποτιτλους. καμιά λύση? :evil:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

exw k gw mia aporia... xrisimopoio to virtualdub gia capture, einai to programa pou me volepse perisotero ap ola me mia mikrh exeresh... den mporo na to programatiso na xekinisei thn egrafh mono tou, xerei kaneis an auto einai efikto ? k an nai pos ginete ?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα ντοκουμεντ για το τιι μπορεις να κανεις με το βιρτουαλ νταμπ ευχαριστω.

Δημοσ.
καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα ντοκουμεντ για το τιι μπορεις να κανεις με το βιρτουαλ νταμπ ευχαριστω.

Τί θες να κάνεις με το VirtualDub;

Δημοσ.

για να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι αλλα θελω να επεξεργαζομαι διαφορα βιντεο που τραβαω με διαφορα ψηφιακα μεσα απο διαφορα φορμα αν μπορουσες να βοηθησεις ευχαριστω.

Δημοσ.

Κάνοντας ένα search στο Google για VirtualDub Tutorials and Guides θα βρεις πολλά. Ψάξε και για VirtualDub Filters για να το εμπλουτίσεις. Αν κάποια στιγμή θελήσεις κάτι συγκεκριμένο μη διστάσεις να ποστάρεις.

Δημοσ.

καλησπερα kastel τι κανει η πρωτευουσα μας? χαιρετισμους απο τη νυφη του θερμαικου,λοιπον εχω καποια αρχεια Avi τα οποια θελω να τα επεξεργαστω δεν θελω πολλα πραγματα γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι και τιποτα σοβαρα απλως το μηχανακι που γραφει αυτα τα αρχεια avi μπορει να γραψει βιντεο χωρις ηχο για περιπου 1 ωρα εγω περνω αυτη τη μια ωρα και τη βαζω στο virtualdub ξερεις τι αρχειο avi θα με βγαλει ? τεραστιο.Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω το βιντεακι χωρις να μου το κανει τεραστιο. κι παλι την καλησπερα μου και καλη συνεχεια.

Δημοσ.
καλησπερα kastel τι κανει η πρωτευουσα μας? χαιρετισμους απο τη νυφη του θερμαικου,λοιπον εχω καποια αρχεια Avi τα οποια θελω να τα επεξεργαστω δεν θελω πολλα πραγματα γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι και τιποτα σοβαρα απλως το μηχανακι που γραφει αυτα τα αρχεια avi μπορει να γραψει βιντεο χωρις ηχο για περιπου 1 ωρα εγω περνω αυτη τη μια ωρα και τη βαζω στο virtualdub ξερεις τι αρχειο avi θα με βγαλει ? τεραστιο.Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω το βιντεακι χωρις να μου το κανει τεραστιο. κι παλι την καλησπερα μου και καλη συνεχεια.

Αφού έχεις εισάγει τα αρχεία σου, τα έχεις επεξεργαστεί ή οτι άλλο τέλος πάντων και είσαι έτοιμος να τα σώσεις, πας Video>Compression και διαλέγεις codec κατά προτίμηση Divx ή Xvid γιατί δίνει το μικρότερο δυνατό αρχείο με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και με την προυπόθεση οτι τα έχεις εγκατεστημένα (πατάς Configure για να δώσεις το bitrate κ.τ.λ.) πατάς OK και τέλος κάνεις Save as Avi.

Δημοσ.

ευχαριστω kastel για τη βοηθεια τωρα το βρηκα το προγραμμα,και σαν αρχαριος ισως ξαναχρειαστω τις συμβουλες σου.

Δημοσ.
ευχαριστω kastel για τη βοηθεια τωρα το βρηκα το προγραμμα,και σαν αρχαριος ισως ξαναχρειαστω τις συμβουλες σου.

Όποτε θες, στη διαθεσή σου.

Δημοσ.

ρε συ kastel μια απορια σχετικη με αυτη του φιλου johnnyar.το textsub filter που το βρησκω?το pdf αρχειο δειχνει με ποιον τροπο το φορτωνεις μονο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...