johnnyar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όλα καλά ώς τη στιγμή που πάω στο video-filters και στο ad filter δε με βγαζει το subtitles για να ενσωματώσω τους υποτιτλους. καμιά λύση? :evil:
kastel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Θα πρέπει να φορτώσεις το textsub filter.
kastel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Κατέβασε αυτό το pdf για να δεις πως γίνεται http://rapidshare.de/files/13337701/Ensomatosi_ipotitlon___dimiourgia_DVD.pdf.html και από εδώ για να κατεβάσεις το textsub http://rapidshare.de/files/13763525/textsub.vdf.html
weirdo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 exw k gw mia aporia... xrisimopoio to virtualdub gia capture, einai to programa pou me volepse perisotero ap ola me mia mikrh exeresh... den mporo na to programatiso na xekinisei thn egrafh mono tou, xerei kaneis an auto einai efikto ? k an nai pos ginete ?
kastel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Έχω την εντύπωση οτι δεν υποστηρίζει προγραμματισμό εγγραφής. Χρησιμοποίησε άλλο prog.
platon68 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα ντοκουμεντ για το τιι μπορεις να κανεις με το βιρτουαλ νταμπ ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα ντοκουμεντ για το τιι μπορεις να κανεις με το βιρτουαλ νταμπ ευχαριστω. Τί θες να κάνεις με το VirtualDub;
platon68 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 για να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι αλλα θελω να επεξεργαζομαι διαφορα βιντεο που τραβαω με διαφορα ψηφιακα μεσα απο διαφορα φορμα αν μπορουσες να βοηθησεις ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Κάνοντας ένα search στο Google για VirtualDub Tutorials and Guides θα βρεις πολλά. Ψάξε και για VirtualDub Filters για να το εμπλουτίσεις. Αν κάποια στιγμή θελήσεις κάτι συγκεκριμένο μη διστάσεις να ποστάρεις.
platon68 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 καλησπερα kastel τι κανει η πρωτευουσα μας? χαιρετισμους απο τη νυφη του θερμαικου,λοιπον εχω καποια αρχεια Avi τα οποια θελω να τα επεξεργαστω δεν θελω πολλα πραγματα γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι και τιποτα σοβαρα απλως το μηχανακι που γραφει αυτα τα αρχεια avi μπορει να γραψει βιντεο χωρις ηχο για περιπου 1 ωρα εγω περνω αυτη τη μια ωρα και τη βαζω στο virtualdub ξερεις τι αρχειο avi θα με βγαλει ? τεραστιο.Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω το βιντεακι χωρις να μου το κανει τεραστιο. κι παλι την καλησπερα μου και καλη συνεχεια.
kastel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 καλησπερα kastel τι κανει η πρωτευουσα μας? χαιρετισμους απο τη νυφη του θερμαικου,λοιπον εχω καποια αρχεια Avi τα οποια θελω να τα επεξεργαστω δεν θελω πολλα πραγματα γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι και τιποτα σοβαρα απλως το μηχανακι που γραφει αυτα τα αρχεια avi μπορει να γραψει βιντεο χωρις ηχο για περιπου 1 ωρα εγω περνω αυτη τη μια ωρα και τη βαζω στο virtualdub ξερεις τι αρχειο avi θα με βγαλει ? τεραστιο.Υπαρχει τροπος να επεξεργαστω το βιντεακι χωρις να μου το κανει τεραστιο. κι παλι την καλησπερα μου και καλη συνεχεια. Αφού έχεις εισάγει τα αρχεία σου, τα έχεις επεξεργαστεί ή οτι άλλο τέλος πάντων και είσαι έτοιμος να τα σώσεις, πας Video>Compression και διαλέγεις codec κατά προτίμηση Divx ή Xvid γιατί δίνει το μικρότερο δυνατό αρχείο με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και με την προυπόθεση οτι τα έχεις εγκατεστημένα (πατάς Configure για να δώσεις το bitrate κ.τ.λ.) πατάς OK και τέλος κάνεις Save as Avi.
platon68 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ευχαριστω kastel για τη βοηθεια τωρα το βρηκα το προγραμμα,και σαν αρχαριος ισως ξαναχρειαστω τις συμβουλες σου.
kastel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ευχαριστω kastel για τη βοηθεια τωρα το βρηκα το προγραμμα,και σαν αρχαριος ισως ξαναχρειαστω τις συμβουλες σου. Όποτε θες, στη διαθεσή σου.
shaman505 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ρε συ kastel μια απορια σχετικη με αυτη του φιλου johnnyar.το textsub filter που το βρησκω?το pdf αρχειο δειχνει με ποιον τροπο το φορτωνεις μονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.