MasterX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Έχω το PC μου μακριά από τις TV του σπιτιού και ενώ έχω μια κάρτα TV της Pinnacle δεν την χρησιμοποιώ γιατί πρέπει να έχω απλωμένο καλώδιο 5-6 μέτρα μες στο σπίτι μέχρι την πιο κοντινή μπρίζα σήματος.. Παλιότερα το απλωνα μόνο όταν ήθελα να δω κάτι, αλλά ήταν σπαστικό και πάλι μπορούσε κάποιος να περδικλωθεί... Επειδή θέλω να έχω μόνιμα TV στο PC, υπάρχει καμιά ασύρματη λύση ή κάτι άλλο που έχετε υπόψην;;
Susi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 http://multistore.gr/shop/product_info.php?cPath=23_295&products_id=1558
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Αν καταλαβα καλα με αυτη την συσκευη θα μπορεις να βλεπεις οτι δειχνει η κανoνικη tv χωρις να μπορεις να αλλαζεις καναλια στο pc.
wert Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 και ενώ έχω μια κάρτα TV Αυτό που σου λείπει λοιπόν είναι απλά το σήμα η κεραία δηλαδή. Σκέφτηκες καθόλου την λύση της εσωτερικής κεραίας. Ενοώ αυτές τις μικρούλες με τις δύο κεραίες και το πιατάκι. Μερικές φορές πιάνουν θαυμάσια και αυτές. Ή πάρε λίγο καλώδιο παραπάνω και κάρφωστο στον τοίχο ώστε να μην κινδυνεύει ο κόσμος στο σπίτι από το άπλωμα του καλωδίου.
MasterX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 http://multistore.gr/shop/product_info.php?cPath=23_295&products_id=1558 Νομίζω ότι αυτό μπορεί να πάρει το σήμα από την κεραία και να το μεταδώσει στο άλλο δωμάτιο στην κάρτα τηλεόρασης, έτσι δεν είναι;
MasterX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που σου λείπει λοιπόν είναι απλά το σήμα η κεραία δηλαδή. Σκέφτηκες καθόλου την λύση της εσωτερικής κεραίας. Ενοώ αυτές τις μικρούλες με τις δύο κεραίες και το πιατάκι. Μερικές φορές πιάνουν θαυμάσια και αυτές. Ή πάρε λίγο καλώδιο παραπάνω και κάρφωστο στον τοίχο ώστε να μην κινδυνεύει ο κόσμος στο σπίτι από το άπλωμα του καλωδίου. Έχω την εντύπωση ότι η εσωτερική κεραία δεν θα πιάνει καλά και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει όταν αλλάζεις κανάλι να λλάζεις και τον προσανατολισμό της..
HQ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 η δικια μου εμπειρια με μια ακριβη εσωτερικη κεραια λεει πως δεν χρειαζετε να αλαζεις τον προσανατολισμο της.καταλαβαινεις βεβαια πως εξαρταται την συσκευη κλπ κλπ.εγω με μια ακριβη που επεσε στα χερακια μου οταν την χρησιμοποιω ειμαι καλυμενος για το 80% τον καναλιων που πιανω και με την κανονικη κεραια.τα υπολοιπα θελουν μικρορυθμισει/στροφες της κεραιας.να τονισω βεβαια πως η εν λογω κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη .
xalva Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 νομιζω οτι η συσκευη που φενεται στο http://multistore.gr/shop/product_in...oducts_id=1558 δεν ειναι για σημα τηλεορασης αλλα αλπα για DVD ή Video. Αν κανω λαθος πειτε μου
Susi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω ότι αυτό μπορεί να πάρει το σήμα από την κεραία και να το μεταδώσει στο άλλο δωμάτιο στην κάρτα τηλεόρασης, έτσι δεν είναι; NAI ..transmiter ine.
kifinas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά η παραπάνω συσκευή είναι μόνο για σήματα video και όχι για σήμα TV που θέλει ο φίλος. Δοκίμασε με εσωτερική κεραία.
MasterX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 απ' ότι μου είπε και ο θείος μου που ξέρει μερικά πράγματα για κεραίες, η εσωτερική δεν πιάνει καλά εδώ... Λέει να δοκιμάσουμε με μια εξωτερική στο μπαλκόνι.. Ένας φίλος μου είπε να βάλω κεραία πλέγμα στο μπαλκόνι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.