ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω ένα adsl modem router για να αλλάξω του οτε το οποίο τα εφτυσε. Μου πρότεινε κάποιος φίλος να αγοράσω zyxel και θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκρίμένη μάρκα Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Εχω το Zyxel 650 και ειμαι υπερευχαριστημενος με τρια pc συνεδεμενα πανω του. :-D
MadSurfer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Και εγώ ειμαι επίσης υπερευχαριστημένος απο το 660R
overclocker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 ZyXEL με κλειστά τα μάτια!!! Μετά από ένα χρόνο με το 650R-33 δεν το αλλάζω καθώς δεν με έχει προδώσει ποτέ! Προσωπικά θεωρώ μόνο τα Cisco καλύτερα άλλα εκεί πάμε σε άλλο target group και ξεφεύγουμε αρκετά σε τιμή.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Euxaristw gia thn voitheia.pira telika to 650R gia isdn kai einai pragmatika poli kalo.sas euxaristw olous
pusher Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου. Ο φίλος μου έχει ADSL σύνδεση και ενδιαφέρεται για το καλύτερο router που μπορεί να βρει δίνοντας 50 - 60 ?. Ακούω προτάσεις!
pusher Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου. Ο φίλος μου έχει ADSL σύνδεση και ενδιαφέρεται για το καλύτερο router που μπορεί να βρει δίνοντας 50 - 60 ?. Ακούω προτάσεις! Κανείς ρε παιδιά; Παρακαλώ όποιον ξέρει να βοηθήσει! Δε θα πόσταρα ξανά σε τόσο λίγη ώρα αν επρόκειτο για μένα, αλλά επειδή πρόκειται για φίλο θα επιμείνω λίγο περισσότερο (ελπίζοντας πάντα ότι δε γίνομαι κουραστικός).
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου. Ο φίλος μου έχει ADSL σύνδεση και ενδιαφέρεται για το καλύτερο router που μπορεί να βρει δίνοντας 50 - 60 ?. Ακούω προτάσεις! zyxel 660r konta sta 60 euro.oti kalitero mporei na parei.
overclocker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 +1 zyxel 660r apo mena. Se auta ta lefta den nomizo na yparxei kati kalytero.
tonypc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Kalispera. Eida sto eshop to ZYXEL PRESTIGE 660HW 802.11G ADSL 2+ OVER PSTN 4-PORT GATEWAY. Kamia apopsi ? Einai modem / rooter ta zyxel 'h mono router ? Gia ta 3com ti gnomi exete ? Episis ti epiptosi mporei na exei ena asyrmato diktyo stin ygeia ?
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 apla korifi.adsl2 einai wireless einai .einai router/modem diladi pezei kai me icon.einai router oxi rooter.kalitera zyxel para 3com kata tin gnomi mou.apira atoma exoun parei zyxel kaneis dento metaniose.oxi den iparxei epiptosi.einai poli ligo kai poli ligotero apo kinito.exoun anixei kai thema gia auto ama psaxeis.to kinito einai mexri 1000mw eno to wi fi konta sta 50 me megisto ta 400.kai to wi fi den to kolas sto auti opos sto kinito.min agxonesai.tha pethanoume apo alla pragmata prin pethanoume apo wifi.min agxonesai diladi.to kinito einai poli xirotero.
anthony_88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 sorry για το chatiko του μηνυματος αλλα pusher γουσταρω το avatar σου... X-Files kai ξερο ψωμι... Στειλε αν θες κανα pm
papabiris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 ενας φιλος μου που ασχολειται με τα δικτυα μου ειπε οτι οσα ρουτερ χρησιμοπoιουν καποια τεχνολογια απτη cisco ειναι καλα.τωρα δεν μπορω να θυμηθω μου μιλησε για τρεις μαρκες συμπεριλαμβανομενης και αυτης που εχω εγω(level one).οντως απο τοτε που το εβαλα δεν εχει μπει το παραμικρο μεσα στο πισι ουτε ειχα ποτε προβλημα.μου κοστισε 100ευρω
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 linksys einai division tis cisco.alla san tacisco den einai kanena.to ti tha mpei sto pc den exei na kanei mono me ton router.den exo antivirus den exo tipotato firewall tou router klisto kai den exo pathei pote tipota.
tonypc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 me to zyxel pou egrapsa parapano mporo na kano asyrmato diktyo ypologiston 'h apla tha moirazomai asyrmata to adsl ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.