LOCKHEART Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Έχω SUSE 10 EVAL και μου κολλησε δεν μπαινει με τιποτα ούτε με Χ αλλά και χωρίς τον Χ κολλάνε τα πάντα σε σημείο να κάνω reset!!! Eχω 2 σκληρους ενα win και ενα LINUX ποιά γραμμη πρέπει να βάλω στο fstab για να δω το σκληρο του SUSE μου απο το LIVE CD ? για να πάρω καποια αρχεια ώστε να κάνω φορματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα είναι κάπως έτσι στο fstab! > /dev/hda1 /mnt/win_c vfat defaults,auto,umask=000,iocharset=utf8 0 0 μπορείς όμως να κάνεις και απλό mount: > mount /dev/hda1 /mnt/win_c -t vfat -o iocharset=utf8 Όλα αυτά αν είναι fat ο σκληρός!Αν είναι ntfs,βάζεις όπου vfat το ntfs και αν είναι ext3 βάζεις ext3 και πάει λέγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είναι ανάγκη να βάλεις entry στο fstab για να κάνεις mount devices... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.